SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Hatice Çalışkan gözyaşları arasında toprağa verildi

KÜLTÜR 08.08.2017 - 22:19, Güncelleme: 08.08.2017 - 22:19
 

Hatice Çalışkan gözyaşları arasında toprağa verildi

Ak Parti Zeytinburnu Çırpıcı Mahalle Başkanı Rıdvan Çalışkan’ın annesi, Sadri Saray’ın ablası Hatice Çalışkan Hakka Yürüdü.

AK Parti Çırpıcı Mahalle Başkanı Rıdvan Çalışkan’ın muhterem validesi Hatice çalışkan bir süredir mücadele ettiği kanser hastalığına yenilerek Hak’ka yürüdü. Merhumeye karşı son görevlerini yerine getirmek için dostları akrabaları önce Çırpıcı Mahallesindeki ikametgâhının önüne ardından da Köşeli camine akın etti. Öğle namazına müteakiben Köşeli caminde muhterem annemiz için cenaze namazı kılındı.  Cenaze namazının ardından helallikler alındı. Hatice Çalışkan’ın Köşeli Camindeki cenaze namazına AK Parti ilçe Başkanı Bahattin Ünver, İlçe Başkan Yyrd. Mustafa Yalçınkaya, Zeytinburnu 3.Dönem Belediye Başkanı Dr. Adil Emecan, İşadamı Kaya Balkan, Meclis Üyeleri Sami Yapar, Cüneyt Tezcan, Abdulhakim Kaya, Mehmet Şirin Çelik, Fikret Tuncer, Salih Zeki Durmuşoğlu, Ordulular Dernek Başkanı Recai Memiş, Rumeli Camiası ve çok sayıda seveni katıldı.  Bizde Zeytinburnu Haber Gazetesi Ailesi olarak Merhumeye Allah’tan rahmet, Çalışkan ve Saray ailelerine başsağlığı diliyoruz. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
Ak Parti Zeytinburnu Çırpıcı Mahalle Başkanı Rıdvan Çalışkan’ın annesi, Sadri Saray’ın ablası Hatice Çalışkan Hakka Yürüdü.

AK Parti Çırpıcı Mahalle Başkanı Rıdvan Çalışkan’ın muhterem validesi Hatice çalışkan bir süredir mücadele ettiği kanser hastalığına yenilerek Hak’ka yürüdü. Merhumeye karşı son görevlerini yerine getirmek için dostları akrabaları önce Çırpıcı Mahallesindeki ikametgâhının önüne ardından da Köşeli camine akın etti. Öğle namazına müteakiben Köşeli caminde muhterem annemiz için cenaze namazı kılındı.  Cenaze namazının ardından helallikler alındı.

Hatice Çalışkan’ın Köşeli Camindeki cenaze namazına AK Parti ilçe Başkanı Bahattin Ünver, İlçe Başkan Yyrd. Mustafa Yalçınkaya, Zeytinburnu 3.Dönem Belediye Başkanı Dr. Adil Emecan, İşadamı Kaya Balkan, Meclis Üyeleri Sami Yapar, Cüneyt Tezcan, Abdulhakim Kaya, Mehmet Şirin Çelik, Fikret Tuncer, Salih Zeki Durmuşoğlu, Ordulular Dernek Başkanı Recai Memiş, Rumeli Camiası ve çok sayıda seveni katıldı. 

Bizde Zeytinburnu Haber Gazetesi Ailesi olarak Merhumeye Allah’tan rahmet, Çalışkan ve Saray ailelerine başsağlığı diliyoruz.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.