SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Harun Altunbaş Elazığ Kültür ve Yardımlaşma Derneği Yönetiminde

KÜLTÜR 18.05.2015 - 13:07, Güncelleme: 18.05.2015 - 13:07
 

Harun Altunbaş Elazığ Kültür ve Yardımlaşma Derneği Yönetiminde

Elazığ Kültür ve Yardımlaşma Derneği 11. Olağan Kongresi 17 Mayıs'ta yapıldı. Demokrat Parti’nin uzun yıllar ilçe Başkanlığını yapan Zeytinburnulu işadamı Harun Altunbaş Elazığ Kültür ve Yardımlaşma Derneğinin yönetimine girdi.

2300 üyesi bulunan Elazığ Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nin 11.olağan kongresi Başkan Ahmet Alp’in istifa etmesi nedeniyle 1,5 sene öne alındı. Kongrede eski Başkan ve yönetim ibra edilirken yeni yönetim Ömer İçmeli başkanlığında oy birliği ile seçildi. Kongrede Başkan seçilen Ömer İçmeli şunları söyledi: 1991 yılında kurulan derneğimizin Kurucu Başkanı sayın Faik İçmeli ve sonrasında görev alan sayın Kenan Coşkun, Sayın Faruk Akçiçek, Sayın Erhan Özbey, Sayın Mehmet Güngör ve halef-selef olduğum Başkan Ahmet Alp ve yönetimde bulunmuş derneğimizin 24 Yıldır bacasını tüttürüp ışığını açık tutan tüm başkan ve yöneticilerine teşekkür eder, üye ve hemşerilerimize şükranlarını sunarım.  Bu onurlu görevi ben ve yönetim kurulu üyesi Arkadaşlarımla birlikte siz değerli hemşerilerimizin destek ve katkılarıyla çıtayı maksimum seviyeye çıkarabilmek için gücümüzün yeteceği oranda çalışacağız. Elazığ Kültür ve Yardımlaşma Derneği 11.Kongresinde yönetime giren başarılı iş ve siyaset adamı Elazığ Sevdalısı Harun Altunbaş, Elazığ ve Elazığlılar hiçbir zaman sahipsiz kalmaz, bu bir bayrak yarışıdır. Bugüne kadar görev yapan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum. Bayrağı Bizler teslim aldık amacımız Elazığlımıza yakışır bir şekilde Elazığ Kültür ve Yardımlaşma Derneğini güzel yerlere getirmek istiyoruz. Bizleri bu göreve layık gören herkese teşekkür ediyorum dedi. Yeni yönetim şu isimlerden oluştu:  Ömer İçmeli, Beyhan Bayram, Gürbüz Özdemir, Habib Karataş, Hakan Bakırdal, Harun Altuntaş, Hasan Canu, Hüseyin Çakmak, Köksal Karakoç, M. Zeki Özbay, Memiş Dikilidaş, Perihan Sevim, Selim Alparslan, Yüksel Ayaz ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
Elazığ Kültür ve Yardımlaşma Derneği 11. Olağan Kongresi 17 Mayıs'ta yapıldı. Demokrat Parti’nin uzun yıllar ilçe Başkanlığını yapan Zeytinburnulu işadamı Harun Altunbaş Elazığ Kültür ve Yardımlaşma Derneğinin yönetimine girdi.

2300 üyesi bulunan Elazığ Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nin 11.olağan kongresi Başkan Ahmet Alp’in istifa etmesi nedeniyle 1,5 sene öne alındı. Kongrede eski Başkan ve yönetim ibra edilirken yeni yönetim Ömer İçmeli başkanlığında oy birliği ile seçildi.

Kongrede Başkan seçilen Ömer İçmeli şunları söyledi: 1991 yılında kurulan derneğimizin Kurucu Başkanı sayın Faik İçmeli ve sonrasında görev alan sayın Kenan Coşkun, Sayın Faruk Akçiçek, Sayın Erhan Özbey, Sayın Mehmet Güngör ve halef-selef olduğum Başkan Ahmet Alp ve yönetimde bulunmuş derneğimizin 24 Yıldır bacasını tüttürüp ışığını açık tutan tüm başkan ve yöneticilerine teşekkür eder, üye ve hemşerilerimize şükranlarını sunarım.  Bu onurlu görevi ben ve yönetim kurulu üyesi Arkadaşlarımla birlikte siz değerli hemşerilerimizin destek ve katkılarıyla çıtayı maksimum seviyeye çıkarabilmek için gücümüzün yeteceği oranda çalışacağız.

Elazığ Kültür ve Yardımlaşma Derneği 11.Kongresinde yönetime giren başarılı iş ve siyaset adamı Elazığ Sevdalısı Harun Altunbaş, Elazığ ve Elazığlılar hiçbir zaman sahipsiz kalmaz, bu bir bayrak yarışıdır. Bugüne kadar görev yapan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum. Bayrağı Bizler teslim aldık amacımız Elazığlımıza yakışır bir şekilde Elazığ Kültür ve Yardımlaşma Derneğini güzel yerlere getirmek istiyoruz. Bizleri bu göreve layık gören herkese teşekkür ediyorum dedi.

Yeni yönetim şu isimlerden oluştu:  Ömer İçmeli, Beyhan Bayram, Gürbüz Özdemir, Habib Karataş, Hakan Bakırdal, Harun Altuntaş, Hasan Canu, Hüseyin Çakmak, Köksal Karakoç, M. Zeki Özbay, Memiş Dikilidaş, Perihan Sevim, Selim Alparslan, Yüksel Ayaz

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.