SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Ak Parti’den Şehitlere Anneler günü ziyareti

GÜNDEM 12.05.2013 - 18:21, Güncelleme: 12.05.2013 - 18:21
 

Ak Parti’den Şehitlere Anneler günü ziyareti

Ak Parti Zeytinburnu İlçe Başkanı Bahattin Ünver ve teşkilatı, Anneler Günü dolayısıyla şehit anneleriyle kahvaltıda bir araya geldikten sonra Edirnekapı Şehitliği’ni ziyaret ettiler.

Zeytinburnu İBB Sosyal Tesisleri’nde 20’den fazla şehit annesiyle kahvaltıda bir araya gelen Ak Parti Zeytinburnu İlçe Başkanı Bahattin Ünver ve teşkilatı Anneler Günü nedeniyle şehit annelerine gül verdiler. Programda konuşan Ak Parti Zeytinburnu İlçe Başkanı Bahattin Ünver, ilçedeki şehit annelerini her zaman ziyaret ederek hal ve hatırlarını sorduklarını söyleyerek; “Ak Parti olarak gençlerimizin şehit olmaması için Açılım Süreci’ni başlattık. Bu sürece hepimiz destek vermeliyiz. Ama görüyorsunuz Hatay’da provokatörler bu süreci baltalamaya çalışıyor ama Ak Parti hükümeti olarak buna izin vermeyeceğiz” şeklinde konuştu. Daha sonra söz alan bir şehir annesi Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın’ın 11 yıldır görevde olmasına rağmen kendilerini ziyaret etmediğini daha önceki belediye başkanlarının ise yılda 2 veya 3 defa kendilerini ziyaret ettiğini ifade ederek, “Biz maddiyat istemiyoruz manevi olarak yanımızda olsunlar yeter” dedi.Kahvaltıdan sonra Edirnekapı Şehitliği’ne geçildi. Burada şehitlerin ruhuna Kur’an-ı Kerim okundu ve dualar edildi. Programa Ak Parti İlçe Başkanı Bahattin Ünver, Başkan Yrd. Yıldırım Emen, Metin Develi, Tamer Çetin, Kadın Kolları Başkanı Fatma Balcı, Gençlik Kolları Başkanı Sercan Sayılı, Mahalle Başkanları ve ilçe yöneticileri katıldı. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ
Ak Parti Zeytinburnu İlçe Başkanı Bahattin Ünver ve teşkilatı, Anneler Günü dolayısıyla şehit anneleriyle kahvaltıda bir araya geldikten sonra Edirnekapı Şehitliği’ni ziyaret ettiler.

Zeytinburnu İBB Sosyal Tesisleri’nde 20’den fazla şehit annesiyle kahvaltıda bir araya gelen Ak Parti Zeytinburnu İlçe Başkanı Bahattin Ünver ve teşkilatı Anneler Günü nedeniyle şehit annelerine gül verdiler. Programda konuşan Ak Parti Zeytinburnu İlçe Başkanı Bahattin Ünver, ilçedeki şehit annelerini her zaman ziyaret ederek hal ve hatırlarını sorduklarını söyleyerek; “Ak Parti olarak gençlerimizin şehit olmaması için Açılım Süreci’ni başlattık. Bu sürece hepimiz destek vermeliyiz. Ama görüyorsunuz Hatay’da provokatörler bu süreci baltalamaya çalışıyor ama Ak Parti hükümeti olarak buna izin vermeyeceğiz” şeklinde konuştu.

Daha sonra söz alan bir şehir annesi Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın’ın 11 yıldır görevde olmasına rağmen kendilerini ziyaret etmediğini daha önceki belediye başkanlarının ise yılda 2 veya 3 defa kendilerini ziyaret ettiğini ifade ederek, “Biz maddiyat istemiyoruz manevi olarak yanımızda olsunlar yeter” dedi.Kahvaltıdan sonra Edirnekapı Şehitliği’ne geçildi. Burada şehitlerin ruhuna Kur’an-ı Kerim okundu ve dualar edildi. Programa Ak Parti İlçe Başkanı Bahattin Ünver, Başkan Yrd. Yıldırım Emen, Metin Develi, Tamer Çetin, Kadın Kolları Başkanı Fatma Balcı, Gençlik Kolları Başkanı Sercan Sayılı, Mahalle Başkanları ve ilçe yöneticileri katıldı.

kullan

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.