SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

El İlanları Zeytinburnu'luları isyan ettirdi

KÜLTÜR 08.05.2013 - 16:54, Güncelleme: 08.05.2013 - 16:54
 

El İlanları Zeytinburnu'luları isyan ettirdi

El İlanları hem Temizlik İşlerini bıktırdı hem de Zeytinburnu Sokaklarını çöp sokaklara dönüştürdü.

Türkiye'de ve İstanbul'da bir çok Belediyenin yasak hale getirdi ve yüksek miktarda ceza kestiği el ilan ve broşürler Zeytinburnu Halkını isyan noktasına getirdi. İlçemizdeki bütün apartman girişlerine part part bırakılan el ilanları apartmanları çöp haline dönüştürdü Caddelerde ailesi ile dolaşmaya çıkan vatandaşların eline zorla iliştirmeye çalışılan, balya halinde sokaklara serpiştirilen el ilanlarına arttık Zeytinburnu Belediye Meclisi dur demeli. Bir çok Belediye bu ilanları yasaklayarak sadece Yerel Gazetelerin arasında dağıtılmasına izin veriyor. Bu uygulama ile Hem sokakların hem de apartman girişlerinin çöp olmasının önüne geçilirken  Yerel Gazetelere de maddi destek sağlanmış oluyor. Gazetemize her gün bu konuda yüzlerce şikayet telefonu  gelirken vatandaşlar, el ilanlarının kent içinde büyük bir çevre kirliliği yaratıyor.Büyük kısmı dağıtıldığı anda yerlere atılan el ilanlarına Belediye izin vermemeli. Meclis karar alarak el ilanı dağıtmayı ilçe sınırlarında yasaklamalı ve Zabıtada bunu denetlemeli. El ilanlarının yarısı zaten dağıtan kişi tarafından çöpe atılıyor. Halka verilenler ise kısa süre sonra sokak ve caddeleri kirletiyor dediler. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
El İlanları hem Temizlik İşlerini bıktırdı hem de Zeytinburnu Sokaklarını çöp sokaklara dönüştürdü.

Türkiye'de ve İstanbul'da bir çok Belediyenin yasak hale getirdi ve yüksek miktarda ceza kestiği el ilan ve broşürler Zeytinburnu Halkını isyan noktasına getirdi. İlçemizdeki bütün apartman girişlerine part part bırakılan el ilanları apartmanları çöp haline dönüştürdü

Caddelerde ailesi ile dolaşmaya çıkan vatandaşların eline zorla iliştirmeye çalışılan, balya halinde sokaklara serpiştirilen el ilanlarına arttık Zeytinburnu Belediye Meclisi dur demeli. Bir çok Belediye bu ilanları yasaklayarak sadece Yerel Gazetelerin arasında dağıtılmasına izin veriyor. Bu uygulama ile Hem sokakların hem de apartman girişlerinin çöp olmasının önüne geçilirken  Yerel Gazetelere de maddi destek sağlanmış oluyor.

Gazetemize her gün bu konuda yüzlerce şikayet telefonu  gelirken vatandaşlar, el ilanlarının kent içinde büyük bir çevre kirliliği yaratıyor.Büyük kısmı dağıtıldığı anda yerlere atılan el ilanlarına Belediye izin vermemeli. Meclis karar alarak el ilanı dağıtmayı ilçe sınırlarında yasaklamalı ve Zabıtada bunu denetlemeli. El ilanlarının yarısı zaten dağıtan kişi tarafından çöpe atılıyor. Halka verilenler ise kısa süre sonra sokak ve caddeleri kirletiyor dediler.

kullan

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.