SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

İhlas Vakfı'ndan, Başkana Ziyaret

KÜLTÜR 06.05.2014 - 19:25, Güncelleme: 06.05.2014 - 19:25
 

İhlas Vakfı'ndan, Başkana Ziyaret

Belediye başkanlarına yapmış olduğu ziyaretlere devam eden İhlas Vakfı, Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın’ı makamında ziyaret etti.

Belediye başkanlarına yapmış olduğu ziyaretlere devam eden İhlas Vakfı, Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın'ı makamında ziyaret etti.Son seçimleri de kazanarak Zeytinburnu'nda üst üste dördüncü kez belediye başkanı olan ve bu alanda rekor kıran Aydın'ı ziyaret eden İhlas Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı Mehmet Okyay'a Bahçelievler Yurt Müdürü Osman Gül, İhlas Vakfı İletişim Müdürü Şaban Çakır ve İhlas Vakfı gönüllülerinden DyMedya Genel Müdürü Mehmet Arslan eşlik etti. Ziyarette Okyay ve beraberindekiler Başkan Aydın'ı seçim zaferinin ardından tebrik ederken yeni dönem için de başarılar dilediler.Görüşmede Okyay, İhlas Vakfı'nın çalışmaları hakkında bilgiler verdi. İhlas Vakfı'nın Türkiye genelinde 31 yurt ve onlarca öğrenci evi ile önemli bir hizmet verdiğine değinen Okyay, yurt dışında da 12 öğrenci yurdu ile yaklaşık 3500 öğrencinin barınma ihtiyaçlarını karşıladıklarını söyledi. Vakfın onursal başkanı merhum Dr. Enver Ören'in 81 ilde yurt projesi olduğunu vurgulayan Okyay, hayırseverlerin yardımlarıyla projeyi gerçekleştirmek için çalıştıklarını ifade etti. Proje kapsamında inşaatı devam eden ve proje aşamasında olan yurtlar hakkında da konuşan Okyay, Edirne, Tokat, Isparta ve Samsun'da yurt inşaatlarının devam ettiğini Afyon, Bilecik ve Sivas'da da projelendirme işlerinin bittiğini ve yakın zamanda inşaatlara başlanacağının müjdesini verdi. Okyay'ın verdiği bilgileri dikkatlice dinleyen Belediye Başkanı Aydın öncelikle İhlas Vakfı'nın gerçekleştirmiş olduğu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Vakfın yapmış olduğu hizmetleri yakından takip ettiğini de sözlerine ekleyen Aydın, bu hizmetlerin yurt içinde ve yurt dışında artarak devam etmesini temenni ettiğini söyledi. Karşılıklı fikir alışverişinin ardından ziyaretin sonunda günün anısına İhlas Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı Avukat Mehmet Okyay, Belediye Başkanı Murat Aydın'a Hadis-i Kutsi levhasını takdim etti.
Belediye başkanlarına yapmış olduğu ziyaretlere devam eden İhlas Vakfı, Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın’ı makamında ziyaret etti.

Belediye başkanlarına yapmış olduğu ziyaretlere devam eden İhlas Vakfı, Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın'ı makamında ziyaret etti.Son seçimleri de kazanarak Zeytinburnu'nda üst üste dördüncü kez belediye başkanı olan ve bu alanda rekor kıran Aydın'ı ziyaret eden İhlas Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı Mehmet Okyay'a Bahçelievler Yurt Müdürü Osman Gül, İhlas Vakfı İletişim Müdürü Şaban Çakır ve İhlas Vakfı gönüllülerinden DyMedya Genel Müdürü Mehmet Arslan eşlik etti.

Ziyarette Okyay ve beraberindekiler Başkan Aydın'ı seçim zaferinin ardından tebrik ederken yeni dönem için de başarılar dilediler.Görüşmede Okyay, İhlas Vakfı'nın çalışmaları hakkında bilgiler verdi. İhlas Vakfı'nın Türkiye genelinde 31 yurt ve onlarca öğrenci evi ile önemli bir hizmet verdiğine değinen Okyay, yurt dışında da 12 öğrenci yurdu ile yaklaşık 3500 öğrencinin barınma ihtiyaçlarını karşıladıklarını söyledi.

Vakfın onursal başkanı merhum Dr. Enver Ören'in 81 ilde yurt projesi olduğunu vurgulayan Okyay, hayırseverlerin yardımlarıyla projeyi gerçekleştirmek için çalıştıklarını ifade etti.

Proje kapsamında inşaatı devam eden ve proje aşamasında olan yurtlar hakkında da konuşan Okyay, Edirne, Tokat, Isparta ve Samsun'da yurt inşaatlarının devam ettiğini Afyon, Bilecik ve Sivas'da da projelendirme işlerinin bittiğini ve yakın zamanda inşaatlara başlanacağının müjdesini verdi.

Okyay'ın verdiği bilgileri dikkatlice dinleyen Belediye Başkanı Aydın öncelikle İhlas Vakfı'nın gerçekleştirmiş olduğu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Vakfın yapmış olduğu hizmetleri yakından takip ettiğini de sözlerine ekleyen Aydın, bu hizmetlerin yurt içinde ve yurt dışında artarak devam etmesini temenni ettiğini söyledi.

Karşılıklı fikir alışverişinin ardından ziyaretin sonunda günün anısına İhlas Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı Avukat Mehmet Okyay, Belediye Başkanı Murat Aydın'a Hadis-i Kutsi levhasını takdim etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.