SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

İktidarın Yolu Kadınlardan Geçer dediler, salona sığmadılar

SİYASET 27.03.2022 - 19:59, Güncelleme: 27.03.2022 - 20:03
 

İktidarın Yolu Kadınlardan Geçer dediler, salona sığmadılar

CHP Zeytinburnu Telsiz Mahalle Başkanlığının "İktidarın Yolu Kadınlardan Geçer" Kahvaltısına Salondan Dar Geldi..

İlçede kadın örgütlenmesine yeni bir ivme kazandıran Zeytinburnu CHP İlçe Başkanlığının çalışmaları paralelinde Zeytinburnu Telsiz Mahalle Başkanlığı da 27 Mart 2022 Pazar günü kadınlara yönelik kahvaltılı toplantısında beklenenin çok üzerinde katılım olunca salon katılımcılara dar geldi.. Telsiz Kartallar Düğün Salonunda saat 10.30’da Telsiz Mahalle Başkanı Yücel Morgül’ün konuşması ile başlayan kahvaltılı toplantıda daha CHP Zeytinburnu İlçe Belediye Meclis Üyesi Mimar Beste Dede, CHP Zeytinburnu eski Kadın Kolları Başkanı ve CHP Zeytinburnu İlçe eski Meclis Üyesi Resmiye Göç, Kadın Kolları Başkanı Hande Gençgüven, CHP Zeytinburnu İlçe Örgüt Üyesi ve CHP İstanbul İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Gönül Kaya, CHP Zeytinburnu Belediye ve İBB Meclis üyesi Düzgün Kaya ve CHP Zeytinburnu İlçe Başkanı Metin Doğan söz aldılar.
CHP Zeytinburnu Telsiz Mahalle Başkanlığının "İktidarın Yolu Kadınlardan Geçer" Kahvaltısına Salondan Dar Geldi..

İlçede kadın örgütlenmesine yeni bir ivme kazandıran Zeytinburnu CHP İlçe Başkanlığının çalışmaları paralelinde Zeytinburnu Telsiz Mahalle Başkanlığı da 27 Mart 2022 Pazar günü kadınlara yönelik kahvaltılı toplantısında beklenenin çok üzerinde katılım olunca salon katılımcılara dar geldi..

Telsiz Kartallar Düğün Salonunda saat 10.30’da Telsiz Mahalle Başkanı Yücel Morgül’ün konuşması ile başlayan kahvaltılı toplantıda daha CHP Zeytinburnu İlçe Belediye Meclis Üyesi Mimar Beste Dede, CHP Zeytinburnu eski Kadın Kolları Başkanı ve CHP Zeytinburnu İlçe eski Meclis Üyesi Resmiye Göç, Kadın Kolları Başkanı Hande Gençgüven, CHP Zeytinburnu İlçe Örgüt Üyesi ve CHP İstanbul İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Gönül Kaya, CHP Zeytinburnu Belediye ve İBB Meclis üyesi Düzgün Kaya ve CHP Zeytinburnu İlçe Başkanı Metin Doğan söz aldılar.

Habere ifade bırak !
Foto Galeride Aç
Fotoğraf albümüne giderek fotoğraf(lara) yorum yazabilir yada fotoğraf(ları) sosyal medyada paylaşabilirsiniz.
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.