SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

En Lezzetli seçim çaılşması Saadet Partisi'nden

KÜLTÜR 25.05.2015 - 12:27, Güncelleme: 25.05.2015 - 12:27
 

En Lezzetli seçim çaılşması Saadet Partisi'nden

Saadet Partisi Zeytinburnu ilçe teşkilatı seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor..

Milletvekili adayları Levent Çotuk ve Şeref Kanber ile Saadet Partisi ilçe başkanı Kemal Yıkmaz,Büyük Birlik Partisi ilçe başkanı Pervin Kalkavan ilçe yönetim kurulu üyeleri ve kadın kolları 58 Bulvar caddesinde Zeytinburnu halkına lokma tatlısı ikram ettiler.Halkın yoğun teveccühü ile karşılaşan Saadet Partililer bu durumdan oldukça memnun oldular.. Milletvekili adayları Levent Çotuk,Şeref Kanber,İlçe Başkanları Kemal Yılmaz ve Pervin Kalkavan vatandaşlarla birebir sohbet ettiler. Saadet Partisi İstanbul Milletvekili adayı Levent Çotuk "Halkımızın tepkisi son derece müspet. Teveccüh gayet güzel.Halkımızla yaptığımız sohbetlerde milletin Ak Partiden şikayetçi olduğunu, bugüne kadar alternatif göremedikleri için mecburen iktidar partisine oy verdiklerini,ancak şimdi Milli ittifak ile birlikte  alternatif olarak Saadet Partisi'ni gördüklerini söylüyorlar. Milli Görüşün mazisinin ve sicilinin çok temiz olduğunu da söylüyorlar.Merhum Erbakan olmasaydı bugün aldığımız ücretlerin yarısını alamazdık.Saadet Partisi ile tekrarı neden olmasın diyorlar" dedi.. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ*-ÖZEL
Saadet Partisi Zeytinburnu ilçe teşkilatı seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor..

Milletvekili adayları Levent Çotuk ve Şeref Kanber ile Saadet Partisi ilçe başkanı Kemal Yıkmaz,Büyük Birlik Partisi ilçe başkanı Pervin Kalkavan ilçe yönetim kurulu üyeleri ve kadın kolları 58 Bulvar caddesinde Zeytinburnu halkına lokma tatlısı ikram ettiler.Halkın yoğun teveccühü ile karşılaşan Saadet Partililer bu durumdan oldukça memnun oldular..

Milletvekili adayları Levent Çotuk,Şeref Kanber,İlçe Başkanları Kemal Yılmaz ve Pervin Kalkavan vatandaşlarla birebir sohbet ettiler. Saadet Partisi İstanbul Milletvekili adayı Levent Çotuk "Halkımızın tepkisi son derece müspet. Teveccüh gayet güzel.Halkımızla yaptığımız sohbetlerde milletin Ak Partiden şikayetçi olduğunu, bugüne kadar alternatif göremedikleri için mecburen iktidar partisine oy verdiklerini,ancak şimdi Milli ittifak ile birlikte  alternatif olarak Saadet Partisi'ni gördüklerini söylüyorlar.

Milli Görüşün mazisinin ve sicilinin çok temiz olduğunu da söylüyorlar.Merhum Erbakan olmasaydı bugün aldığımız ücretlerin yarısını alamazdık.Saadet Partisi ile tekrarı neden olmasın diyorlar" dedi..

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ*-ÖZEL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.