SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

‘Geleceğin Ustaları’ Yarışması İçin Başvurular Başladı

GÜNDEM 07.04.2022 - 17:09, Güncelleme: 07.04.2022 - 17:09
 

‘Geleceğin Ustaları’ Yarışması İçin Başvurular Başladı

Zeytinburnu Kültür Sanat Merkezi’nin Geleneksel Sanatlar Tasarım Yarışması kapsamında 9 yıldır düzenlediği Hüsn-i Hat, Minyatür, Tezhip, Çini ve Kalem İşi eserlerin kabul edildiği “Geleceğin Ustaları” yarışması için başvurular başladı.

Zeytinburnu Kültür Sanat Merkezi’nin bu yıl 9’uncusunu düzenlediği Hüsn-i Hat, Minyatür, Tezhip, Çini ve Kalem İşi eserlerin yer alacağı “Geleceğin Ustaları” yarışması için başvurular başladı. 2022 Geleneksel Sanatlar Tasarım Yarışması adı altında gerçekleşen “Geleceğin Ustaları” yarışması için son başvuru tarihi 30 Eylül 2022 olarak belirlendi. Yarışmaya katılacak eserler, Zeytinburnu Kültür Sanat Merkezi’ndeki ilgili birime teslim ediliyor.  GELECEĞİN USTALARI HÜNERLERİNİ KONUŞTURACAK Geleneksel sanatlarımızın gelişimine katkı sağlamak için Hüsn-i Hat, Minyatür, Tezhip, Çini ve Kalem İşi olmak üzere 5 farklı branşa düzenlenen Geleneksel Sa¬natlar Tasarım Yarışması, yine 5 farklı branştan oluşan seçici kurul tarafından değerlendirilecek. Yarışmaya bu alanda amatör veya profesyonel olarak faaliyet gösteren tüm sanatçılar ile sanat öğrencileri sadece seçeceği bir adet eserle katılabiliyor. Aynı zamanda başvuru için herhangi bir yaş ve eğitim seviyesi sınırla¬ması bulunmuyor. Yarışmanın şartnamesi ile ilgili detaylı bilgilere www.geleceginustalari.ist adresinden ulaşılabilmek mümkün. DERECEYE GİRENLERE PARA ÖDÜLÜ 5 Kasım 2022 Cumartesi günü Zeytinburnu Kültür Sanat Merkezi tarafından düzenlenecek bir törenle dereceye girenlerin duyurulacağı yarışmanın birincisine 30 bin TL, ikincisine 20 bin TL, üçüncüsüne ise 15 bin TL para ödülü verilirken, teşvik olarak da 20 bin TL’lik para ödülü dağıtılacak.
Zeytinburnu Kültür Sanat Merkezi’nin Geleneksel Sanatlar Tasarım Yarışması kapsamında 9 yıldır düzenlediği Hüsn-i Hat, Minyatür, Tezhip, Çini ve Kalem İşi eserlerin kabul edildiği “Geleceğin Ustaları” yarışması için başvurular başladı.

Zeytinburnu Kültür Sanat Merkezi’nin bu yıl 9’uncusunu düzenlediği Hüsn-i Hat, Minyatür, Tezhip, Çini ve Kalem İşi eserlerin yer alacağı “Geleceğin Ustaları” yarışması için başvurular başladı. 2022 Geleneksel Sanatlar Tasarım Yarışması adı altında gerçekleşen “Geleceğin Ustaları” yarışması için son başvuru tarihi 30 Eylül 2022 olarak belirlendi. Yarışmaya katılacak eserler, Zeytinburnu Kültür Sanat Merkezi’ndeki ilgili birime teslim ediliyor. 

GELECEĞİN USTALARI HÜNERLERİNİ KONUŞTURACAK

Geleneksel sanatlarımızın gelişimine katkı sağlamak için Hüsn-i Hat, Minyatür, Tezhip, Çini ve Kalem İşi olmak üzere 5 farklı branşa düzenlenen Geleneksel Sa¬natlar Tasarım Yarışması, yine 5 farklı branştan oluşan seçici kurul tarafından değerlendirilecek. Yarışmaya bu alanda amatör veya profesyonel olarak faaliyet gösteren tüm sanatçılar ile sanat öğrencileri sadece seçeceği bir adet eserle katılabiliyor. Aynı zamanda başvuru için herhangi bir yaş ve eğitim seviyesi sınırla¬ması bulunmuyor. Yarışmanın şartnamesi ile ilgili detaylı bilgilere www.geleceginustalari.ist adresinden ulaşılabilmek mümkün.

DERECEYE GİRENLERE PARA ÖDÜLÜ

5 Kasım 2022 Cumartesi günü Zeytinburnu Kültür Sanat Merkezi tarafından düzenlenecek bir törenle dereceye girenlerin duyurulacağı yarışmanın birincisine 30 bin TL, ikincisine 20 bin TL, üçüncüsüne ise 15 bin TL para ödülü verilirken, teşvik olarak da 20 bin TL’lik para ödülü dağıtılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.