SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Gençlik Meclisi Üyeleri Dil Sertifikalarını Aldı

EĞİTİM 20.08.2021 - 09:19, Güncelleme: 20.08.2021 - 09:19
 

Gençlik Meclisi Üyeleri Dil Sertifikalarını Aldı

Zeytinburnu Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi üyeleri, yaz aktiviteleri kapsamında katıldıkları Dil Okulu’ndan mezun olarak sertifikalarını aldılar.

Zeytinburnu Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi üyeleri, yaz etkinlikleri kapsamında 5 hafta boyunca eğitim aldıkları Dil Okulu’ndan başarıyla mezun oldular. Genç üyeler düzenlenen bir törenle sertifikalarını Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy’un elinden aldılar.  Öğrencileri tebrik eden Başkan Arısoy, pandemi nedeniyle bu yaz döneminin biraz daha kısıtlı imkânlar dâhilinde geçtiğini üzülerek belirterek, “Önümüzdeki dönem; omuz omuza, göz göze olacağımız programların daha fazla olmasını umuyorum. Aşılarımızı oldukça daha da rahata kavuşacağız ve sık sık bir araya gelme imkânı bulacağız. Siz gençlerden ricam; çevrenizdeki kişileri aşı olmaları konusunda ikna etmeniz olacaktır.” dedi.
Zeytinburnu Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi üyeleri, yaz aktiviteleri kapsamında katıldıkları Dil Okulu’ndan mezun olarak sertifikalarını aldılar.

Zeytinburnu Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi üyeleri, yaz etkinlikleri kapsamında 5 hafta boyunca eğitim aldıkları Dil Okulu’ndan başarıyla mezun oldular. Genç üyeler düzenlenen bir törenle sertifikalarını Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy’un elinden aldılar. 

Öğrencileri tebrik eden Başkan Arısoy, pandemi nedeniyle bu yaz döneminin biraz daha kısıtlı imkânlar dâhilinde geçtiğini üzülerek belirterek, “Önümüzdeki dönem; omuz omuza, göz göze olacağımız programların daha fazla olmasını umuyorum. Aşılarımızı oldukça daha da rahata kavuşacağız ve sık sık bir araya gelme imkânı bulacağız. Siz gençlerden ricam; çevrenizdeki kişileri aşı olmaları konusunda ikna etmeniz olacaktır.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.