SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Elazığlı işadamları AK Parti’ye çıkarma yaptı

GÜNDEM 24.04.2018 - 22:07, Güncelleme: 24.04.2018 - 22:07
 

Elazığlı işadamları AK Parti’ye çıkarma yaptı

Zeytinburnu Elazığlılar Derneği Başkanı Nazir Güler, Dernek Yöneticileri ve Elazığlı işadamları AK Parti ilçe Başkanı Abdül Selami Delibaltayı makamında ziyaret ettiler ve hayırlı olsun temennisinde bulundular.

AK Parti Zeytinburnu ilçe Başkanı Seçilen Abdül Selami Delibalta ve ilçe yöneticilerine hayırlı olsun ziyaretleri aralıksız devam ediyor. Bugün ilçeyi Elazığlı işadamları ziyaret etti. Elazığlı işadamları, AK Parti Zeytinburnu Teşkilatının kuruluşunda önemli emeği olan işadamı Muzaffer Uçar’ın oğlu Yusuf Uçar Elazığlıları temsilen AK Parti yönetimine girdi. Hem Yusuf’un yönetime girmesinden dolayı teşekkür hem de çiçeği bununa ilçe başkanına hayırlı olsun temennilerini ilettiler. 24 Haziran seçimlerinde AK Parti ilçe Başkanı Abdül Selami Delibaltaya kolaylıklar iletiler. AK Parti Zeytinburnu İlçe Başkanı Abdül Selami Delibalta, Elazığlılar vatansever, bayrak millet aşkı olan insanlarımız her daim, AK Parti davasına sahip çıktılar. Ben 24 Haziran Genel Seçimlerinde de Elazığlı hemşerilerimizin yine Zeytinburnu’na bizlerin en büyük destekçisi olacağında hiç şüphem yok. Ziyaretinizden dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum dedi. AK Parti’ye yapılan Hayırlı olsun ziyaretine, Elazığ Dernek Başkanı Nazir Güler, Meclis Üyesi Fevzi Altuğ, İşadamları Muzar Uçar, ZETSİAD Başkanı ve Sarteks Tekstil'in sahibi Mustafa Sartek, Betül Tekstil Ramazan Ağgül, Ümit Kumaşçılık Birol Demirkaya, Özsar Tekstil Senayi Sartık, Keleş Tekstil Bayram Keleş, Özuçar Tekstil Bayram Uçar, Ecrin Pijama Ayhan Taman, Uçar Tekstil, Osman Uçar, Uçka Tekstil Ali Keleşoğlu, Kaya Tekstil Kaya Karaköse, Harput Tekstil Mustafa Uçar, Hakan Tekstil Hakan Uçar, Kararslan Tekstil Abdulkadir Karaarslankatıldı. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
Zeytinburnu Elazığlılar Derneği Başkanı Nazir Güler, Dernek Yöneticileri ve Elazığlı işadamları AK Parti ilçe Başkanı Abdül Selami Delibaltayı makamında ziyaret ettiler ve hayırlı olsun temennisinde bulundular.

AK Parti Zeytinburnu ilçe Başkanı Seçilen Abdül Selami Delibalta ve ilçe yöneticilerine hayırlı olsun ziyaretleri aralıksız devam ediyor. Bugün ilçeyi Elazığlı işadamları ziyaret etti. Elazığlı işadamları, AK Parti Zeytinburnu Teşkilatının kuruluşunda önemli emeği olan işadamı Muzaffer Uçar’ın oğlu Yusuf Uçar Elazığlıları temsilen AK Parti yönetimine girdi. Hem Yusuf’un yönetime girmesinden dolayı teşekkür hem de çiçeği bununa ilçe başkanına hayırlı olsun temennilerini ilettiler. 24 Haziran seçimlerinde AK Parti ilçe Başkanı Abdül Selami Delibaltaya kolaylıklar iletiler.

AK Parti Zeytinburnu İlçe Başkanı Abdül Selami Delibalta, Elazığlılar vatansever, bayrak millet aşkı olan insanlarımız her daim, AK Parti davasına sahip çıktılar. Ben 24 Haziran Genel Seçimlerinde de Elazığlı hemşerilerimizin yine Zeytinburnu’na bizlerin en büyük destekçisi olacağında hiç şüphem yok. Ziyaretinizden dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum dedi.

AK Parti’ye yapılan Hayırlı olsun ziyaretine, Elazığ Dernek Başkanı Nazir Güler, Meclis Üyesi Fevzi Altuğ, İşadamları Muzar Uçar, ZETSİAD Başkanı ve Sarteks Tekstil'in sahibi Mustafa Sartek, Betül Tekstil Ramazan Ağgül, Ümit Kumaşçılık Birol Demirkaya, Özsar Tekstil Senayi Sartık, Keleş Tekstil Bayram Keleş, Özuçar Tekstil Bayram Uçar, Ecrin Pijama Ayhan Taman, Uçar Tekstil, Osman Uçar, Uçka Tekstil Ali Keleşoğlu, Kaya Tekstil Kaya Karaköse, Harput Tekstil Mustafa Uçar, Hakan Tekstil Hakan Uçar, Kararslan Tekstil Abdulkadir Karaarslankatıldı.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.