SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Egeköy Derneğine muhteşem açılış

KÜLTÜR 24.04.2018 - 00:34, Güncelleme: 24.04.2018 - 00:34
 

Egeköy Derneğine muhteşem açılış

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı başarılı işadamımız Fatih Aydoğan’ın başkanlık yaptığı dönemde kalıcı mülke kavuşan Çanakçı Egeköy Derneğinde bugün tadilat sonrası açılış heyecanı vardı.

İlçemizin Başarılı işadamı Piramit Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Aydoğan 2000’li yıllarda Üç Beş Egeköylünün bir araya gelmesi ilçe ilçemizde temelleri atılan Egeköy Derneğine 2010 Yılından sonra adeta altın çağını yaşattı. 1o Yılı aşkın bir dernek olmasına rağmen kirada olan ve kiralık olduğu yerden çıkarılarak adeta sokakta kalmakla yüz yüze gelen bir dernek Fatih Aydoğan Başkanlığında 4 Yılda bütün borçlarını ödeyerek 300 Bin TL değerinde de bir mülkün sahibi oldu. Giresun Çanakçı Egeköy Derneği Zeytinburnu’ndaki STK’lara sadece Beş yılda bir köy derneğinin neler yapılabileceğini gösterdi. Deneyimli Bankacı, Ekspertiz ve Yönetici Fatih Aydoğan Ekim 2010 Yılında Yeni yönetimi ile birlikte Derneğin dümenine geçti. O gün kongrede yaptığı kısa sunumda Bizler sadece bu derneği yönetmek için değil bu derneğe kalıcı bir mekân kazandırmak için yönetime geliyoruz. Bunun için Sizlerden sadece bir dönem izin istiyoruz diyerek göreve başlayan Başkan Aydoğan ve Yönetimi Dernek kasasını 40 TL ile teslim aldı. Başkan Fatih Aydoğan ve Yönetim Kurulu 5 Yıl önce 40 TL ile devraldığı Giresun Çanakçı Egeköy Derneğine 300 Bin TL Değerinde Dernek Merkezini kazandırdı ve Tapusunu Derneğe astı. Kredi ile alınan mülkün borcunu tamamen Bankaya ödedi ve sıfırladı. Dernek Merkezi yeniden Egeköylülere yakışır bir şekilde dizayn edildi. Bunun yanında 2015’in ilk çeyreğinde Dernek kasası 11 Bin 700 TL ile yeni yönetime devretti. Başkan Mehmet Çıtlak, Yönetim Kurulu üyeleri bugün kendi mülküne kavuşan derneği tadilat yaptırarak hizmete açtı. Derneğin açılış merasimine, AK Parti Milletvekili Hasan Turan, Belediye Başkanı Murat Aydın, Başkan Yrd. Gökhan Kasap, AK Parti İlçe Başkanı Selami Delibalta, Giresun Federasyon Başkanı Mehmet Kuğu, STK Başkanları ve Egeköylüler katıldı. Açılış merasiminde kısa birer konuşma yapan, AK Parti Milletvekili Hasan Turan, Belediye Başkanı Murat Aydın, AK Parti İlçe Başkanı Selami Delibalta, Giresun Federasyon Başkanı Mehmet Kuğu, yeni dernek merkezinin Giresun Çanakçı Egeköylü hemşerilerine hayırlı olması temennisinde bulundular. AK Parti İstanbul Milletvekili Hasan Turan, Uzun yıllar siyasi arenada temsil noktasında yaptığımız mücadelede bizlere Giresun adına bir fırsat verildi. Bizlere verilen bu fırsatı elimizden geldiği kadar gece gündüz koşturarak hemşerilerimize faydalı olmak adına değerlendirdik. Şimdi erken seçime gidiyoruz. Bu seçim ülkemiz için hayati bir seçim. Bir dönem bitecek artık yeni bir dönem başlayacak. Bu seçimde hemşerilerimizden ülkemize milletimize her zamankinden daha çok sahip çıkmayı bekliyoruz dedi. Açılış merasimin sonunda Derneğe büyük katkısı olan ve dernek merkezinin kalıcı hale getirerek hemşerilerinin hizmetine sunan efsane başkan Fatih Aydoğan’a ve protokol temsilcilerine teşekkür plaketi takdim edildi. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı başarılı işadamımız Fatih Aydoğan’ın başkanlık yaptığı dönemde kalıcı mülke kavuşan Çanakçı Egeköy Derneğinde bugün tadilat sonrası açılış heyecanı vardı.

