SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Haluk Ündeğer İlkokulundan Annelere Sürpriz

EĞİTİM 08.05.2013 - 18:18, Güncelleme: 08.05.2013 - 18:18
 

Haluk Ündeğer İlkokulundan Annelere Sürpriz

Haluk Ündeğer İlkokulu Okul Aile Birliği yaptığı başarılı çalışmalarla ilçemizde adından söz ettirmeye devam ediyor.

Zeytinburnu'nda bir ilki başlatan Haluk Ündeğer İlkokulu Okul Aile Birliği Velilerden toplanan ve okula bağı adı altından yapılan paraları gelir gider tablosu altında okulun web sitesinde kuruşuna kadar şeffaf bir şeklide yayınlayarak bir çok kuruma örnek olabilecek bir proje imza atan Okul Aile birliği bu kez de annelere sürpriz yaptı. Anneler Günü öncesi Haluk Ündeğer İlkokulu  Yönetimi ile Okul Aile Birliği çok güzel bir organizasyona imza attı. Anneler için sürpriz kutlama partisi düzenleyen Yönetim annelere unutamayacakları bir gün yaşattı. Okul Müdürü Davut Yaşar programda yaptığı açıklamada Anneler Bizim için çok kutsal, ailenin temel taşlarından biri. Bizleri doğuran yetiştiren bugünlere getiren Annelerimizi senenin bir günü değil her günü saygı ve sevgiyle anmamız gerekiyor. Bir toplumun değeri annelerine verdiği değerle ölçülür. Toplumda sevgi saygı ne kadar yaygınlaşırsa o kadar mutlu ve huzurlu olur. Bu sevginin kaynağı da annelerdir. İnsanı yetiştiren, eğiten, iyiyi güzeli öğreten annelerdir. Sadece insanda değil, bütün canlılarda annelik duygusu kutsaldır. Bütün anneler yavrusu için gerekirse kendini feda etmektedir.  Hayatın her anında ayakları öpülesi anneleri severek, sayarak, özellikle en zor zamanı olan yaşlılık zamanlarında onları baş tacı ederek yaşamamız dileklerimizle bütün Anneleri ve Anne adaylarını kutluyoruz dedi. Programa, Okul Müdürü Davut Yaşar , Okul Aile Birliği Başkanı Celal Altuğ,Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Fatih Karabulut, Canan Karapınar, İlknur Yaman, Çiler Başaran, Elif Ersin ve Veliler katıldı. Okul Aile Birliği Başkanı Celal Altuğ ise Etkinliklerine katılan tüm annelere teşekkür etti ve Tüm Annelerin anneler günü kutladı. Altuğ kısa bir süre sonra anne olacak olan eşine de karanfil takdim ederek anneler gününü kutladı.  Programda annelere karanfil dağıtıldı, anneler gönüllerince eğlendiler. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
Haluk Ündeğer İlkokulu Okul Aile Birliği yaptığı başarılı çalışmalarla ilçemizde adından söz ettirmeye devam ediyor.

Zeytinburnu'nda bir ilki başlatan Haluk Ündeğer İlkokulu Okul Aile Birliği Velilerden toplanan ve okula bağı adı altından yapılan paraları gelir gider tablosu altında okulun web sitesinde kuruşuna kadar şeffaf bir şeklide yayınlayarak bir çok kuruma örnek olabilecek bir proje imza atan Okul Aile birliği bu kez de annelere sürpriz yaptı.

Anneler Günü öncesi Haluk Ündeğer İlkokulu  Yönetimi ile Okul Aile Birliği çok güzel bir organizasyona imza attı. Anneler için sürpriz kutlama partisi düzenleyen Yönetim annelere unutamayacakları bir gün yaşattı. Okul Müdürü Davut Yaşar programda yaptığı açıklamada Anneler Bizim için çok kutsal, ailenin temel taşlarından biri. Bizleri doğuran yetiştiren bugünlere getiren Annelerimizi senenin bir günü değil her günü saygı ve sevgiyle anmamız gerekiyor. Bir toplumun değeri annelerine verdiği değerle ölçülür. Toplumda sevgi saygı ne kadar yaygınlaşırsa o kadar mutlu ve huzurlu olur. Bu sevginin kaynağı da annelerdir. İnsanı yetiştiren, eğiten, iyiyi güzeli öğreten annelerdir. Sadece insanda değil, bütün canlılarda annelik duygusu kutsaldır. Bütün anneler yavrusu için gerekirse kendini feda etmektedir.  Hayatın her anında ayakları öpülesi anneleri severek, sayarak, özellikle en zor zamanı olan yaşlılık zamanlarında onları baş tacı ederek yaşamamız dileklerimizle bütün Anneleri ve Anne adaylarını kutluyoruz dedi.

Programa, Okul Müdürü Davut Yaşar , Okul Aile Birliği Başkanı Celal Altuğ,Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Fatih Karabulut, Canan Karapınar, İlknur Yaman, Çiler Başaran, Elif Ersin ve Veliler katıldı. Okul Aile Birliği Başkanı Celal Altuğ ise Etkinliklerine katılan tüm annelere teşekkür etti ve Tüm Annelerin anneler günü kutladı. Altuğ kısa bir süre sonra anne olacak olan eşine de karanfil takdim ederek anneler gününü kutladı.  Programda annelere karanfil dağıtıldı, anneler gönüllerince eğlendiler.

kullan

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.