SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Geleceğin için Doğru Tercih

EĞİTİM 14.07.2022 - 10:53, Güncelleme: 14.07.2022 - 10:53
 

Geleceğin için Doğru Tercih

Liselere geçiş yapan öğrencilere tercih noktasında ücretsiz danışmanlık hizmeti veren Zeytinburnu Belediyesi Gençlik Merkezi, ilçede ikamet eden tüm lise adayı öğrencileri ZEYGEM Merkezi’ne bekliyor…

Zeytinburnu Belediyesi, LGS (Liselere Geçiş Sistemi) sınavının ardından tercih döneminde de Zeytinburnu’nda ikamet eden gençleri yalnız bırakmıyor. Uzman eğitmenler eşliğinde yapılan tercihlerle gençlerin, daha emin adımlarla geleceğini inşa etmesi amaçlanıyor.Zeytinburnu Gençlik Merkezi, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamında merkezi sınav, yerel ve pansiyonlu okul yerleştirme sürecine katılacak öğrencilerin; ilgi, değer ve yetenekleri doğrultusunda kendilerine en uygun üst öğretim kurumlarına yerleşmelerine katkı sağlamak için bu sene de ücretsiz tercih danışmanlığı hizmeti veriyor. Tercih telaşına düşen lise adaylarını yalnız bırakmayan Zeytinburnu Gençlik Merkezi, “Geleceğin için Doğru Tercih” sloganıyla bu heyecanlı süreçte öğrencilere yol gösterici olmaya devam ediyor. Bayram öncesinde başlatılan çalışmalarına bayram sonrası da devam eden Zeytinburnu Gençlik Merkezi, ilçede ikamet eden tüm lise adayı öğrencilerini; 16 Temmuz Cumartesi ve 20 Temmuz Çarşamba günü 09.00 ile 17.00 arasında Zeytinburnu Gençlik Merkezi’ni ziyaret ederek, uzmanlardan ücretsiz destek almaya davet ediyor.  
Liselere geçiş yapan öğrencilere tercih noktasında ücretsiz danışmanlık hizmeti veren Zeytinburnu Belediyesi Gençlik Merkezi, ilçede ikamet eden tüm lise adayı öğrencileri ZEYGEM Merkezi’ne bekliyor…

Zeytinburnu Belediyesi, LGS (Liselere Geçiş Sistemi) sınavının ardından tercih döneminde de Zeytinburnu’nda ikamet eden gençleri yalnız bırakmıyor. Uzman eğitmenler eşliğinde yapılan tercihlerle gençlerin, daha emin adımlarla geleceğini inşa etmesi amaçlanıyor.Zeytinburnu Gençlik Merkezi, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamında merkezi sınav, yerel ve pansiyonlu okul yerleştirme sürecine katılacak öğrencilerin; ilgi, değer ve yetenekleri doğrultusunda kendilerine en uygun üst öğretim kurumlarına yerleşmelerine katkı sağlamak için bu sene de ücretsiz tercih danışmanlığı hizmeti veriyor. Tercih telaşına düşen lise adaylarını yalnız bırakmayan Zeytinburnu Gençlik Merkezi, “Geleceğin için Doğru Tercih” sloganıyla bu heyecanlı süreçte öğrencilere yol gösterici olmaya devam ediyor.

Bayram öncesinde başlatılan çalışmalarına bayram sonrası da devam eden Zeytinburnu Gençlik Merkezi, ilçede ikamet eden tüm lise adayı öğrencilerini; 16 Temmuz Cumartesi ve 20 Temmuz Çarşamba günü 09.00 ile 17.00 arasında Zeytinburnu Gençlik Merkezi’ni ziyaret ederek, uzmanlardan ücretsiz destek almaya davet ediyor.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.