SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Hacı ALİ Deniz sevenlerini yasa boğdu

KÜLTÜR 15.01.2018 - 14:16, Güncelleme: 15.01.2018 - 14:16
 

Hacı ALİ Deniz sevenlerini yasa boğdu

Milli Görüşün Zeytinburnu’nda ki önderlerinden ve önemli temsilcilerinden biri olan Hacı Ali Deniz yakalandığı amansız hastalığa yenik düşerek sevenlerini yasa boğdu.

Atilla, Metin ve Semih Deniz'in ağabeyleri ve Milli Görüş'ün Beyefendisi olarak bilinen hacı Ali Deniz, yakalanmış olduğu akciğer kanserine yenik düşerek 72 yaşında aramızdan ayrıldı. Hacı Ali amcanın eşi de Emine anne 2012 yılında rahmetli olmuştu. Erkek kardeşlerin en büyüğü olan Ali Deniz, ardında çok sevdiği kardeşleri Atilla, Metin ve Semih, sevgili çocukları Ahmet ve Ebru, Pınar ve 3 torununu geride gözü yaşlı bırakarak rahmetli eşinin yanına gitti. Zeytinburnu Ulu Cami'de öğle namazına müteakiben cenaze namazı kılındı. Yüzlerce seveni cami avlusu hınca hınç doldurdu. Cenaze namazına, SAADET Partisi İl Başkanı Abdullah SEVİM, AK Parti Zeytinburnu İlçe Başkanı Bahattin ÜNVER, Saadet Partisi Zeytinburnu İlçe Başkanı Kemal YILMAZ, İYİ Parti Zeytinburnu İlçe Başkanı Ahmet ÇELİK, Zeytinburnu 1. Dönem Emniyet Müdürü Dursun ERYILDIZ, Saadet Partisi İl Yönetim Kurulu Üyesi ve Zeytinburnu İlçe eski Başkanı Yahya Kemal HAYIRLIOĞLU ile Şükrü İPEK, Fazilet Partisi Zeytinburnu İlçe eski efsane Başkanı M. Serhat KARADAĞ, Yedikule Göğüs Hastalıkları Hastanesi Baş Hekim Yardımcısı Mürşit ALPMEN, ZEYYED Kurucu Başkanı ve İBB. Başkan Danışmanı Kenan KILIÇ, Zeytinburnu Belediye Başkanlığı eski Yardımcısı Aydın ÇIĞRIKÇI, AK Parti Zeytinburnu İlçe Meclis Üyesi Adem ULUOCAK ve CHP Zeytinburnu İlçe Meclis Üyesi Satı ORAL, SAADET Partisi Zeytinburnu İlçe yönetim kurulu yeni ve eski yönetim kurulu üyeleri ve diğer üyeleri, Beştelsiz Muhtarı Adem YAVUZ, Nuripaşa Muhtarı Yılmaz KAYA, Tepebağ Dutluk Camii Derneği Başkanı Ayhan ÖZDEMİR, Trabzon Dernekleri Federasyonu Kadın Kolları Baikanı Asuman Sula DURMUŞOĞLU ve eşi Salih Zeki DURMUŞOĞLU , Konya Bozkır Karaardıç Köyü Dernek Başkanı Kadir ÜNVER, isimlerini burada sayamadığımız onlarca kişi, DENİZ Ailesi ve yakınları ve yüzlerce seveni katıldı. Kılınan cenaze namazı ardından hacı Ali Deniz, Merkezefendi Mezarlığı'nda Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın bitişiğindeki aile kabristanına defnedildi. Merhum hacı Ali Deniz'e Allah’tan rahmet, tüm sevenlerine başsağlığı diliyoruz ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL-MEHMET ALPAY
Milli Görüşün Zeytinburnu’nda ki önderlerinden ve önemli temsilcilerinden biri olan Hacı Ali Deniz yakalandığı amansız hastalığa yenik düşerek sevenlerini yasa boğdu.

Atilla, Metin ve Semih Deniz'in ağabeyleri ve Milli Görüş'ün Beyefendisi olarak bilinen hacı Ali Deniz, yakalanmış olduğu akciğer kanserine yenik düşerek 72 yaşında aramızdan ayrıldı. Hacı Ali amcanın eşi de Emine anne 2012 yılında rahmetli olmuştu. Erkek kardeşlerin en büyüğü olan Ali Deniz, ardında çok sevdiği kardeşleri Atilla, Metin ve Semih, sevgili çocukları Ahmet ve Ebru, Pınar ve 3 torununu geride gözü yaşlı bırakarak rahmetli eşinin yanına gitti.

Zeytinburnu Ulu Cami'de öğle namazına müteakiben cenaze namazı kılındı. Yüzlerce seveni cami avlusu hınca hınç doldurdu. Cenaze namazına, SAADET Partisi İl Başkanı Abdullah SEVİM, AK Parti Zeytinburnu İlçe Başkanı Bahattin ÜNVER, Saadet Partisi Zeytinburnu İlçe Başkanı Kemal YILMAZ, İYİ Parti Zeytinburnu İlçe Başkanı Ahmet ÇELİK, Zeytinburnu 1. Dönem Emniyet Müdürü Dursun ERYILDIZ, Saadet Partisi İl Yönetim Kurulu Üyesi ve Zeytinburnu İlçe eski Başkanı Yahya Kemal HAYIRLIOĞLU ile Şükrü İPEK, Fazilet Partisi Zeytinburnu İlçe eski efsane Başkanı M. Serhat KARADAĞ, Yedikule Göğüs Hastalıkları Hastanesi Baş Hekim Yardımcısı Mürşit ALPMEN, ZEYYED Kurucu Başkanı ve İBB. Başkan Danışmanı Kenan KILIÇ, Zeytinburnu Belediye Başkanlığı eski Yardımcısı Aydın ÇIĞRIKÇI, AK Parti Zeytinburnu İlçe Meclis Üyesi Adem ULUOCAK ve CHP Zeytinburnu İlçe Meclis Üyesi Satı ORAL, SAADET Partisi Zeytinburnu İlçe yönetim kurulu yeni ve eski yönetim kurulu üyeleri ve diğer üyeleri, Beştelsiz Muhtarı Adem YAVUZ, Nuripaşa Muhtarı Yılmaz KAYA, Tepebağ Dutluk Camii Derneği Başkanı Ayhan ÖZDEMİR, Trabzon Dernekleri Federasyonu Kadın Kolları Baikanı Asuman Sula DURMUŞOĞLU ve eşi Salih Zeki DURMUŞOĞLU , Konya Bozkır Karaardıç Köyü Dernek Başkanı Kadir ÜNVER, isimlerini burada sayamadığımız onlarca kişi, DENİZ Ailesi ve yakınları ve yüzlerce seveni katıldı.

Kılınan cenaze namazı ardından hacı Ali Deniz, Merkezefendi Mezarlığı'nda Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın bitişiğindeki aile kabristanına defnedildi. Merhum hacı Ali Deniz'e Allah’tan rahmet, tüm sevenlerine başsağlığı diliyoruz

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL-MEHMET ALPAY

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.