SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Gattuso Kısmet Zaferspor'da

23.07.2013 - 20:39, Güncelleme: 23.07.2013 - 20:39
 

Gattuso Kısmet Zaferspor'da

Yeni sezonda Süper Amatör Kümeyi hedefleyen Zaferspordan bomba transfer.

Zeytinburnu temsilcisi Öztrabzonsporlular’ın ortasahadaki dinamosu Kısmet Özdemir’i renklerine bağlayarak yılın transfer bombasını patlattı. Teknik direktör Engin Servi’nin Kısmet’ten yeni sezonda büyük beklentiler içinde olduğu, genç ortasaha oyuncusunun da antrenmanlardaki çalışkanlığıyla şimdilik beklentilere yanıt verdiği ifade edildi. Kısmet’in imza atması camiada da büyük bir memnuniyet yarattı. istanbulamator.com
Yeni sezonda Süper Amatör Kümeyi hedefleyen Zaferspordan bomba transfer.

Zeytinburnu temsilcisi Öztrabzonsporlular’ın ortasahadaki dinamosu Kısmet Özdemir’i renklerine bağlayarak yılın transfer bombasını patlattı. Teknik direktör Engin Servi’nin Kısmet’ten yeni sezonda büyük beklentiler içinde olduğu, genç ortasaha oyuncusunun da antrenmanlardaki çalışkanlığıyla şimdilik beklentilere yanıt verdiği ifade edildi. Kısmet’in imza atması camiada da büyük bir memnuniyet yarattı.

istanbulamator.com

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.