SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Emine Gülizar Emecan CHP PM Üyesi seçildi

GÜNDEM 20.02.2018 - 11:51, Güncelleme: 20.02.2018 - 11:51
 

Emine Gülizar Emecan CHP PM Üyesi seçildi

Zeytinburnu 3.Dönem Belediye Başkanı Dr.Adil Emecan'ın eşi, CHP eski il yöneticisi Emine Gülizar Emecan, 52 kişilik Parti Meclisi’ne adını yazdırdı. Emine Gülizar Emecan, bu kurultayda listeye yeni giren isimler arasındaki başarısıyla da dikkat çekti.

Kemal Kılıçdaroğlu’nun rakibi Muharrem İnce karşısında yeniden genel başkanlık görevine seçildiği Cumhuriyet Halk Partisi 36. Olağan Kurultayı’ndaki Parti Meclisi seçimlerinin sonuçları da onaylandı. CHP İstanbul eski il yöneticisi ve geçen dönem milletvekili adayı Emine Gülizar Emecan da, CHP’nin 36. Kurultayı’nda PM üyeliğine seçildi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun anahtar listesinde yer alan Emine Gülizar Emecan, 500’e yakın adayın olduğu seçimlerde, 411 oy alarak, 33.sıradan PM’ye girmeyi başardı. Emine Gülizar Emecan, bu kurultayda listeye yeni giren isimler arasındaki başarısıyla da dikkat çekti.CHP PM Üyesi Emine Gülizar Emecan, kendisini bu göreve layık gören tüm delegelere teşekkür etti. Emecan öte yandan, bu süreçte desteklerini hiç esirgemeyen dostlarına ve eşi Zeytinburnu eski Belediye Başkanı Adil Emecan’a da şükranlarını ifade etti. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ
Zeytinburnu 3.Dönem Belediye Başkanı Dr.Adil Emecan'ın eşi, CHP eski il yöneticisi Emine Gülizar Emecan, 52 kişilik Parti Meclisi’ne adını yazdırdı. Emine Gülizar Emecan, bu kurultayda listeye yeni giren isimler arasındaki başarısıyla da dikkat çekti.

Kemal Kılıçdaroğlu’nun rakibi Muharrem İnce karşısında yeniden genel başkanlık görevine seçildiği Cumhuriyet Halk Partisi 36. Olağan Kurultayı’ndaki Parti Meclisi seçimlerinin sonuçları da onaylandı. CHP İstanbul eski il yöneticisi ve geçen dönem milletvekili adayı Emine Gülizar Emecan da, CHP’nin 36. Kurultayı’nda PM üyeliğine seçildi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun anahtar listesinde yer alan Emine Gülizar Emecan, 500’e yakın adayın olduğu seçimlerde, 411 oy alarak, 33.sıradan PM’ye girmeyi başardı. Emine Gülizar Emecan, bu kurultayda listeye yeni giren isimler arasındaki başarısıyla da dikkat çekti.CHP PM Üyesi Emine Gülizar Emecan, kendisini bu göreve layık gören tüm delegelere teşekkür etti. Emecan öte yandan, bu süreçte desteklerini hiç esirgemeyen dostlarına ve eşi Zeytinburnu eski Belediye Başkanı Adil Emecan’a da şükranlarını ifade etti.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.