SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Giresunlular Derneği İdlib şehitleri için mevlit okuttu

KÜLTÜR 05.03.2020 - 21:03, Güncelleme: 05.03.2020 - 21:03
 

Giresunlular Derneği İdlib şehitleri için mevlit okuttu

Zeytinburnu Tüm Giresunlular Derneği Suriye'nin İdlib kentinde rejim güçlerinin hava saldırısında şehit olan askerlerimiz ve tüm şehitlerimiz için Köşeli Camiinde mevlit okuttu. Akşam namazına müteakiben başlayan mevlit programında Kur'an-ı Kerim ve mevlit okundu, ilahiler seslendirildi, dua edildi.

Tüm Giresunlular Derneğinin Mevlit Programına, Belediye Başkanı Ömer Arısoy, Belediye Başkan Yardımcısı Hurşit Bekaroğlu, Askerlik Şubesi Başkanı Albay Halil Akar, Eski Belediye Başkan Yardımcısı Gökhan Kasap, Meclis Üyesi Fatih Aydoğan, Eski Temizlik İşleri Müdürü Birol Yılmaz, Çırpıcı Mahalle Muhtarı Mustafa Çalışkan, AK Parti ilçe Başkanı Selami Delibalta, İYİ Parti ilçe Başkanı Hasan Hoşben,Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Onur Dolar, CHP İlçe Başkan Yrd. Yaşar Güner, Saadet Partisi İlçe Başkan Yrd. Cemil Karış, ZEYDEF Başkanı Mehmet Çakır, Samsunlular Dernek Başkanı Davut Genç, Elazığlılar Dernek Başkanı Nazir Güler, Çankırılılar Dernek Başkanı Arif Şengül, Mardinliler Dernek Başkanı Dilman Kaya, Balıkesir Hodul Dernek Başkanı Özgür Varlık, Bigalılar Dernek Başkanı İsmail Çetin, AK Parti Çırpıcı Eski Mahalle Başkanı Rıdvan Çalışkan, Siyasi Partilerin İlçe Temsilcileri, Giresunlular Derneğinin Yöneticileri ve çok sayıda Zeytinburnulu katıldı.  Mevlit Programın ardından Zeytinburnu Haber Gazetesine kısa bir değerlendirme yapan Tüm Giresunlular Dernek Başkanı Fedai Özer sözlerine davetlerine icabet eden herkese teşekkür ederek başladı. Herkesin yeri geldiğinde bu millet ve vatan için canını feda edeceğini belirten Özer açıklamalarını şöyle sürdürdü. "Bizim Suriye'deki varlığımızın sebebi vatan savunmasıdır. Oradaki karışıklık bizim topraklarımızı tehdit ediyor. Reyhanlı patlamasını, Kilis'teki taciz saldırıları ne çabuk unuttuk. Eğer biz Suriye coğrafyasında bulunmaz isek buralarda rahat oturamayız. Dünya mazlumlarının yaşadığı her yerde, semaya açılan eller de biziz, dillerden eksik olmayan dua da aziz milletimiz, şanlı ordumuz ümmetin tek ve son umududur. Biz, bize umut bağlayanları yalnız bırakmayacak kadar necip bir milletiz.  Şanlı ordumuzun bölgede barış, huzur ve güven için başlattığı Bahar Kalkanı Harekatı'nda muvaffak olması için manevi destek olmaya çalışıyoruz. Bu akşam burada okunan Kuran-Kerim Tilavetini, yapılan duaları ve üyelerimiz tarafından indirilen hatimleri İdlib şehitlerimizin manevi ruhlarına armağan ettik. Allah devletimizi, milletimizi ve şanlı ordumuzu korusun dedi.  Mevlit Programının sonunda programa katılan vatandaşlarımıza, Tüm Giresunlular Derneği tarafından ikramlarda bulunuldu.  ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL-MURAT ERGÜN-FOTO: ŞÜKÜR YAVUZ   
Zeytinburnu Tüm Giresunlular Derneği Suriye'nin İdlib kentinde rejim güçlerinin hava saldırısında şehit olan askerlerimiz ve tüm şehitlerimiz için Köşeli Camiinde mevlit okuttu. Akşam namazına müteakiben başlayan mevlit programında Kur'an-ı Kerim ve mevlit okundu, ilahiler seslendirildi, dua edildi.

Tüm Giresunlular Derneğinin Mevlit Programına, Belediye Başkanı Ömer Arısoy, Belediye Başkan Yardımcısı Hurşit Bekaroğlu, Askerlik Şubesi Başkanı Albay Halil Akar, Eski Belediye Başkan Yardımcısı Gökhan Kasap, Meclis Üyesi Fatih Aydoğan, Eski Temizlik İşleri Müdürü Birol Yılmaz, Çırpıcı Mahalle Muhtarı Mustafa Çalışkan, AK Parti ilçe Başkanı Selami Delibalta, İYİ Parti ilçe Başkanı Hasan Hoşben,Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Onur Dolar, CHP İlçe Başkan Yrd. Yaşar Güner, Saadet Partisi İlçe Başkan Yrd. Cemil Karış, ZEYDEF Başkanı Mehmet Çakır, Samsunlular Dernek Başkanı Davut Genç, Elazığlılar Dernek Başkanı Nazir Güler, Çankırılılar Dernek Başkanı Arif Şengül, Mardinliler Dernek Başkanı Dilman Kaya, Balıkesir Hodul Dernek Başkanı Özgür Varlık, Bigalılar Dernek Başkanı İsmail Çetin, AK Parti Çırpıcı Eski Mahalle Başkanı Rıdvan Çalışkan, Siyasi Partilerin İlçe Temsilcileri, Giresunlular Derneğinin Yöneticileri ve çok sayıda Zeytinburnulu katıldı. 

Mevlit Programın ardından Zeytinburnu Haber Gazetesine kısa bir değerlendirme yapan Tüm Giresunlular Dernek Başkanı Fedai Özer sözlerine davetlerine icabet eden herkese teşekkür ederek başladı. Herkesin yeri geldiğinde bu millet ve vatan için canını feda edeceğini belirten Özer açıklamalarını şöyle sürdürdü. "Bizim Suriye'deki varlığımızın sebebi vatan savunmasıdır. Oradaki karışıklık bizim topraklarımızı tehdit ediyor. Reyhanlı patlamasını, Kilis'teki taciz saldırıları ne çabuk unuttuk. Eğer biz Suriye coğrafyasında bulunmaz isek buralarda rahat oturamayız. Dünya mazlumlarının yaşadığı her yerde, semaya açılan eller de biziz, dillerden eksik olmayan dua da aziz milletimiz, şanlı ordumuz ümmetin tek ve son umududur. Biz, bize umut bağlayanları yalnız bırakmayacak kadar necip bir milletiz.  Şanlı ordumuzun bölgede barış, huzur ve güven için başlattığı Bahar Kalkanı Harekatı'nda muvaffak olması için manevi destek olmaya çalışıyoruz. Bu akşam burada okunan Kuran-Kerim Tilavetini, yapılan duaları ve üyelerimiz tarafından indirilen hatimleri İdlib şehitlerimizin manevi ruhlarına armağan ettik. Allah devletimizi, milletimizi ve şanlı ordumuzu korusun dedi.  Mevlit Programının sonunda programa katılan vatandaşlarımıza, Tüm Giresunlular Derneği tarafından ikramlarda bulunuldu. 

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL-MURAT ERGÜN-FOTO: ŞÜKÜR YAVUZ 
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.