SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Feshane Kastamonu Günleri

KÜLTÜR 14.05.2013 - 19:33, Güncelleme: 14.05.2013 - 19:33
 

Feshane Kastamonu Günleri

2013 Feshane Kastamonu Günleri 16 Mayıs'ta başlayacak ve 4 gün sürecek.

Kastamonulular Dayanışma Derneği (Kas-Der) tarafından her yıl düzenlenen geleneksel Feshane Kastamonu Günleri, 2013 yılında 16-17-18-19 Mayıs tarihlerinde gerçekleşecek. Karar, Genel Merkez Yönetim Kurulu toplantısında alındı. Konuyla ilgili açıklamada bulunan Kas-Der Genel Başkanı Latif Çilingiroğlu, "Bizden önceki yönetimlerin yaptığı gibi biz de Feshane Kastamonu Günleri'ni sürdüreceğiz" dedi. Kas-Der Zeytinburnu Şubesi Başkanı Nihat Sezer ilçemizden açılış günü için özel otobüs kaldırılıcaktır dedi. Geçmiş yıllardan dersler çıkararak eksiklerimizi görecek ve kusursuz Kastamonu'nun tanıtımında önemli yer tutan bu organizasyonun amacına ulaşması ve daha çok ses getirmesi için çalışmalarının sürdüğünü söyleyen Çilingiroğlu, nitelik ve nicelik olarak Kastamonu'muza yakışır bir organizasyonun gerçekleştirileceğini belirtti. 
2013 Feshane Kastamonu Günleri 16 Mayıs'ta başlayacak ve 4 gün sürecek.

Kastamonulular Dayanışma Derneği (Kas-Der) tarafından her yıl düzenlenen geleneksel Feshane Kastamonu Günleri, 2013 yılında 16-17-18-19 Mayıs tarihlerinde gerçekleşecek. Karar, Genel Merkez Yönetim Kurulu toplantısında alındı. Konuyla ilgili açıklamada bulunan Kas-Der Genel Başkanı Latif Çilingiroğlu, "Bizden önceki yönetimlerin yaptığı gibi biz de Feshane Kastamonu Günleri'ni sürdüreceğiz" dedi. Kas-Der Zeytinburnu Şubesi Başkanı Nihat Sezer ilçemizden açılış günü için özel otobüs kaldırılıcaktır dedi.

Geçmiş yıllardan dersler çıkararak eksiklerimizi görecek ve kusursuz Kastamonu'nun tanıtımında önemli yer tutan bu organizasyonun amacına ulaşması ve daha çok ses getirmesi için çalışmalarının sürdüğünü söyleyen Çilingiroğlu, nitelik ve nicelik olarak Kastamonu'muza yakışır bir organizasyonun gerçekleştirileceğini belirtti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.