SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Geri Dönüşümde ‘Şenlik’ Var

EĞİTİM 09.05.2013 - 19:15, Güncelleme: 09.05.2013 - 19:15
 

Geri Dönüşümde ‘Şenlik’ Var

Zeytinburnu Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nce organize edilen ‘Geri Dönüşüm Şenliği’nin ilki Saniye Sezgin Elmas İlköğretim Okulu’nda gerçekleştirildi.

Zeytinburnu Belediye Başkan Yardımcısı İlyaz Saka, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yakup Hayırlıoğlu, Temizlik İşleri Müdürü Birol Yılmaz ve okul müdürlerinin katıldığı etkinlikte, Sezgin Elmas İlköğretim Okulu öğrencilerinin çevre ve geri dönüşüm temalı gösterileri velilerden büyük alkış aldı. 'Zeyco' ve 'Şişe Adam' da şovlarıyla etkinliğe renk kattı. Programda ayrıca 2. kademe öğrencileri, geri dönüşebilen malzemelerden tasarlanan elbiselerle defile yaptı. Zeytinburnu Belediye Başkan Yardımcısı İlyaz Saka, belediye olarak geri dönüşüm ve çevre için birçok projeyi hayata geçirdiklerini belirterek, “Bugün burada yaşadığımız ve paylaştığımız anın tüm hayatımızı kapsaması lazım. Bu proje kapsamında bir damla atık yağ, bir tane pilin toprağa, suya karışmasını önlemek bile bizi için önemlidir. Çevre ve geri dönüşüm konusundaki duyarlılığımızı yaşayarak çocuklarımıza da aktaralım. Organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. İlçe Milli Eğitim Müdürü Yakup Hayırlıoğlu da Zeytinburnu Belediyesi’nin çevre ve geri dönüşüm ile ilgili önemli, güzel işler yaptığını kaydetti. Öğrencilere kurallara uymaları ve başkaların haklarına riayet etme tavsiyesinde bulunan Hayırlıoğlu, böylelikle ileri ve çağdaş dünyanın standartlarına ulaşılabileceğini dile getirdi.  
Zeytinburnu Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nce organize edilen ‘Geri Dönüşüm Şenliği’nin ilki Saniye Sezgin Elmas İlköğretim Okulu’nda gerçekleştirildi.

Zeytinburnu Belediye Başkan Yardımcısı İlyaz Saka, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yakup Hayırlıoğlu, Temizlik İşleri Müdürü Birol Yılmaz ve okul müdürlerinin katıldığı etkinlikte, Sezgin Elmas İlköğretim Okulu öğrencilerinin çevre ve geri dönüşüm temalı gösterileri velilerden büyük alkış aldı. 'Zeyco' ve 'Şişe Adam' da şovlarıyla etkinliğe renk kattı. Programda ayrıca 2. kademe öğrencileri, geri dönüşebilen malzemelerden tasarlanan elbiselerle defile yaptı.

Zeytinburnu Belediye Başkan Yardımcısı İlyaz Saka, belediye olarak geri dönüşüm ve çevre için birçok projeyi hayata geçirdiklerini belirterek, “Bugün burada yaşadığımız ve paylaştığımız anın tüm hayatımızı kapsaması lazım. Bu proje kapsamında bir damla atık yağ, bir tane pilin toprağa, suya karışmasını önlemek bile bizi için önemlidir. Çevre ve geri dönüşüm konusundaki duyarlılığımızı yaşayarak çocuklarımıza da aktaralım. Organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Yakup Hayırlıoğlu da Zeytinburnu Belediyesi’nin çevre ve geri dönüşüm ile ilgili önemli, güzel işler yaptığını kaydetti. Öğrencilere kurallara uymaları ve başkaların haklarına riayet etme tavsiyesinde bulunan Hayırlıoğlu, böylelikle ileri ve çağdaş dünyanın standartlarına ulaşılabileceğini dile getirdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.