SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Günün Manşetini Yenişafak Attı

SPOR 18.08.2011 - 16:23, Güncelleme: 18.08.2011 - 16:23
 

Günün Manşetini Yenişafak Attı

Hakkari Çukurca'daki şehitler sonrası Yenişafak Gazetesi'nden adam gibi bir manşet geldi..

Türkiye son 48 saattir bir çok sıcak gelişmeyi yaşıyor. Önce kara haber Hakkari Çukurca'dan geldi.Askeri araca düzenlenen mayınlı saldırı ve ardından yardıma giden askeri personelin pusuya düşürülmesi sonucu 8 asker, 1 korucu şehit oldu. ERDOĞAN ARTIK KONUŞMAYACAĞIZ DEDİ Şehit haberleri büyük bir infial yaratırken Başbakan Erdoğan, 'Artık konuşmayacağız, yapacağız' dedi. Ve Erdoğan'ın bu sözleri karşılığını buldu. Akşam saatlerinde Türk savaş uçakları PKK'nın Kandil ve Zap kamplarını bombaladı.Yaşanan bu gelişmeler gazetelerin de manşetindeydi. Gazetelerin tamamı Çukurca'daki mayınlı saldırı ve Kandil harekatına geniş yer verdi. YENİŞAFAK'TAN ADAM GİBİ MANŞET Gazete manşetleri içerisinde günün manşetini Yenişafak Gazetesi attı. Terör örgütü PKK'nın siyasi kolu olarak nitelendirilen BDP'li yöneticileri manşetine taşıyan gazete büyük puntolarla 'KATİL SİZSİNİZ' dedi İşte Yenişafak'ın o manşeti
Hakkari Çukurca'daki şehitler sonrası Yenişafak Gazetesi'nden adam gibi bir manşet geldi..

Türkiye son 48 saattir bir çok sıcak gelişmeyi yaşıyor. Önce kara haber Hakkari Çukurca'dan geldi.Askeri araca düzenlenen mayınlı saldırı ve ardından yardıma giden askeri personelin pusuya düşürülmesi sonucu 8 asker, 1 korucu şehit oldu.

ERDOĞAN ARTIK KONUŞMAYACAĞIZ DEDİ

Şehit haberleri büyük bir infial yaratırken Başbakan Erdoğan, 'Artık konuşmayacağız, yapacağız' dedi. Ve Erdoğan'ın bu sözleri karşılığını buldu. Akşam saatlerinde Türk savaş uçakları PKK'nın Kandil ve Zap kamplarını bombaladı.Yaşanan bu gelişmeler gazetelerin de manşetindeydi. Gazetelerin tamamı Çukurca'daki mayınlı saldırı ve Kandil harekatına geniş yer verdi.

YENİŞAFAK'TAN ADAM GİBİ MANŞET

Gazete manşetleri içerisinde günün manşetini Yenişafak Gazetesi attı. Terör örgütü PKK'nın siyasi kolu olarak nitelendirilen BDP'li yöneticileri manşetine taşıyan gazete büyük puntolarla 'KATİL SİZSİNİZ' dedi

İşte Yenişafak'ın o manşeti

kullan

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.