İlçemizin Başarılı işadamı Piramit Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Aydoğan 2000’li yıllarda Üç Beş Egeköylünün bir araya gelmesi ilçe ilçemizde temelleri atılan Egeköy Derneğine 2010 Yılından sonra adeta altın çağını yaşattı. 1o Yılı aşkın bir dernek olmasına rağmen kirada olan ve kiralık olduğu yerden çıkarılarak adeta sokakta kalmakla yüz yüze gelen bir dernek Fatih Aydoğan Başkanlığında 4 Yılda bütün borçlarını ödeyerek 300 Bin TL değerinde de bir mülkün sahibi oldu. Giresun Çanakçı Egeköy Derneği Zeytinburnu’ndaki STK’lara sadece Beş yılda bir köy derneğinin neler yapılabileceğini gösterdi. Deneyimli Bankacı, Ekspertiz ve Yönetici Fatih Aydoğan Ekim 2010 Yılında Yeni yönetimi ile birlikte Derneğin dümenine geçti. O gün kongrede yaptığı kısa sunumda Bizler sadece bu derneği yönetmek için değil bu derneğe kalıcı bir mekân kazandırmak için yönetime geliyoruz. Bunun için Sizlerden sadece bir dönem izin istiyoruz diyerek göreve başlayan Başkan Aydoğan ve Yönetimi Dernek kasasını 40 TL ile teslim aldı. Başkan Fatih Aydoğan ve Yönetim Kurulu 5 Yıl önce 40 TL ile devraldığı Giresun Çanakçı Egeköy Derneğine 300 Bin TL Değerinde Dernek Merkezini kazandırdı ve Tapusunu Derneğe astı. Kredi ile alınan mülkün borcunu tamamen Bankaya ödedi ve sıfırladı. Dernek Merkezi yeniden Egeköylülere yakışır bir şekilde dizayn edildi. Bunun yanında 2015’in ilk çeyreğinde Dernek kasası 11 Bin 700 TL ile yeni yönetime devretti.

Başkan Mehmet Çıtlak, Yönetim Kurulu üyeleri bugün kendi mülküne kavuşan derneği tadilat yaptırarak hizmete açtı. Derneğin açılış merasimine, AK Parti Milletvekili Hasan Turan, Belediye Başkanı Murat Aydın, Başkan Yrd. Gökhan Kasap, AK Parti İlçe Başkanı Selami Delibalta, Giresun Federasyon Başkanı Mehmet Kuğu, STK Başkanları ve Egeköylüler katıldı.

Açılış merasiminde kısa birer konuşma yapan, AK Parti Milletvekili Hasan Turan, Belediye Başkanı Murat Aydın, AK Parti İlçe Başkanı Selami Delibalta, Giresun Federasyon Başkanı Mehmet Kuğu, yeni dernek merkezinin Giresun Çanakçı Egeköylü hemşerilerine hayırlı olması temennisinde bulundular.

AK Parti İstanbul Milletvekili Hasan Turan, Uzun yıllar siyasi arenada temsil noktasında yaptığımız mücadelede bizlere Giresun adına bir fırsat verildi. Bizlere verilen bu fırsatı elimizden geldiği kadar gece gündüz koşturarak hemşerilerimize faydalı olmak adına değerlendirdik. Şimdi erken seçime gidiyoruz. Bu seçim ülkemiz için hayati bir seçim. Bir dönem bitecek artık yeni bir dönem başlayacak. Bu seçimde hemşerilerimizden ülkemize milletimize her zamankinden daha çok sahip çıkmayı bekliyoruz dedi.

Açılış merasimin sonunda Derneğe büyük katkısı olan ve dernek merkezinin kalıcı hale getirerek hemşerilerinin hizmetine sunan efsane başkan Fatih Aydoğan’a ve protokol temsilcilerine teşekkür plaketi takdim edildi.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.