SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

ELFED, Federasyon genel merkezinin tapusunu aldı

KÜLTÜR 15.01.2018 - 09:44, Güncelleme: 15.01.2018 - 09:44
 

ELFED, Federasyon genel merkezinin tapusunu aldı

Elazığlı Dernekler arasında dayanışma kurulması yönünde çalışmalar yapmak, var olana katkı sağlamak amacıyla 3 Haziran 2013 tarihinde Faik İçmeli Başkanlığında kurulan ELFED asından sıkça söz ettirmeye devam ediyor.

Geride bıraktığı 4 yılda Yüzlerce etkinliğe imza atan ELFED bu kez Elazığlılar için en önemli projesini hayata geçirdi. Dernek Genel Merkezinin tapusunu aldı. Dernek Merkezinin tapusu için bir araya toplanan üye dernek başkanları ve federasyon yöneticilerinin mutluğu gözlerinden okunuyordu. Federasyon Başkanı Faik İçmeli, Elazığın geçmişte yaşanmış ve unutulmaya yüz tutan gelenek ve görenekleriyle birlikte, bugün var olan kültürünün tanıtımı, benimsenmesi ve yaşatılması için; üye derneklerle birlikte Türkiye’nin hemen her tarafında bulunan Elazığlı Derneklerle de ilişkiler kurarak ülke düzeyinde etkinliklerde bulunmak” amacıyla kurduğumuz federasyonumuzu artık kiradan kurtardık. Artık bundan sonra daha büyük projeleri hayata geçiren için kolları sıvayacağız. Tapumuzu almamıza katkı sağlayan tüm iş adalarımıza Elazığ gönüllerine sonsuz teşekkür ediyoruz. Kültürel yozlaşmanın arttığı kentlerde yaşıyoruz: Değerlerimizden koparak adeta yalnızlaşıyoruz. Elazığlıların birbirine tutunarak var olmasını ve kendi geleneklerini unutmadan Türkiye ve Küresel Dünyada yer almak Sosyal Dayanışmayı artıracak üst örgütlenme ihtiyacından ELFED çok fazla ihtiyacı var dedi. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
Elazığlı Dernekler arasında dayanışma kurulması yönünde çalışmalar yapmak, var olana katkı sağlamak amacıyla 3 Haziran 2013 tarihinde Faik İçmeli Başkanlığında kurulan ELFED asından sıkça söz ettirmeye devam ediyor.

Geride bıraktığı 4 yılda Yüzlerce etkinliğe imza atan ELFED bu kez Elazığlılar için en önemli projesini hayata geçirdi. Dernek Genel Merkezinin tapusunu aldı. Dernek Merkezinin tapusu için bir araya toplanan üye dernek başkanları ve federasyon yöneticilerinin mutluğu gözlerinden okunuyordu.

Federasyon Başkanı Faik İçmeli, Elazığın geçmişte yaşanmış ve unutulmaya yüz tutan gelenek ve görenekleriyle birlikte, bugün var olan kültürünün tanıtımı, benimsenmesi ve yaşatılması için; üye derneklerle birlikte Türkiye’nin hemen her tarafında bulunan Elazığlı Derneklerle de ilişkiler kurarak ülke düzeyinde etkinliklerde bulunmak” amacıyla kurduğumuz federasyonumuzu artık kiradan kurtardık.

Artık bundan sonra daha büyük projeleri hayata geçiren için kolları sıvayacağız. Tapumuzu almamıza katkı sağlayan tüm iş adalarımıza Elazığ gönüllerine sonsuz teşekkür ediyoruz. Kültürel yozlaşmanın arttığı kentlerde yaşıyoruz: Değerlerimizden koparak adeta yalnızlaşıyoruz. Elazığlıların birbirine tutunarak var olmasını ve kendi geleneklerini unutmadan Türkiye ve Küresel Dünyada yer almak Sosyal Dayanışmayı artıracak üst örgütlenme ihtiyacından ELFED çok fazla ihtiyacı var dedi.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.