SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Eğitim neferi ve İdareci Hicran Uslu'dan örnek davranış

KÜLTÜR 03.06.2015 - 19:25, Güncelleme: 03.06.2015 - 19:25
 

Eğitim neferi ve İdareci Hicran Uslu'dan örnek davranış

Celalettin Gözusulu İlkokulu Müdürü Necmi Kaşkaya ve Baş Müdür Yrd. Hicran Uslu'yu bir idareci nasıl olmalının en güzel örneğini sergilediler.

Okulda idareciliğin nasıl yapılması gerektiğine en iyi iki örnek Celalettin Gözusulu İlkokulu Müdürü Necmi Kaşkaya ve Baş Müdür Yrd. Hicran Uslu. En ufak sarsıntıda yıkılması beklenen ve öğrencilerin diken üstünde eğitim gördüğü bir okul bugün Zeytinburnu'nun en modern ve örnek okulu haline geldi. Okul Müdürü Necmi Kaşkaya her şeyi devletten beklemedi. Okula atandığıda eline bir fotoğraf makinası aldı ve okulun çürük olduğunu çektiği fotoğraflarla Valiye beye inandırarak özel idare tarafından okulun yeniden yapılmasını sağladı. Okulun yenilenmesi ile boş durmadı. Konferans salonun Belediye, Aansınıflarını işadamlarına yaptırarak onların isimlerini verdi ve onları onure etti. Tüm bu çalışmalarda yol arkdaşı olan Baş Müdür Yardımcı Hicran Uslu okuldaki bu değişe katkıda bulunmak için eğitimden kazandıklarını örnek olarak yeniden eğitime aktardı. Okulun Kupa Dolaplarının yaptıran Hicran Uslu hanıefendi bununla kalmadı  Atatürk köşesi çevresinde bulunan tüm kolonları İstanbul fotoğraflarını foreks olarak yaptırıp tüm masrafları da bizzat kendi cebinden ödedi. Ayrıca Okulun giriş bölümünde Atatürk köşesi yapımında katkıda bulundu.  Bizde kendilerini Eğitime adayan bu iki eğitim neferi ve yöneticiyi yürekten kutluyoruz. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL-MEHMET ALPAY
Celalettin Gözusulu İlkokulu Müdürü Necmi Kaşkaya ve Baş Müdür Yrd. Hicran Uslu'yu bir idareci nasıl olmalının en güzel örneğini sergilediler.

Okulda idareciliğin nasıl yapılması gerektiğine en iyi iki örnek Celalettin Gözusulu İlkokulu Müdürü Necmi Kaşkaya ve Baş Müdür Yrd. Hicran Uslu. En ufak sarsıntıda yıkılması beklenen ve öğrencilerin diken üstünde eğitim gördüğü bir okul bugün Zeytinburnu'nun en modern ve örnek okulu haline geldi.

Okul Müdürü Necmi Kaşkaya her şeyi devletten beklemedi. Okula atandığıda eline bir fotoğraf makinası aldı ve okulun çürük olduğunu çektiği fotoğraflarla Valiye beye inandırarak özel idare tarafından okulun yeniden yapılmasını sağladı.
Okulun yenilenmesi ile boş durmadı. Konferans salonun Belediye, Aansınıflarını işadamlarına yaptırarak onların isimlerini verdi ve onları onure etti. Tüm bu çalışmalarda yol arkdaşı olan Baş Müdür Yardımcı Hicran Uslu okuldaki bu değişe katkıda bulunmak için eğitimden kazandıklarını örnek olarak yeniden eğitime aktardı.

Okulun Kupa Dolaplarının yaptıran Hicran Uslu hanıefendi bununla kalmadı  Atatürk köşesi çevresinde bulunan tüm kolonları İstanbul fotoğraflarını foreks olarak yaptırıp tüm masrafları da bizzat kendi cebinden ödedi. Ayrıca Okulun giriş bölümünde Atatürk köşesi yapımında katkıda bulundu.  Bizde kendilerini Eğitime adayan bu iki eğitim neferi ve yöneticiyi yürekten kutluyoruz.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL-MEHMET ALPAY


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.