SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Halk Otobüsünde Bıçaklı Saldırıyı Zeytinburnu Emniyeti aydınlattı

KÜLTÜR 26.01.2015 - 19:58, Güncelleme: 26.01.2015 - 19:58
 

Halk Otobüsünde Bıçaklı Saldırıyı Zeytinburnu Emniyeti aydınlattı

Zeytinburnu'nda bir halk otobüsünde taksi şoförlüğü yapan Salim Tezel'in, bıçakla boğazından yaralandığı an kameraya yansımıştı. İşte o saldırıyı gerçekleştiren şahıs Zeytinburnu Emniyeti’nin titiz çalışması 24 saat içinde yakalandı.

Zeytinburnu'nda bir halk otobüsünde yaşananlar otobüsün güvenlik kamerasına yansıdı. Bir taksi şoförü her gün taksisini almak için bindiği halk otobüsünde onlarca kişinin önünde saldırıya uğradı. Çığlıklar otobüsün içini kaplarken, saldırgan belinden çıkarttığı bıçak ile ileriye doğru atıldı. "Arkalara ilerle" tartışması, küfürler savuran adamın bıçağını çekmesi ile kana bulandı. Ne olduğunu anlamadan, boğazından yaralanan vatandaş, otobüsten inerek en yakındaki hastaneye koştu. Zeytinburnu Haber Gazetesinin manşetinde olayı gören Zeytinburnu Emniyeti harekete geçti. Önce Medya’ya Yansıyan görüntüler izlendi. Ardından yaralanan taksiciye ulaşıldı ve ifadesi alındı. Zeytinburnu Emniyeti olayın yaşandığı otobüsteki kamera kayıtlarını aldı ve en ince ayrıntısına kadar izledi. Şahısın AKBİL basarken net görüntülerinden kimliği belirlendi ardından adresinin Gaziosmanpaşa olduğuna ulaşıldı. Adresin belirlenmesinin ardından Zeytinburnu Emniyetinden görevleri şahısın evinde giderek evinde Recep S…yi kıs kıvarak gözaltına aldı. Zeytinburnu Emniyetinde sorgulanan Recep S…nin şizofren hastası olduğu ve Arkalara ilerle" tartışması, nedeniyle taksiciyi bıçakladığını anlattı. Sorgusunun ardından Recep S hakkında adli işlem başlatıldı. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
Zeytinburnu'nda bir halk otobüsünde taksi şoförlüğü yapan Salim Tezel'in, bıçakla boğazından yaralandığı an kameraya yansımıştı. İşte o saldırıyı gerçekleştiren şahıs Zeytinburnu Emniyeti’nin titiz çalışması 24 saat içinde yakalandı.

Zeytinburnu'nda bir halk otobüsünde yaşananlar otobüsün güvenlik kamerasına yansıdı. Bir taksi şoförü her gün taksisini almak için bindiği halk otobüsünde onlarca kişinin önünde saldırıya uğradı. Çığlıklar otobüsün içini kaplarken, saldırgan belinden çıkarttığı bıçak ile ileriye doğru atıldı. "Arkalara ilerle" tartışması, küfürler savuran adamın bıçağını çekmesi ile kana bulandı. Ne olduğunu anlamadan, boğazından yaralanan vatandaş, otobüsten inerek en yakındaki hastaneye koştu. Zeytinburnu Haber Gazetesinin manşetinde olayı gören Zeytinburnu Emniyeti harekete geçti.

Önce Medya’ya Yansıyan görüntüler izlendi. Ardından yaralanan taksiciye ulaşıldı ve ifadesi alındı. Zeytinburnu Emniyeti olayın yaşandığı otobüsteki kamera kayıtlarını aldı ve en ince ayrıntısına kadar izledi. Şahısın AKBİL basarken net görüntülerinden kimliği belirlendi ardından adresinin Gaziosmanpaşa olduğuna ulaşıldı. Adresin belirlenmesinin ardından Zeytinburnu Emniyetinden görevleri şahısın evinde giderek evinde Recep S…yi kıs kıvarak gözaltına aldı.

Zeytinburnu Emniyetinde sorgulanan Recep S…nin şizofren hastası olduğu ve Arkalara ilerle" tartışması, nedeniyle taksiciyi bıçakladığını anlattı. Sorgusunun ardından Recep S hakkında adli işlem başlatıldı.

kullan

kullan

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.