SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

İbrahim Erdoğan Haber 7'de

SPOR 01.02.2012 - 16:18, Güncelleme: 01.02.2012 - 16:18
 

İbrahim Erdoğan Haber 7'de

Bir yıldır Genel Yayın Yönetmenlik görevini yürüten Yaşar İliksiz, talebi doğrultusunda, Haber Koordinatörü olarak devam edecek.

İnternet haberciliğinin önde gelen temsilcilerinden Haber 7, 2012 yılına yeni bir yapılanmayla giriyor. Geçtiğimiz yılın başında Haber 7 Genel Yayın Yönetmenliği görevine getirilen Yaşar İliksiz, talebi doğrultusunda idari görevi bıraktı.1 Şubat 2012 tarihi itibariyle Haber 7 Genel Yayın Yönetmenliğine İbrahim Erdoğan getirildi. GAZETECİLİK MEZUNU Kanal 7’de dış haberler servisinde göreve başlayan ve 2000 yılından bu yana Kanal 7 Haber Merkezi’nde Haber Müdürü olarak görev yapan İbrahim Erdoğan İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik mezunu. İnsan Kaynakları biriminden yapılan duyuru şu şekilde: Haber 7.com internet sitemiz ve diğer portallarımızın yöneticiliğini yürütmekte olan Yaşar İliksiz, emekliliği ve talebi doğrultusunda görevini bundan böyle Haber Koordinatörü olarak sürdürecektir. Haber 7.com Genel Yayın Müdürlüğüne ise 1 Şubat 2012'den itibaren Haber Müdürlerimizden İbrahim Erdoğan atanmıştır. Arkadaşlarımıza yeni görevlerinde başarılar diler, kendileri ve Kurumumuz için hayırlı olmasını temenni ederim.
Bir yıldır Genel Yayın Yönetmenlik görevini yürüten Yaşar İliksiz, talebi doğrultusunda, Haber Koordinatörü olarak devam edecek.
İnternet haberciliğinin önde gelen temsilcilerinden Haber 7, 2012 yılına yeni bir yapılanmayla giriyor. Geçtiğimiz yılın başında Haber 7 Genel Yayın Yönetmenliği görevine getirilen Yaşar İliksiz, talebi doğrultusunda idari görevi bıraktı.1 Şubat 2012 tarihi itibariyle Haber 7 Genel Yayın Yönetmenliğine İbrahim Erdoğan getirildi.

GAZETECİLİK MEZUNU

Kanal 7’de dış haberler servisinde göreve başlayan ve 2000 yılından bu yana Kanal 7 Haber Merkezi’nde Haber Müdürü olarak görev yapan İbrahim Erdoğan İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik mezunu.

İnsan Kaynakları biriminden yapılan duyuru şu şekilde:

Haber 7.com internet sitemiz ve diğer portallarımızın yöneticiliğini yürütmekte olan Yaşar İliksiz, emekliliği ve talebi doğrultusunda görevini bundan böyle Haber Koordinatörü olarak sürdürecektir.

Haber 7.com Genel Yayın Müdürlüğüne ise 1 Şubat 2012'den itibaren Haber Müdürlerimizden İbrahim Erdoğan atanmıştır.

Arkadaşlarımıza yeni görevlerinde başarılar diler, kendileri ve Kurumumuz için hayırlı olmasını temenni ederim.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.