SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Esra ve Evren’in görkemli düğünü

KÜLTÜR 06.07.2013 - 17:41, Güncelleme: 06.07.2013 - 17:41
 

Esra ve Evren’in görkemli düğünü

Zeytinburnu’nun tanınmış tekstilcilerinden Atalar Tekstil Ailesi biricik oğulları Evren Kırhan’ın evlendirdiler.

Sevda ve Bahattin Seyhan’ın biriciık kızları Esra ile Hikmet Kırhan ve ( Baba Vefat Ettiği için) Ağabey Ata Kırhan’ın öncülüğünde dünya evine giren damat Evren Kırhan çok özel günlerinden dostları ve yakınları yalnız bırakmadılar. 5 Temmuz Cuma Akşamı Yıldızlar Düğün Salonundaki Kına gecesinin ardından, görkemli düğün Zeytinburnu Öğretmenler evinde akşam yemeği şeklinde yapıldı. Düğünde Öğretmenler evinde adeta izdiham yaşandı. Zeytinburnu iş ve tekstil dünyasının neredeyse bir çoğununun katıldığı bu özel gecede sevenleri genç çiftleri yalnız bırakmadılar. Zeytinburnu Haber Ailesi olarak Esra ve Evren çiftine bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL  
Zeytinburnu’nun tanınmış tekstilcilerinden Atalar Tekstil Ailesi biricik oğulları Evren Kırhan’ın evlendirdiler.

Sevda ve Bahattin Seyhan’ın biriciık kızları Esra ile Hikmet Kırhan ve ( Baba Vefat Ettiği için) Ağabey Ata Kırhan’ın öncülüğünde dünya evine giren damat Evren Kırhan çok özel günlerinden dostları ve yakınları yalnız bırakmadılar. 5 Temmuz Cuma Akşamı Yıldızlar Düğün Salonundaki Kına gecesinin ardından, görkemli düğün Zeytinburnu Öğretmenler evinde akşam yemeği şeklinde yapıldı.

Düğünde Öğretmenler evinde adeta izdiham yaşandı. Zeytinburnu iş ve tekstil dünyasının neredeyse bir çoğununun katıldığı bu özel gecede sevenleri genç çiftleri yalnız bırakmadılar. Zeytinburnu Haber Ailesi olarak Esra ve Evren çiftine bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.