SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Emine ile Engin görkemli düğünle hayatlarını birleştirdiler

GÜNDEM 11.11.2022 - 22:40, Güncelleme: 12.11.2022 - 06:31
 

Emine ile Engin görkemli düğünle hayatlarını birleştirdiler

İlçemizin sevilen ve başarılı işadamlarından Dengeium Emlak Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ok’un oğlu Engin Ok ile Emine Avşar görkemli bir düğün merasimiyle dünya evine girdi. Genç çiftleri bu özel günlerinde Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy’da yalnız bırakmadı.

Batman ile Tokat görkemli bir düğünde buluştu. İlçemizin sevilen işadamlarından Ahmet Ok’un oğlu Labella Düğün salonunda yaklaşık 1000 kişinin katıldığı düğün merasimiyle dünya evine girdi. Erken saatlerden itibaren düğün salonuna gelmeye başlayan davetlileri Damadın Babası Ahmet Ok ile Annesi Aside Ok ve Gelin Hanımın Babası Abdullah Avşar ile Annesi Hülya Avşar kapıda karşıladılar. Belediye Başkanı Ömer Arısoy, Meclis Üyeleri Rıdvan Çakar, Sami Yapar, İbrahim Cin, mahalle muhtarları, ZETSİAD Başkanı Mustafa Sartık, iş insanları, siyasiler ve binlerce seçkin davetlinin katıldığı merasim akşam yemeği ile başladı. Akşam yemeğinin ardından gelin ve damat salondaki yerlerin adlılar ve ilk danslarını yaptılar. Ardından genç çiftleri pastalarını kestiler ve takı merasimine geçildi.  Belediye Başkanı Ömer Arısoy ve Aile büyükleri genç çiftlere ilk hediyelerini takdim ettiler. Ardından binlerce davetli hediyelerini uzun kuyruklar oluşturarak Engin ve Emine Hanıma takdim ettiler.Bir taraftan takı merasimi devam ederken diğer taraftan yöresel sanatçı Ozan Mensur davetlileri yöresel türküleri ile unutulmaz bir gece yaşattı. Görkemli düğün davul zurnanın yerine almasıyla gecenin geç saatlerine kadar halaylar ile devam etti.  Düğünün ev sahibi İlçemizin sevilen ve başarılı işadamlarından Dengeium Emlak Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ok böylesine çok özel bir gece Ok ve Avşar Ailelerini yalnız bırakmayan başta belediye Başkanımız Ömer Arısoy olmak üzere davete katılan herekse ayrı ayrı teşekkür etti. Bizlerde Zeytinburnu Haber Gazetesi Ailesi olarak Engin Ok ile Emine Avşar çiftine bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz. Allah bir yastıkta kocatsın..  
İlçemizin sevilen ve başarılı işadamlarından Dengeium Emlak Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ok’un oğlu Engin Ok ile Emine Avşar görkemli bir düğün merasimiyle dünya evine girdi. Genç çiftleri bu özel günlerinde Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy’da yalnız bırakmadı.

Batman ile Tokat görkemli bir düğünde buluştu. İlçemizin sevilen işadamlarından Ahmet Ok’un oğlu Labella Düğün salonunda yaklaşık 1000 kişinin katıldığı düğün merasimiyle dünya evine girdi. Erken saatlerden itibaren düğün salonuna gelmeye başlayan davetlileri Damadın Babası Ahmet Ok ile Annesi Aside Ok ve Gelin Hanımın Babası Abdullah Avşar ile Annesi Hülya Avşar kapıda karşıladılar.

Belediye Başkanı Ömer Arısoy, Meclis Üyeleri Rıdvan Çakar, Sami Yapar, İbrahim Cin, mahalle muhtarları, ZETSİAD Başkanı Mustafa Sartık, iş insanları, siyasiler ve binlerce seçkin davetlinin katıldığı merasim akşam yemeği ile başladı. Akşam yemeğinin ardından gelin ve damat salondaki yerlerin adlılar ve ilk danslarını yaptılar. Ardından genç çiftleri pastalarını kestiler ve takı merasimine geçildi. 

Belediye Başkanı Ömer Arısoy ve Aile büyükleri genç çiftlere ilk hediyelerini takdim ettiler. Ardından binlerce davetli hediyelerini uzun kuyruklar oluşturarak Engin ve Emine Hanıma takdim ettiler.Bir taraftan takı merasimi devam ederken diğer taraftan yöresel sanatçı Ozan Mensur davetlileri yöresel türküleri ile unutulmaz bir gece yaşattı. Görkemli düğün davul zurnanın yerine almasıyla gecenin geç saatlerine kadar halaylar ile devam etti. 

Düğünün ev sahibi İlçemizin sevilen ve başarılı işadamlarından Dengeium Emlak Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ok böylesine çok özel bir gece Ok ve Avşar Ailelerini yalnız bırakmayan başta belediye Başkanımız Ömer Arısoy olmak üzere davete katılan herekse ayrı ayrı teşekkür etti. Bizlerde Zeytinburnu Haber Gazetesi Ailesi olarak Engin Ok ile Emine Avşar çiftine bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz. Allah bir yastıkta kocatsın..

 

Habere ifade bırak !
Foto Galeride Aç
Fotoğraf albümüne giderek fotoğraf(lara) yorum yazabilir yada fotoğraf(ları) sosyal medyada paylaşabilirsiniz.
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.