SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Halime Kanbur ve Emine Karataş’ın son yolculuğu

KÜLTÜR 27.08.2017 - 21:16, Güncelleme: 27.08.2017 - 21:16
 

Halime Kanbur ve Emine Karataş’ın son yolculuğu

Yeşiltepe Mahallesinin sakinlerinden Halime Kanbur yaşa bağlı olarak bir süredir hastalıklar mücadele ediyordu. Kanbur bu sabah hayata veda etti.

Yeşiltepe Mahallesi eski muhtarları Merhum Ahmet Kabur'un eşi, Leyla Kanbur'un annesi Halime Kanbur 85 yaşında sessiz sedasız aramamızdan ayrıldı. Merhum Halime Kanbur için Konyalı Caminde ikindi namazına müteakiben cenaze namazı kılındı. Yine Yeşiltepe Mahallesi sakinlerinden Foto Yıldız’ın annesi Emine Karataş’ın cenaze namazı da Halime Kanbur ile aynı anda kılındı. Merhumelerin cenaze namazına Mimar Süleyman Uluocak, Zafer spor Kulüp Başkanı, çok sayıda seveni, Yeşiltepe Mahalle sakinleri ve dost akrabaları katıldı. Kılınan cenaze namazı ve alınan helalliklerin ardından Merhum Halime Kanbur Ayvalık Mezarlığında eşinin yanında defn edildi. Emine Karataş ise Silivrikapı mezarlığındaki aile kabristanlığında sonsuzluğa uğurlandı. Zeytinburnu Haber Gazetesi ailesi olarak merhumelere Allah’tan rahmet tüm yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz. ZETİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
Yeşiltepe Mahallesinin sakinlerinden Halime Kanbur yaşa bağlı olarak bir süredir hastalıklar mücadele ediyordu. Kanbur bu sabah hayata veda etti.

Yeşiltepe Mahallesi eski muhtarları Merhum Ahmet Kabur'un eşi, Leyla Kanbur'un annesi Halime Kanbur 85 yaşında sessiz sedasız aramamızdan ayrıldı. Merhum Halime Kanbur için Konyalı Caminde ikindi namazına müteakiben cenaze namazı kılındı. Yine Yeşiltepe Mahallesi sakinlerinden Foto Yıldız’ın annesi Emine Karataş’ın cenaze namazı da Halime Kanbur ile aynı anda kılındı.

Merhumelerin cenaze namazına Mimar Süleyman Uluocak, Zafer spor Kulüp Başkanı, çok sayıda seveni, Yeşiltepe Mahalle sakinleri ve dost akrabaları katıldı. Kılınan cenaze namazı ve alınan helalliklerin ardından Merhum Halime Kanbur Ayvalık Mezarlığında eşinin yanında defn edildi. Emine Karataş ise Silivrikapı mezarlığındaki aile kabristanlığında sonsuzluğa uğurlandı.

Zeytinburnu Haber Gazetesi ailesi olarak merhumelere Allah’tan rahmet tüm yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz.

ZETİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.