SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Genç kıza apartmanda saldıran Merkezefendi sapığı yakalandı

KÜLTÜR 18.02.2018 - 16:55, Güncelleme: 18.02.2018 - 16:55
 

Genç kıza apartmanda saldıran Merkezefendi sapığı yakalandı

Zeytinburnu'nda bir şüpheli, üniversite öğrencisi kızı evine kadar adım adım takip etti. Bina içinde genç kızı tartaklayarak kaçan zanlıyı yakalamak için polis çalışma başlattı.

Şüphelinin, genç kızı adım adım takip edip apartmana girişi ve hızla binadan çıkışı güvenlik kameralarına yansıdı.Olay geçtiğimiz Cuma günü öğlen saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgelere göre, Merkezefendi Mahallesi G/41 Sokak üzerindeki bir apartmanda oturan üniversite öğrencisi 19 yaşındaki E.Ö, okuldan çıkıp evine gidiyordu. Genç kız, oturduğu dairenin apartman kapısını açtı ve içeriye girdi. Bu sırada şüpheli de kapıyı tutarak aynı apartmana giriş yaptı. Merdivenlerden çıkan genç kızı durduran zanlı, iddiaya göre burada E.Ö.'nün boğazını sıkıp saçlarını çekti. Genç kız, şüphelinin elinden kurtulup koşarak evine girdi. Zanlı ise hızla olay yerinden kaçtı.  Şüphelinin, üniversite öğrencisi kızı adım adım takip etmesi kameralara yansıdı. Görüntülerde genç kızı takip eden kişi arkasından gelerek aynı apartmana giriyor. Saldırgan bir süre sonra apartmandan hızla çıkıp kaçıyor. Olayın ardından, E.Ö. polise giderek şikayetçi oldu. Polis çok kısa bir süre içinde zanlıyı yakaladı. Zeytinburnu'nda takip ettiği üniversite öğrencisi genç kıza apartman girişinde tacizde bulunan şüpheli, polis ekiplerince yakalandı. 16 Şubat'ta takip ettiği 19 yaşındaki üniversite öğrencisi E.Ö'ye apartman girişinde tacizde bulunan yabancı uyruklu 21 yaşındaki H.A.S., çalıştığı kafede İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alındı. Şahsın ilk sorgusunda suçunu itiraf ettiği öğrenildi. Şüpheli, işlemlerinin ardından Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliğine teslim edilecek ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ
Zeytinburnu'nda bir şüpheli, üniversite öğrencisi kızı evine kadar adım adım takip etti. Bina içinde genç kızı tartaklayarak kaçan zanlıyı yakalamak için polis çalışma başlattı.

Şüphelinin, genç kızı adım adım takip edip apartmana girişi ve hızla binadan çıkışı güvenlik kameralarına yansıdı.Olay geçtiğimiz Cuma günü öğlen saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgelere göre, Merkezefendi Mahallesi G/41 Sokak üzerindeki bir apartmanda oturan üniversite öğrencisi 19 yaşındaki E.Ö, okuldan çıkıp evine gidiyordu.

Genç kız, oturduğu dairenin apartman kapısını açtı ve içeriye girdi. Bu sırada şüpheli de kapıyı tutarak aynı apartmana giriş yaptı. Merdivenlerden çıkan genç kızı durduran zanlı, iddiaya göre burada E.Ö.'nün boğazını sıkıp saçlarını çekti.
Genç kız, şüphelinin elinden kurtulup koşarak evine girdi. Zanlı ise hızla olay yerinden kaçtı.  Şüphelinin, üniversite öğrencisi kızı adım adım takip etmesi kameralara yansıdı. Görüntülerde genç kızı takip eden kişi arkasından gelerek aynı apartmana giriyor. Saldırgan bir süre sonra apartmandan hızla çıkıp kaçıyor. Olayın ardından, E.Ö. polise giderek şikayetçi oldu. Polis çok kısa bir süre içinde zanlıyı yakaladı.

Zeytinburnu'nda takip ettiği üniversite öğrencisi genç kıza apartman girişinde tacizde bulunan şüpheli, polis ekiplerince yakalandı. 16 Şubat'ta takip ettiği 19 yaşındaki üniversite öğrencisi E.Ö'ye apartman girişinde tacizde bulunan yabancı uyruklu 21 yaşındaki H.A.S., çalıştığı kafede İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alındı. Şahsın ilk sorgusunda suçunu itiraf ettiği öğrenildi. Şüpheli, işlemlerinin ardından Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliğine teslim edilecek

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.