SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Husumetlisini yaralayan Afgan silahla vurularak öldürüldü

GÜNDEM 03.03.2022 - 06:58, Güncelleme: 03.03.2022 - 10:10
 

Husumetlisini yaralayan Afgan silahla vurularak öldürüldü

Zeytinburnu Nuripaşa Mahallesinde husumetli olduğu şahsa ateş açan Afganistan uyruklu şahıs, akşam saatlerinde uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti.

Nuripaşa Mahallesi İsa Yusuf Alptekin Sokak’ta yaşanan olayda, saat 17.00’de yaşanan olayda Afganistan uyruklu bir şahıs cadde üzerindeki husumetlisine yaklaşarak 3 el ateş edip olay yerinden kaçmıştı. HUSUMETLİSİNE KURŞUN YAĞDIRDI Olayın devamında ise husumetlisine kurşun yağdıran şahıs, Nuripaşa Mahallesi 67/3 Sokağa geldi. Sokak içerisinde yürüyen şahıs, kurşun sıktığı Afgan gençlerin yakınları tarafından silahlı saldırıya uğrayarak ağır yaralandı. ATEŞ AÇAN ŞAHIS HAYATINI KAYBETTİ İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede önlem alırken, sağlık ekipleri ise yaralı şahsı kontrol etti. Sağlık ekipleri şahsın hayatını kaybettiğini belirledi.Ekiplerin yaptığı çalışmaların ardından şahsın cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumuna morguna kaldırıldı. Polis ekiplerinin kaçan şüphelileri yakalamak için başlattığı çalışmalar sürüyor. O ANLAR KAMERAYA YANSIDI Şüpheli şahısların gelişi ve kaçışı kameraya yansıdı Zeytinburnu’nda yaşanan silahlı saldırı öncesinde şüpheli şahısların gelişi ve kaçtıkları anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, gündüz kurşun yağdıran şahsın minibüsten inerek sokakta yürümeye başladığı ve sonrasında ise kaçışmaların yaşandığı görülüyor.
Zeytinburnu Nuripaşa Mahallesinde husumetli olduğu şahsa ateş açan Afganistan uyruklu şahıs, akşam saatlerinde uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti.

Nuripaşa Mahallesi İsa Yusuf Alptekin Sokak’ta yaşanan olayda, saat 17.00’de yaşanan olayda Afganistan uyruklu bir şahıs cadde üzerindeki husumetlisine yaklaşarak 3 el ateş edip olay yerinden kaçmıştı.

HUSUMETLİSİNE KURŞUN YAĞDIRDI

Olayın devamında ise husumetlisine kurşun yağdıran şahıs, Nuripaşa Mahallesi 67/3 Sokağa geldi. Sokak içerisinde yürüyen şahıs, kurşun sıktığı Afgan gençlerin yakınları tarafından silahlı saldırıya uğrayarak ağır yaralandı.

ATEŞ AÇAN ŞAHIS HAYATINI KAYBETTİ

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede önlem alırken, sağlık ekipleri ise yaralı şahsı kontrol etti. Sağlık ekipleri şahsın hayatını kaybettiğini belirledi.Ekiplerin yaptığı çalışmaların ardından şahsın cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumuna morguna kaldırıldı. Polis ekiplerinin kaçan şüphelileri yakalamak için başlattığı çalışmalar sürüyor.

O ANLAR KAMERAYA YANSIDI

Şüpheli şahısların gelişi ve kaçışı kameraya yansıdı Zeytinburnu’nda yaşanan silahlı saldırı öncesinde şüpheli şahısların gelişi ve kaçtıkları anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, gündüz kurşun yağdıran şahsın minibüsten inerek sokakta yürümeye başladığı ve sonrasında ise kaçışmaların yaşandığı görülüyor.

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.