SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Gelecek Partisi Erbakan Hocayı kabri başında andı

GÜNDEM 28.02.2020 - 10:12, Güncelleme: 28.02.2020 - 10:12
 

Gelecek Partisi Erbakan Hocayı kabri başında andı

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ı vefatının 9. yıl dönümünde kabri başında dualarla andı.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, 54. Hükümetin Başbakanı merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ı ahirete irtihalinin 9. yıl dönümünde kabri başında andı. Davutoğlu'na Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcıları Selim Temurci, Selçuk Özdağ, Ayhan Sefer Üstün ve İstanbul İl Başkanı İsa Mesih Şahin’in de eşlik etti. Erbakan’ı mezarı başında dualarla anan Ahmet Davutoğlu kısa bir açıklama yaptı. Davutoğlu, Necmettin Erbakan’ın hayatı boyunca verdiği mücadelenin önemine vurgu yaparak, “Merhuma Başbakan’a ve eşi Nermin Erbakan’a Allah’tan rahmet diliyorum.” ifadelerini kullandı. 54. Hükümetin Başbakanı ve Milli Görüş hareketinin lideri olan, Milli Nizam Partisi (MNP) Milli Selamet Partisi (MSP) Refah Partisi (RP) ve Fazilet Partisi (FP) kapatılan, son olarak Saadet Partisi Genel Başkanlığı görevinde bulunan Necmetti Erbakan, 27 Şubat 2011 yılında ahirete irtihal etmişti.  ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ
Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ı vefatının 9. yıl dönümünde kabri başında dualarla andı.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, 54. Hükümetin Başbakanı merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ı ahirete irtihalinin 9. yıl dönümünde kabri başında andı. Davutoğlu'na Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcıları Selim Temurci, Selçuk Özdağ, Ayhan Sefer Üstün ve İstanbul İl Başkanı İsa Mesih Şahin’in de eşlik etti. Erbakan’ı mezarı başında dualarla anan Ahmet Davutoğlu kısa bir açıklama yaptı.

Davutoğlu, Necmettin Erbakan’ın hayatı boyunca verdiği mücadelenin önemine vurgu yaparak, “Merhuma Başbakan’a ve eşi Nermin Erbakan’a Allah’tan rahmet diliyorum.” ifadelerini kullandı. 54. Hükümetin Başbakanı ve Milli Görüş hareketinin lideri olan, Milli Nizam Partisi (MNP) Milli Selamet Partisi (MSP) Refah Partisi (RP) ve Fazilet Partisi (FP) kapatılan, son olarak Saadet Partisi Genel Başkanlığı görevinde bulunan Necmetti Erbakan, 27 Şubat 2011 yılında ahirete irtihal etmişti. 

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.