SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Hasan Sağındık "20 Ocak Katliamı" Şehitleri İçin Söyledi

KÜLTÜR 22.01.2015 - 20:51, Güncelleme: 22.01.2015 - 20:51
 

Hasan Sağındık "20 Ocak Katliamı" Şehitleri İçin Söyledi

Ünlü sanatçı Hasan Sağındık, Zeytinburnu Belediyesi'nin düzenlediği bir konserle dinleyicileriyle buluştu.

21 Ocak günü Zeytinburnu Kültür ve Sanat Merkezi'nde sahneye çıkan Hasan Sağındık, Çırpınırdı Karadeniz Bakıp Türkün Bayrağına, Yelkenler Biçilecek, Ben Hep Seni Düşünürüm gibi sevilen birçok eseri seslendirdi. Azerbaycan'lı şair Mehmet Aslan'ın şiirinden bestelediği Ağla Karanfil bestesini de seslendiren Hasan Sağındık, eseri 20 Ocak 1990'da Bakü'de bağımsızlık mücadelesi verirken Sovyetler tarafından öldürülen Azerbaycanlı soydaşlarımızın şehadeti üzerine bestelediğini belirtti ve Azerbaycanlı şehitleri rahmetle andı. Konser sonunda düzenlediği konser için Zeytinburnu Belediye'sine teşekkür eden Hasan Sağındık, dinleyicileriyle hatıra fotoğrafı çektirdi…
Ünlü sanatçı Hasan Sağındık, Zeytinburnu Belediyesi'nin düzenlediği bir konserle dinleyicileriyle buluştu.

21 Ocak günü Zeytinburnu Kültür ve Sanat Merkezi'nde sahneye çıkan Hasan Sağındık, Çırpınırdı Karadeniz Bakıp Türkün Bayrağına, Yelkenler Biçilecek, Ben Hep Seni Düşünürüm gibi sevilen birçok eseri seslendirdi.

Azerbaycan'lı şair Mehmet Aslan'ın şiirinden bestelediği Ağla Karanfil bestesini de seslendiren Hasan Sağındık, eseri 20 Ocak 1990'da Bakü'de bağımsızlık mücadelesi verirken Sovyetler tarafından öldürülen Azerbaycanlı soydaşlarımızın şehadeti üzerine bestelediğini belirtti ve Azerbaycanlı şehitleri rahmetle andı.

Konser sonunda düzenlediği konser için Zeytinburnu Belediye'sine teşekkür eden Hasan Sağındık, dinleyicileriyle hatıra fotoğrafı çektirdi…

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.