SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Erdinç Biber Dularınızı bekliyor

KÜLTÜR 27.05.2013 - 22:25, Güncelleme: 27.05.2013 - 22:25
 

Erdinç Biber Dularınızı bekliyor

Ekol Perdenin Sahibi Erdinç Biber genç yaşta hayatının bağrında hastalığa yakalandı fakat pes etmedi.

Zeytinburnu Perdecliler Çarşısı Derneği Başkanı Ayhan Özsoy'unda Halasının oğlu olan genç işadamı Erdinç Biber, henüz 40 yaşında hayatının bağrında en verimli çağında hastalığa yakalandı.  Genç işadamının pes etmeye hiç niyeti yoktu. Önce kemoterapi tedavisine başladı. Tedavi sonrası hastalık yeniden nüksedince bu kez ameliyat masasına yattı. Bir Hafta önce ameliyat oldu. Şimdi testlerinin sonuçlarını ve doktorlardan gelecek güzel bir haberi bekliyor. Aynı zamanda tüm okuyucularımızın ve Zeytinburnuluların duasına ihtiyacı var Genç işadamı Erdinç Biber'in kardeşleri ve ailesi ise onun bu hastalığı yeneceğinden hiç şüphesi yok.  Kardeşleri Tülay, Tülin, Esin,Erkan ve Annesi Vasfiye Hanım Sizlerden sadece dua istiyorlar. Bizlerde Zeytinburnu Haber Ailesi olarak Genç işadamımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Bir an önce sağlığına kavuşup yeniden iş hayatına dönmesi tek temennimizdir. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
Ekol Perdenin Sahibi Erdinç Biber genç yaşta hayatının bağrında hastalığa yakalandı fakat pes etmedi.

Zeytinburnu Perdecliler Çarşısı Derneği Başkanı Ayhan Özsoy'unda Halasının oğlu olan genç işadamı Erdinç Biber, henüz 40 yaşında hayatının bağrında en verimli çağında hastalığa yakalandı.  Genç işadamının pes etmeye hiç niyeti yoktu. Önce kemoterapi tedavisine başladı. Tedavi sonrası hastalık yeniden nüksedince bu kez ameliyat masasına yattı. Bir Hafta önce ameliyat oldu. Şimdi testlerinin sonuçlarını ve doktorlardan gelecek güzel bir haberi bekliyor. Aynı zamanda tüm okuyucularımızın ve Zeytinburnuluların duasına ihtiyacı var

Genç işadamı Erdinç Biber'in kardeşleri ve ailesi ise onun bu hastalığı yeneceğinden hiç şüphesi yok.  Kardeşleri Tülay, Tülin, Esin,Erkan ve Annesi Vasfiye Hanım Sizlerden sadece dua istiyorlar. Bizlerde Zeytinburnu Haber Ailesi olarak Genç işadamımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Bir an önce sağlığına kavuşup yeniden iş hayatına dönmesi tek temennimizdir.

kullan

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.