SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

İBB İle Zeytinburnu Belediyesi büfe yüzünden birbirine girdi

KÜLTÜR 28.08.2020 - 22:19, Güncelleme: 28.08.2020 - 22:19
 

İBB İle Zeytinburnu Belediyesi büfe yüzünden birbirine girdi

Cumhuriyet Halk Partisi yönetimindeki İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile AK Parti Yönetimindeki Zeytinburnu Belediyesi Topkapı’da Büfe yüzünden birbirine girdi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin Topkapı Kültür Parkın içinde olduğu yeşil alana ‘Mini Golf Cafe’ adı altında bir büfe yerleştirdi ve etrafını çevirerek Kafeye dönüştürdü. Zeytinburnu Belediyesi kendi yönetim sınırları içinde olan bu Cafeye müsaade etmedi. İlçe belediyesi büfeyi yerinden sökerek attı. Etrafını da komple dağıttı. Tabelasının söküp indirdi. Zeytinburnu Belediyesi yetkilileri buranın şehir parkı olduğunu, yeşil alanın içine Halkın piknik yaptığı böylesi gözde bir alana birilerine menfaat sağlamaya yönelik bir girişime asla izin verilmeyeceklerini söylediler.  ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
Cumhuriyet Halk Partisi yönetimindeki İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile AK Parti Yönetimindeki Zeytinburnu Belediyesi Topkapı’da Büfe yüzünden birbirine girdi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin Topkapı Kültür Parkın içinde olduğu yeşil alana ‘Mini Golf Cafe’ adı altında bir büfe yerleştirdi ve etrafını çevirerek Kafeye dönüştürdü. Zeytinburnu Belediyesi kendi yönetim sınırları içinde olan bu Cafeye müsaade etmedi. İlçe belediyesi büfeyi yerinden sökerek attı. Etrafını da komple dağıttı. Tabelasının söküp indirdi. Zeytinburnu Belediyesi yetkilileri buranın şehir parkı olduğunu, yeşil alanın içine Halkın piknik yaptığı böylesi gözde bir alana birilerine menfaat sağlamaya yönelik bir girişime asla izin verilmeyeceklerini söylediler. 

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.