SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Fetih Gençlik Derneği Kurban Bağışlarınızı Afrika'daki ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor

GÜNDEM 09.06.2022 - 21:52, Güncelleme: 11.06.2022 - 07:47
 

Fetih Gençlik Derneği Kurban Bağışlarınızı Afrika'daki ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor

Gönülleri Feth Etmeye Geldik" düsturu ile Vacip Kurban Organizasyonu Fetih Gençlik Derneği Olarak, Bu Kurban Bayramında Vacip Kurbanlarınızı Vekaleten Kabul Ederek, Afrika ve Türkiye'deki ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyoruz. Kurban videolarını WhatsApp'tan sizlere iletiyoruz.

Ayrıyetten: Adak, Akika, Şükür, Şifa ve Sadaka kurbanlarınızı da aynı şekilde, Türkiye ve Afrika'da ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyoruz. Kurban bağışı yaparak binlerce kilometre uzaktaki hiç tanımadığı kardeşini sevindirecek olan hayırseverler, ibadetleriyle yoksul ve mazlum coğrafyadaki kardeşlerine yardım etmenin mutluluğunu yaşayacak. Gelin kurbanda Afrika'daki yoksulları sevindirelim. Rabbimizin rahmetinden istifade edelim. Kurbanınızı Nasıl Bağışlayabilirsiniz? Kurban vekaletlerinizi merkez derneğimizden, şube ve aşağıda yer verdiğimiz finans kurumlarından hesap numaralarımıza ya da internet sitemizden online olarak ödeme yapabilirsiniz. Bankamatikler üzerinde yapılan işlemler hesabımıza isim, telefon açıklama olarak yansımadığından bankamatik işlemlerinizi bize web sitemiz üzerinden ya da telefon ile mutlaka bildirmelisiniz bunun için bankamatik dekontunuz elinde olmalıdır ya da dekont açıklama kısmına isim, telefon numaranız ve açıklama vacip adak dakika yazmanız gerekmektedir. Kurban bağışlarınızı fetihgenclik.org internet sitesi üzerinden bağış yap kısmına girerek, gerekli bilgileri yazıp bağış yapabilirsiniz ya da 0212 664 8 571 numaralı telefon numarasından detaylı bilgi alabilirsiniz. Kurban kesim ve dağıtım videolarını WhatsApp üzerinden sizlere ulaştırıyoruz. AYRINTILI BİLGİ İÇİN TIKLAYIN
Gönülleri Feth Etmeye Geldik" düsturu ile Vacip Kurban Organizasyonu Fetih Gençlik Derneği Olarak, Bu Kurban Bayramında Vacip Kurbanlarınızı Vekaleten Kabul Ederek, Afrika ve Türkiye'deki ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyoruz. Kurban videolarını WhatsApp'tan sizlere iletiyoruz.

Ayrıyetten: Adak, Akika, Şükür, Şifa ve Sadaka kurbanlarınızı da aynı şekilde, Türkiye ve Afrika'da ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyoruz. Kurban bağışı yaparak binlerce kilometre uzaktaki hiç tanımadığı kardeşini sevindirecek olan hayırseverler, ibadetleriyle yoksul ve mazlum coğrafyadaki kardeşlerine yardım etmenin mutluluğunu yaşayacak. Gelin kurbanda Afrika'daki yoksulları sevindirelim. Rabbimizin rahmetinden istifade edelim.

Kurbanınızı Nasıl Bağışlayabilirsiniz?

Kurban vekaletlerinizi merkez derneğimizden, şube ve aşağıda yer verdiğimiz finans kurumlarından hesap numaralarımıza ya da internet sitemizden online olarak ödeme yapabilirsiniz. Bankamatikler üzerinde yapılan işlemler hesabımıza isim, telefon açıklama olarak yansımadığından bankamatik işlemlerinizi bize web sitemiz üzerinden ya da telefon ile mutlaka bildirmelisiniz bunun için bankamatik dekontunuz elinde olmalıdır ya da dekont açıklama kısmına isim, telefon numaranız ve açıklama vacip adak dakika yazmanız gerekmektedir.

Kurban bağışlarınızı fetihgenclik.org internet sitesi üzerinden bağış yap kısmına girerek, gerekli bilgileri yazıp bağış yapabilirsiniz ya da 0212 664 8 571 numaralı telefon numarasından detaylı bilgi alabilirsiniz. Kurban kesim ve dağıtım videolarını WhatsApp üzerinden sizlere ulaştırıyoruz.

AYRINTILI BİLGİ İÇİN TIKLAYIN

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.