SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

İBB Başkanı Kadir Topbaş'tan Başkan Aydın'a ziyaret

KÜLTÜR 19.01.2015 - 23:50, Güncelleme: 19.01.2015 - 23:50
 

İBB Başkanı Kadir Topbaş'tan Başkan Aydın'a ziyaret

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, 4 dönem üst üste Zeytinburnu Belediye Başkanlığı görevine seçilen Murat Aydın’ı başkanlık makamında ziyaret etti.

Mart 2014 yılı yerel seçimlerinde 4’üncü kez Zeytinburnu Belediye Başkanı olarak göreve getirilen Murat Aydın’ı, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Kadir Topbaş ziyaret etti. 1999 yılından bu yana Zeytinburnu Belediye Başkanlığı görevini sürdüren Aydın’ı yaptığı çalışmalardan dolayı tebrik eden Kadir Topbaş, yerel yönetimlerin yaptığı çalışmaları ülke kalkınmasında önemli yeri olduğunu belirtti. Ziyarete ilişkin görüşlerini dile getiren Kadir Topbaş, “1999 yılından beri belediye başkanlığını üstlendiğiniz Zeytinburnu’nda gerçekten çok başarılı, bizimde parti olarak gurur duyduğumuz bir ivmeyi kazandırdınız ve önemli bir sistem ortaya koydunuz. Başarılarınızın devamını diliyorum” şeklinde konuştu. “YAPTIĞIMIZ HER ÇALIŞMA TÜRKİYE’YE ÖRNEK TEŞKİL EDİYOR” Yerel yönetimlerin desteğiyle ülkedeki ekonomik gelişmeler ve istihdam gibi konularda çaba gösterdiklerini kaydeden Topbaş, “İnsanlarımızın yaşam kalitesini yükseltmek, kentte yaşamaktan mutluluk duymalarını sağlamak, başka ülkelere özenmemelerini, güçlü bir millet olduğumuzu, bin yıllık bir tarihe mensup olduğumuzu göstermek için milletimizle gayret gösteriyoruz. Fatih Camii yapıldığında Amerika kıtası keşfedilmemişti. Bu kadar kadim bir medeniyet mensuplarıyız. Eserler ortaya koymuş bir milletiz. Onun için geleceğe beraberce yürüyeceğiz. Burada yerel yönetimler olarak bizler ve özellikle İstanbul üzerine baktığımız zaman başka yerel yönetimlerle mukayese edilmeyecek bir farklılık ve sorumluluk taşımaktayız. Bizim yaptığımız her çalışma Türkiye’ye örnek ve model teşkil ediyor. Hatta sınırlarımızı da aştık. Daha yaşanabilir bir İstanbul, başta ulaşım olmak üzere bütün sorunları tek tek çözüyoruz” dedi. “BAŞKANIMIZ HER ZAMAN YANIMIZDA” Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın ise, “Başkanımız destekleriyle Zeytinburnu’nun yaşam kalitesini arttırmak adına birçok hizmeti gerçekleştiriyoruz. Seçim sonrası sürekli görüşüyoruz. Başkanımız ve ağabeyimiz her zaman bizim yanımızda. bugün de bizleri ziyaret etti. Kendisine çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu. Yaklaşık bir saat süren görüşmenin ardından Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’a, Kitap ve ebru eserinin bulunduğu tablo hediye etti. Topbaş'ın ziyaretinde Başkan Murat Aydın'ın yanı sıra Başkan Yardımcıları Gökhan Kasap, Ferruz Kutsal, Semih Demirci, Gönül Demirel, Saffet Öz,  Zafer Alsac, Erdem İskenderoğlu'da hazır bulundu. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, 4 dönem üst üste Zeytinburnu Belediye Başkanlığı görevine seçilen Murat Aydın’ı başkanlık makamında ziyaret etti.

Mart 2014 yılı yerel seçimlerinde 4’üncü kez Zeytinburnu Belediye Başkanı olarak göreve getirilen Murat Aydın’ı, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Kadir Topbaş ziyaret etti. 1999 yılından bu yana Zeytinburnu Belediye Başkanlığı görevini sürdüren Aydın’ı yaptığı çalışmalardan dolayı tebrik eden Kadir Topbaş, yerel yönetimlerin yaptığı çalışmaları ülke kalkınmasında önemli yeri olduğunu belirtti.

Ziyarete ilişkin görüşlerini dile getiren Kadir Topbaş, “1999 yılından beri belediye başkanlığını üstlendiğiniz Zeytinburnu’nda gerçekten çok başarılı, bizimde parti olarak gurur duyduğumuz bir ivmeyi kazandırdınız ve önemli bir sistem ortaya koydunuz. Başarılarınızın devamını diliyorum” şeklinde konuştu.

“YAPTIĞIMIZ HER ÇALIŞMA TÜRKİYE’YE ÖRNEK TEŞKİL EDİYOR”

Yerel yönetimlerin desteğiyle ülkedeki ekonomik gelişmeler ve istihdam gibi konularda çaba gösterdiklerini kaydeden Topbaş, “İnsanlarımızın yaşam kalitesini yükseltmek, kentte yaşamaktan mutluluk duymalarını sağlamak, başka ülkelere özenmemelerini, güçlü bir millet olduğumuzu, bin yıllık bir tarihe mensup olduğumuzu göstermek için milletimizle gayret gösteriyoruz.

Fatih Camii yapıldığında Amerika kıtası keşfedilmemişti. Bu kadar kadim bir medeniyet mensuplarıyız. Eserler ortaya koymuş bir milletiz. Onun için geleceğe beraberce yürüyeceğiz. Burada yerel yönetimler olarak bizler ve özellikle İstanbul üzerine baktığımız zaman başka yerel yönetimlerle mukayese edilmeyecek bir farklılık ve sorumluluk taşımaktayız. Bizim yaptığımız her çalışma Türkiye’ye örnek ve model teşkil ediyor. Hatta sınırlarımızı da aştık. Daha yaşanabilir bir İstanbul, başta ulaşım olmak üzere bütün sorunları tek tek çözüyoruz” dedi.

“BAŞKANIMIZ HER ZAMAN YANIMIZDA”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın ise, “Başkanımız destekleriyle Zeytinburnu’nun yaşam kalitesini arttırmak adına birçok hizmeti gerçekleştiriyoruz. Seçim sonrası sürekli görüşüyoruz. Başkanımız ve ağabeyimiz her zaman bizim yanımızda. bugün de bizleri ziyaret etti. Kendisine çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Yaklaşık bir saat süren görüşmenin ardından Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’a, Kitap ve ebru eserinin bulunduğu tablo hediye etti. Topbaş'ın ziyaretinde Başkan Murat Aydın'ın yanı sıra Başkan Yardımcıları Gökhan Kasap, Ferruz Kutsal, Semih Demirci, Gönül Demirel, Saffet Öz,  Zafer Alsac, Erdem İskenderoğlu'da hazır bulundu.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.