SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Elazığlılar Zeytinburnu'nda İftarda buluştu

KÜLTÜR 19.07.2013 - 05:37, Güncelleme: 19.07.2013 - 05:37
 

Elazığlılar Zeytinburnu'nda İftarda buluştu

İstanbul Zeytinburnu'ndaki Elazığlılar, Tüm Elazığlı işadamları Derneğinin iftarında bir araya geldiler.

İki Dönemdir Zeytinburnu İşadamları Derneğinin Başkanlığını yürüten Zeytinburnu Dernekler Federasyonu ve Elazığ Dernekler Federasyonunun kurulmasında aktif rol alan Dernek Başkanı Nazir Güler Zeytinburnu'ndaki hemşerilerini ve işadamlarını Derneğin iftarında bir araya getirdi. Dernek Merkezinin önündeki sokakta verilen iftar yemeği ezanın okumasının ardından açılan oruçlar ile başladı. İftar Programında kısa bir konuşma yapan Başkan Nazir Güler, , Ramazan ayının Müslümanlar arasında paylaşma, tanışma ve kaynaşmaya vesile olduğunu söyledi. İftar sofralarında  birlik ve beraberliğin pekiştiğini vurgulayan Güler, "Ramazan bizleri bugün bu sofrada sevgi ve şefkatle dolu olan yüreğimizin etrafında birleştirdi. Zeytinburnu'ndaki dostlarımızla bir araya geldik. Ramazan fakirlerin gözetildiği, insanların aynı sofra etrafında oruçlarını açtıkları mübarek bir aydır." açıklamasını yaptı. Dernek Başkanı Nazir Güler, Ramazan ayının Müslümanlara barış, huzur ve hayırlara vesile olmasını temenni ederek katılanlara teşekkür etti. Elazığlılar Derneğinin iftarına; Zeytinburnu Eski Belediye Başkanı Dr. Adil Emecan, CHP Zeytinburnu İlçe Başkanı Metin Doğan, MHP Zeytinburnu İlçe Başkanı Av. Fethi Ahmet Alparslan, CHP Meclis Üyeleri İsmail Terzi,Yaşar Dindar, CHP ve MHP ilçe yöneticileri, Elazığ yöre Dernek Başkanları, Zeytinburnu Tüm Elazığlılar Eski Dernek Başkanı Fevzi Altuğ, CHP Zeytinburnu Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Fazlıoğlu,ZEYDEF Genel Başkanı Yaşar Güner ve ZEYDEF Üye Dernek Başkanları ve Elazığlılar katıldı. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
İstanbul Zeytinburnu'ndaki Elazığlılar, Tüm Elazığlı işadamları Derneğinin iftarında bir araya geldiler.

İki Dönemdir Zeytinburnu İşadamları Derneğinin Başkanlığını yürüten Zeytinburnu Dernekler Federasyonu ve Elazığ Dernekler Federasyonunun kurulmasında aktif rol alan Dernek Başkanı Nazir Güler Zeytinburnu'ndaki hemşerilerini ve işadamlarını Derneğin iftarında bir araya getirdi. Dernek Merkezinin önündeki sokakta verilen iftar yemeği ezanın okumasının ardından açılan oruçlar ile başladı.

İftar Programında kısa bir konuşma yapan Başkan Nazir Güler, , Ramazan ayının Müslümanlar arasında paylaşma, tanışma ve kaynaşmaya vesile olduğunu söyledi. İftar sofralarında  birlik ve beraberliğin pekiştiğini vurgulayan Güler, "Ramazan bizleri bugün bu sofrada sevgi ve şefkatle dolu olan yüreğimizin etrafında birleştirdi. Zeytinburnu'ndaki dostlarımızla bir araya geldik. Ramazan fakirlerin gözetildiği, insanların aynı sofra etrafında oruçlarını açtıkları mübarek bir aydır." açıklamasını yaptı. Dernek Başkanı Nazir Güler, Ramazan ayının Müslümanlara barış, huzur ve hayırlara vesile olmasını temenni ederek katılanlara teşekkür etti.

Elazığlılar Derneğinin iftarına; Zeytinburnu Eski Belediye Başkanı Dr. Adil Emecan, CHP Zeytinburnu İlçe Başkanı Metin Doğan, MHP Zeytinburnu İlçe Başkanı Av. Fethi Ahmet Alparslan, CHP Meclis Üyeleri İsmail Terzi,Yaşar Dindar, CHP ve MHP ilçe yöneticileri, Elazığ yöre Dernek Başkanları, Zeytinburnu Tüm Elazığlılar Eski Dernek Başkanı Fevzi Altuğ, CHP Zeytinburnu Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Fazlıoğlu,ZEYDEF Genel Başkanı Yaşar Güner ve ZEYDEF Üye Dernek Başkanları ve Elazığlılar katıldı.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.