SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

İlçe Millî Eğitim Müdürü Ali Yeşilyurt'un 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı

EĞİTİM 24.11.2022 - 14:06, Güncelleme: 24.11.2022 - 14:09
 

İlçe Millî Eğitim Müdürü Ali Yeşilyurt'un 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı

Zeytinburnu İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Yeşilyurt'un 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir tebrik mesajı yayınladı...

Değerli Meslektaşlarım, Öğretmenlik kadim insanlık tarihi boyunca süregelen, gücünü sevgiden alan en değerli ve en hayırlı uğraş alanıdır. Geçmişe ışık tutan, bugüne hayat ve geleceğe yön veren zengin ve özverili bir bilgelik kaynağıdır. Her öğrenci bu kaynaktan beslenir. Bu sayede yanlışları ilga, doğruları ihya ve yenilikleri inşa eder. Kendisini tanır, iyi ve erdemli bir insan olmanın gerektirdiği vasıfları kazanır.  İçinde yaşadığı toplumun değerlerine bağlı, evrensel değerlere aşina ve bilimsel gelişmelere karşı duyarlı olur. Her biriniz, aydınlık bir istikbale doğru emin adımlarla yürüyen milletimizin en büyük sermayesi ve geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı, Türkiye Yüzyılı vizyonuna uygun, güçlü bir inanç, azim ve kararlılık içinde yetiştirmenin gayreti içindesiniz. Tutuşturduğunuz eğitim meşalesi ile dün ve bugün olduğu gibi, yarın da geleceğin mimarı olmaya devam edeceksiniz. Derin bir aşkla ve büyük fedakârlıklarla ifa ettiğiniz bu kutlu görevi tasvire sözcükler güç yetiremez. Öğrenmeyi, öğretmeyi ve eğitmeyi bir ideal olarak benimseyen, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız ve gençlerimizi inanç azim ve kararlılıkla yetiştirme gayreti içinde bulunan, ülkemizin 2023, 2053 ve 2071 vizyonu doğrultusunda yol almasında özveriyle çalışan tüm öğretmenlerimizin çalışmalarını yürekten destekliyorum. Bu düşüncelerle millî birliğimizin ve bütünlüğümüzün timsali, geleceğimizin mimarı öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü en kalbi duygularımla kutluyor, başta Başöğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, şehit olan ve ebediyete irtihal etmiş öğretmenlerimizi rahmet ve minnetle yâd ediyorum. Emekli ve görevleri başında bulunan bütün öğretmenlerimize sağlık, mutluluk ve esenlikler diliyorum. Ali YEŞİLYURT Zeytinburnu İlçe Millî Eğitim Müdürü
Zeytinburnu İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Yeşilyurt'un 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir tebrik mesajı yayınladı...

Değerli Meslektaşlarım, Öğretmenlik kadim insanlık tarihi boyunca süregelen, gücünü sevgiden alan en değerli ve en hayırlı uğraş alanıdır. Geçmişe ışık tutan, bugüne hayat ve geleceğe yön veren zengin ve özverili bir bilgelik kaynağıdır. Her öğrenci bu kaynaktan beslenir. Bu sayede yanlışları ilga, doğruları ihya ve yenilikleri inşa eder. Kendisini tanır, iyi ve erdemli bir insan olmanın gerektirdiği vasıfları kazanır.  İçinde yaşadığı toplumun değerlerine bağlı, evrensel değerlere aşina ve bilimsel gelişmelere karşı duyarlı olur.

Her biriniz, aydınlık bir istikbale doğru emin adımlarla yürüyen milletimizin en büyük sermayesi ve geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı, Türkiye Yüzyılı vizyonuna uygun, güçlü bir inanç, azim ve kararlılık içinde yetiştirmenin gayreti içindesiniz. Tutuşturduğunuz eğitim meşalesi ile dün ve bugün olduğu gibi, yarın da geleceğin mimarı olmaya devam edeceksiniz. Derin bir aşkla ve büyük fedakârlıklarla ifa ettiğiniz bu kutlu görevi tasvire sözcükler güç yetiremez. Öğrenmeyi, öğretmeyi ve eğitmeyi bir ideal olarak benimseyen, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız ve gençlerimizi inanç azim ve kararlılıkla yetiştirme gayreti içinde bulunan, ülkemizin 2023, 2053 ve 2071 vizyonu doğrultusunda yol almasında özveriyle çalışan tüm öğretmenlerimizin çalışmalarını yürekten destekliyorum.

Bu düşüncelerle millî birliğimizin ve bütünlüğümüzün timsali, geleceğimizin mimarı öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü en kalbi duygularımla kutluyor, başta Başöğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, şehit olan ve ebediyete irtihal etmiş öğretmenlerimizi rahmet ve minnetle yâd ediyorum. Emekli ve görevleri başında bulunan bütün öğretmenlerimize sağlık, mutluluk ve esenlikler diliyorum.

Ali YEŞİLYURT
Zeytinburnu İlçe Millî Eğitim Müdürü

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.