SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Gençlerin Spor Tutkusu Turnuvaya Dönüştü

KÜLTÜR 13.02.2016 - 21:56, Güncelleme: 13.02.2016 - 21:56
 

Gençlerin Spor Tutkusu Turnuvaya Dönüştü

Zeytinburnu Belediyesi Gençlik Merkezi’nin (ZEYGEM) 754 gençten kurduğu liseler arası futbol, basketbol ve voleybol turnuvaları başlıyor.

15 Şubat Pazartesi günü başlayacak olan turnuvanın ilk karşılaşması voleybol maçı ile start alacak. Zeytinburnu Belediyesi Gençlik Merkezi (ZEYGEM), İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Kaymakamlığı tarafından bayanlar ve erkekler olmak üzere 2 ayrı grupta gerçekleştirilecek olan liseler arası futbol, basketbol ve voleybol turnuvaları başlıyor. 15 Şubat pazartesi günü voleybol eşleşmesiyle start alacak olan turnuvanın ilk karşılaşması pazartesi saat 10.00’da Adile Mermerci Anadolu Lisesi’nde Zühtü Kurtulmuş Anadolu Lisesi ve İhsan Mermerci Anadolu Lisesi arasında yapılacak. TURNUVADA YENİ YETENEKLER KEŞEFEDİLECEK 19 okulun katılacağı turnuvada 15 erkek ve 7 kız basketbol takımı, 11 kız ve 9 erkek voleybol takımı ile 14 futbol erkek takımı periyodik aralıklarla birbiriyle mücadele edecek. Toplam 754 sporcunun mücadele edeceği 3 kategorili turnuvada ilçe gençlerinin birbiriyle tanışması, spor ile ilgilenen gençlerin profesyonel mecralara yönelmesi ve İlçe gençlerinin zararlı alışkanlıklardan uzaklaştırılıp, sportif ve sosyal aktivitelere özendirilmesi amaçlanıyor. İlçede ilk kez gerçekleştirilecek olan turnuvayla ilgili açıklamada bulunan Zeytinburnu Belediye Başkan Yardımcısı İskenderoğlu, ‘’Böyle bir turnuvanın ilk olmasının heyecanıyla birlikte, inşallah güzel, centilmence ve başarılı bir turnuva olur. Gençlerimiz hem spor yapmış olur hem de bizler bir arada olmuş oluruz.’’ dedi. İLK KARŞILAŞMA 15 ŞUBAT’TA Yapılan eşleşme kuralarına göre voleybol turnuvası 15 Şubat-4 Mart, basketbol turnuvası 14-25 Mart, futbol turnuvası ise 28 Mart-15 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Erkekler ve bayanlar olmak üzere 2 ayrı kategoride yapılacak olan turnuvada, voleybol turnuvasında 9 erkek takım mücadele ederken, bayanlar kategorisinde ise 11 takım karşı karşıya gelecek. 15 erkek takımının katıldığı basketbol turnuvası ise bayanlarda 7 takımdan oluşacak. Sadece erkeklerin katıldığı futbol turnuvası ise 14 takımdan oluşup, dört grup halinde çeyrek final, yarı final, 3’üncülük ve final müsabakaları halinde oynanacak. 15 Şubat pazartesi günü voleybol eşleşmesiyle start alacak olan turnuvanın ilk karşılaşması saat 10.00’da Adile Mermerci Anadolu Lisesi’nde Zühtü Kurtulmuş Anadolu Lisesi ve İhsan Mermerci Anadolu Lisesi arasında oynanacak.
Zeytinburnu Belediyesi Gençlik Merkezi’nin (ZEYGEM) 754 gençten kurduğu liseler arası futbol, basketbol ve voleybol turnuvaları başlıyor.

15 Şubat Pazartesi günü başlayacak olan turnuvanın ilk karşılaşması voleybol maçı ile start alacak.
Zeytinburnu Belediyesi Gençlik Merkezi (ZEYGEM), İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Kaymakamlığı tarafından bayanlar ve erkekler olmak üzere 2 ayrı grupta gerçekleştirilecek olan liseler arası futbol, basketbol ve voleybol turnuvaları başlıyor. 15 Şubat pazartesi günü voleybol eşleşmesiyle start alacak olan turnuvanın ilk karşılaşması pazartesi saat 10.00’da Adile Mermerci Anadolu Lisesi’nde Zühtü Kurtulmuş Anadolu Lisesi ve İhsan Mermerci Anadolu Lisesi arasında yapılacak.

TURNUVADA YENİ YETENEKLER KEŞEFEDİLECEK

19 okulun katılacağı turnuvada 15 erkek ve 7 kız basketbol takımı, 11 kız ve 9 erkek voleybol takımı ile 14 futbol erkek takımı periyodik aralıklarla birbiriyle mücadele edecek. Toplam 754 sporcunun mücadele edeceği 3 kategorili turnuvada ilçe gençlerinin birbiriyle tanışması, spor ile ilgilenen gençlerin profesyonel mecralara yönelmesi ve İlçe gençlerinin zararlı alışkanlıklardan uzaklaştırılıp, sportif ve sosyal aktivitelere özendirilmesi amaçlanıyor.

İlçede ilk kez gerçekleştirilecek olan turnuvayla ilgili açıklamada bulunan Zeytinburnu Belediye Başkan Yardımcısı İskenderoğlu, ‘’Böyle bir turnuvanın ilk olmasının heyecanıyla birlikte, inşallah güzel, centilmence ve başarılı bir turnuva olur. Gençlerimiz hem spor yapmış olur hem de bizler bir arada olmuş oluruz.’’ dedi.

İLK KARŞILAŞMA 15 ŞUBAT’TA

Yapılan eşleşme kuralarına göre voleybol turnuvası 15 Şubat-4 Mart, basketbol turnuvası 14-25 Mart, futbol turnuvası ise 28 Mart-15 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Erkekler ve bayanlar olmak üzere 2 ayrı kategoride yapılacak olan turnuvada, voleybol turnuvasında 9 erkek takım mücadele ederken, bayanlar kategorisinde ise 11 takım karşı karşıya gelecek. 15 erkek takımının katıldığı basketbol turnuvası ise bayanlarda 7 takımdan oluşacak. Sadece erkeklerin katıldığı futbol turnuvası ise 14 takımdan oluşup, dört grup halinde çeyrek final, yarı final, 3’üncülük ve final müsabakaları halinde oynanacak.

15 Şubat pazartesi günü voleybol eşleşmesiyle start alacak olan turnuvanın ilk karşılaşması saat 10.00’da Adile Mermerci Anadolu Lisesi’nde Zühtü Kurtulmuş Anadolu Lisesi ve İhsan Mermerci Anadolu Lisesi arasında oynanacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.