SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Futbolun Zirvesinde Kupa Mücadelesi

KÜLTÜR 08.08.2018 - 16:03, Güncelleme: 08.08.2018 - 16:03
 

Futbolun Zirvesinde Kupa Mücadelesi

Zeytinburnu Belediyesi Bilgi Evleri’nin yaz etkinlikleri kapsamında gerçekleştirdiği Bilgi Evleri Arası 9. Futbol Turnuvası izleyenlere futbol ziyafeti sundu.

Bilgi Evleri Arası 9. Futbol Turnuvası'nda her yıl olduğu gibi bu yıl da üyeler arasındaki sevgi, kardeşlik, centilmenlik ve rekabet görülmeye değerdi. Çekilen kura sonucu turnuvanın ilk karşılaşmaları Yeşiltepe - Veliefendi, Yenidoğan - Seyitnizam ve Merkezefendi - Sümer Bilgi Evleri arasında oynandı. Beştelsiz Bilgi Evi ise bay geçerek direk yarı finalden turnuvaya dâhil oldu. Tüm maçların Zeytinburnu Belediyesi Hasan Doğan Spor Tesisleri’nde yapıldığı turnuvada, Veliefendi Bilgi Evi, Yeşiltepe Bilgi Evini 6 - 0 lık skorla mağlup ederken, Yenidoğan Bilgi Evi, Seyitnizam Bilgi Evini 2 -1 lik skorla geçerek adını yarı finale yazdırdı. Turnuvanın ikinci gününde karşı karşıya gelen Merkezefendi ve Sümer Bilgi Evlerinden ise 4 - 1 lik skorla galip gelen Sümer Bilgi Evi adını yarı finale yazdırdı.Yarı final mücadelelerinde turnuvanın favori ekibi Yenidoğan Bilgi Evi, Veliefendi Bilgi Evi'ni 4 - 2 lik skorla mağlup ederken, Beştelsiz Bilgi Evi Sümer Bilgi Evi'ni 5-0 lık skorla farklı bir şekilde mağlup ederek adını finale yazdırdı.Turnuvanın son gününde final maçından önce 3.lük maçı oynandı. 3.lük için karşı karşıya gelen Veliefendi ve Sümer Bilgi Evleri’nden Sümer Bilgi Evi 3 - 1 galip gelerek turnuvanın üçüncüsü oldu. Birlikte Çok Güzeliz, Biz Birlikte Türkiye’yiz Finale çıkan Yenidoğan ve Beştelsiz Bilgi Evleri arasında tadına doyulmaz bir futbol maçı sergilendi. Üyelerin yoğun ilgi gösterdiği, takımların kıyasıya mücadele ettiği karşılaşmada Yenidoğan Bilgi Evi, Beştelsiz Evi’ni 2-1 yenerek şampiyonluk kupasını almaya hak kazandı.Zeytinburnu Belediye Başkan Yardımcısı Erdem Zekeriya İskenderoğlu, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Nurullah Yaldız ve Bilgi Evleri Koordinatörü Necmettin Işık’ın izlediği karşılaşmada, üyeler tribünlerde her iki takımada tam destek verdi. Bilgi Evleri üyeleri, hazırladıkları birbirinden gösterişli pankartlarla final maçına ayrı bir renk kattı. Final maçında “Biz Birlikte Türkiye’yiz” yazılı pankartla sahaya çıkan oyuncuların verdiği mesaj çok anlamlıydı.Turnuvanın en centilmen takımı Merkezefendi Bilgi Evi seçilirken, turnuvanın en değerli oyuncusu Sümer Bilgi Evi’nden Çağatay Kaya oldu.Zeytinburnu Belediye Başkan Yardımcısı Erdem Zekeriya İskenderoğlu bütün futbolcuları teker teker tebrik etti.
Zeytinburnu Belediyesi Bilgi Evleri’nin yaz etkinlikleri kapsamında gerçekleştirdiği Bilgi Evleri Arası 9. Futbol Turnuvası izleyenlere futbol ziyafeti sundu.

Bilgi Evleri Arası 9. Futbol Turnuvası'nda her yıl olduğu gibi bu yıl da üyeler arasındaki sevgi, kardeşlik, centilmenlik ve rekabet görülmeye değerdi. Çekilen kura sonucu turnuvanın ilk karşılaşmaları Yeşiltepe - Veliefendi, Yenidoğan - Seyitnizam ve Merkezefendi - Sümer Bilgi Evleri arasında oynandı. Beştelsiz Bilgi Evi ise bay geçerek direk yarı finalden turnuvaya dâhil oldu. Tüm maçların Zeytinburnu Belediyesi Hasan Doğan Spor Tesisleri’nde yapıldığı turnuvada, Veliefendi Bilgi Evi, Yeşiltepe Bilgi Evini 6 - 0 lık skorla mağlup ederken, Yenidoğan Bilgi Evi, Seyitnizam Bilgi Evini 2 -1 lik skorla geçerek adını yarı finale yazdırdı. Turnuvanın ikinci gününde karşı karşıya gelen Merkezefendi ve Sümer Bilgi Evlerinden ise 4 - 1 lik skorla galip gelen Sümer Bilgi Evi adını yarı finale yazdırdı.Yarı final mücadelelerinde turnuvanın favori ekibi Yenidoğan Bilgi Evi, Veliefendi Bilgi Evi'ni 4 - 2 lik skorla mağlup ederken, Beştelsiz Bilgi Evi Sümer Bilgi Evi'ni 5-0 lık skorla farklı bir şekilde mağlup ederek adını finale yazdırdı.Turnuvanın son gününde final maçından önce 3.lük maçı oynandı. 3.lük için karşı karşıya gelen Veliefendi ve Sümer Bilgi Evleri’nden Sümer Bilgi Evi 3 - 1 galip gelerek turnuvanın üçüncüsü oldu.

Birlikte Çok Güzeliz, Biz Birlikte Türkiye’yiz

Finale çıkan Yenidoğan ve Beştelsiz Bilgi Evleri arasında tadına doyulmaz bir futbol maçı sergilendi. Üyelerin yoğun ilgi gösterdiği, takımların kıyasıya mücadele ettiği karşılaşmada Yenidoğan Bilgi Evi, Beştelsiz Evi’ni 2-1 yenerek şampiyonluk kupasını almaya hak kazandı.Zeytinburnu Belediye Başkan Yardımcısı Erdem Zekeriya İskenderoğlu, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Nurullah Yaldız ve Bilgi Evleri Koordinatörü Necmettin Işık’ın izlediği karşılaşmada, üyeler tribünlerde her iki takımada tam destek verdi. Bilgi Evleri üyeleri, hazırladıkları birbirinden gösterişli pankartlarla final maçına ayrı bir renk kattı. Final maçında “Biz Birlikte Türkiye’yiz” yazılı pankartla sahaya çıkan oyuncuların verdiği mesaj çok anlamlıydı.Turnuvanın en centilmen takımı Merkezefendi Bilgi Evi seçilirken, turnuvanın en değerli oyuncusu Sümer Bilgi Evi’nden Çağatay Kaya oldu.Zeytinburnu Belediye Başkan Yardımcısı Erdem Zekeriya İskenderoğlu bütün futbolcuları teker teker tebrik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.