SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

İhsan Mermerci Lisesinden Türk Dünyası Sergisi

EĞİTİM 18.06.2015 - 16:05, Güncelleme: 18.06.2015 - 16:05
 

İhsan Mermerci Lisesinden Türk Dünyası Sergisi

İhsan Mermerci Anadolu Lisesi gezelim, görelim, öğrenelim niteliğindeki sergi açılışı dikkat çekti ve bir ilk yaşandı.

İhsan Mermerci Anadolu Lisesi misafir olanak bulundukları Abdülhakhamit Ortaokulu ek binası bahçesinde çok değişik bir sergi açtı. Okul Müdürü Yeşim KUYUMCU ve Tarih Öğretmeni Koray KAMACI ile öğretmenlerin özverili çalışmaları ile gezelim, görelim ve öğrenelim içerikli bir sergi açtılar. Sergi açılışına İnsan Mermerci Lisesi Mezunları Dernek Başkanı Saadettin SÖKMEN DP Genel Başkan Yardımcısı Kemal ABDULLAHOĞLU, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa HAĞCİ, ZEMAYDER kurucu üye ve Büro Dekor Yönetüim Kurulu Başkanı Zekai MERCAN, Gazeteci Osman KUMANDAN ve İDMİR Mesleki Teknik Eğitim ve Dericilik Meslek Lisesi Müdürü Nermin AKÇAY iştirak ettiler. Öğrencilerin fotoğraf olarak sergiledikleri, ülkemizdeki tarihi eserler ve hat yazıları ile ilgili tarihçeleri anlatmaları sergi sunumlarında bir yenilik olarak dikkat çekti. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-MEHMET LAPAY
İhsan Mermerci Anadolu Lisesi gezelim, görelim, öğrenelim niteliğindeki sergi açılışı dikkat çekti ve bir ilk yaşandı.

İhsan Mermerci Anadolu Lisesi misafir olanak bulundukları Abdülhakhamit Ortaokulu ek binası bahçesinde çok değişik bir sergi açtı. Okul Müdürü Yeşim KUYUMCU ve Tarih Öğretmeni Koray KAMACI ile öğretmenlerin özverili çalışmaları ile gezelim, görelim ve öğrenelim içerikli bir sergi açtılar.

Sergi açılışına İnsan Mermerci Lisesi Mezunları Dernek Başkanı Saadettin SÖKMEN DP Genel Başkan Yardımcısı Kemal ABDULLAHOĞLU, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa HAĞCİ, ZEMAYDER kurucu üye ve Büro Dekor Yönetüim Kurulu Başkanı Zekai MERCAN, Gazeteci Osman KUMANDAN ve İDMİR Mesleki Teknik Eğitim ve Dericilik Meslek Lisesi Müdürü Nermin AKÇAY iştirak ettiler.

Öğrencilerin fotoğraf olarak sergiledikleri, ülkemizdeki tarihi eserler ve hat yazıları ile ilgili tarihçeleri anlatmaları sergi sunumlarında bir yenilik olarak dikkat çekti.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-MEHMET LAPAY

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.