SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Eski Bakandan Gazetemize ziyaret

KÜLTÜR 28.07.2013 - 21:21, Güncelleme: 28.07.2013 - 21:21
 

Eski Bakandan Gazetemize ziyaret

Eski Bakan Murat Başeskioğlu Zeytinburnu Haber Yayın Grubunu ziyaret etti.

Eski içişleri Bakanı MHP İstanbul Milletvekili Murat Başeskioğlu Zeytinburnu Haber Gazetesi’ni ziyaret etti. Başeskioğlu bir süre gazetemizi inceledi. Ulusal Gazetelerden hiçbir farkı olmadığı ve gazetemizin yerel bir gazete mantığından çok uzak olduğu kaliteli bir yayın organı olduğu söyleyen Eski Bakan Başeskioğlu Zeytinburnu Haber Portalının okuyucu trafiğini duyunca bir an durakladı. MHP İstanbul Milletvekili Murat Başeskioğlu gazetemiz ziyaretinin ardından Zeytinburnu TV ve Zeytinburnu FM’İN stüdyolarını gezdi.  Vekil Başeskioğlu Zeytinburnu FM’in stüdyosuna hayran kaldı. Radyomuzun alt yapısını inceleyen Başeski ulusal radyoların stüdyolarından daha kaliteli bir stüdyomuz olduğuna vurgu yaptı. Ziyareti esnasında eski Bakan MHP İlçe Başkanı Av. Fethi Ahmet Alparslan, Eski ilçe Başkanı Vahdet Çakıroğlu,MHP İlçe Başkan Vekili Mustafa Sönmezoğlu,Teşkilat Başkanı Metin Şengöz eşlik etti. Gazetemizin Yazıişleri Müdürü Taylan Demirelli Milletvekili Başeski oğluna Yayın Grubumuz hakkında bilgi verdi. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
Eski Bakan Murat Başeskioğlu Zeytinburnu Haber Yayın Grubunu ziyaret etti.

Eski içişleri Bakanı MHP İstanbul Milletvekili Murat Başeskioğlu Zeytinburnu Haber Gazetesi’ni ziyaret etti. Başeskioğlu bir süre gazetemizi inceledi. Ulusal Gazetelerden hiçbir farkı olmadığı ve gazetemizin yerel bir gazete mantığından çok uzak olduğu kaliteli bir yayın organı olduğu söyleyen Eski Bakan Başeskioğlu Zeytinburnu Haber Portalının okuyucu trafiğini duyunca bir an durakladı. MHP İstanbul Milletvekili Murat Başeskioğlu gazetemiz ziyaretinin ardından Zeytinburnu TV ve Zeytinburnu FM’İN stüdyolarını gezdi.  Vekil Başeskioğlu Zeytinburnu FM’in stüdyosuna hayran kaldı. Radyomuzun alt yapısını inceleyen Başeski ulusal radyoların stüdyolarından daha kaliteli bir stüdyomuz olduğuna vurgu yaptı.

Ziyareti esnasında eski Bakan MHP İlçe Başkanı Av. Fethi Ahmet Alparslan, Eski ilçe Başkanı Vahdet Çakıroğlu,MHP İlçe Başkan Vekili Mustafa Sönmezoğlu,Teşkilat Başkanı Metin Şengöz eşlik etti. Gazetemizin Yazıişleri Müdürü Taylan Demirelli Milletvekili Başeski oğluna Yayın Grubumuz hakkında bilgi verdi.

kullan

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.