SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Ebru & Nurullah’ın nikâhında izdiham yaşandı

KÜLTÜR 11.01.2020 - 21:27, Güncelleme: 11.01.2020 - 21:27
 

Ebru & Nurullah’ın nikâhında izdiham yaşandı

Zeytinburnu’nun başarılı işadamlarından AK Parti Meclis üyesi Fikret Tuncer’in kızı Ebru ile Mardin Yeşilli İlçe Belediye Başkanı Hayrettin Demir’in oğlu Nurullah görkemli bir nikâh merasimiyle dünyevine girdiler. Genç çiftlerin nikâh akdinde adeta izdiham yaşandı.

Muş ve Mardin’in buluşmasına sahne olan nikâh merasiminde çok renkli anlar yaşandı. Salona erken saatlerden itibaren davetiler akmaya başladı. Davetlileri salon girişinde Gelin Hanımın Babası Fikret Tunçer ile Annesi Gönül Tunçer ve Damat Beyin Babası Hayrettin Demir ile Annesi Hülya Demir karşıladılar. Tüm davetlilerin yerini almasının ardından nikâh akdine geçildi.  Alkışlar eşliğinde Gelin Hanım ve Damat Bey nikâh masasındaki yerlerin aldılar. Çiftlerini nikâhını Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy kıydı. Genç çiftlerini nikâh şahitliklerini İçişleri Başkanı Süleyman Soylu, Eski İçişleri Bakanı Muhammer Güler, Çevre ve Şehircilik Bakan Yrd. Mücahit Demirtaş, Mardin Valisi Mustafa Yaman yaptı.  Çiftlerin isteme merasiminde de bulunan Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, biz bu merasimine hiç yabancı değiliz. Acılı kahveler içilirken bizler oradaydık dedi. Şahitlerin huzurunda Başkan nikâhı kıydı ve Evlilik Cüzdanını teslim etmek üzere Bakan Soylu’ya takdim etti. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Gelinimiz Ebru’ya, Şunları söylemek istiyorum. Nurullah’ı çok sev fakat onu severken hem kendi Anneni, Babanı hem Nurullah’ın Annesini, Babasına çok sev. Bu vatan için hayırlı evlatlar yetiştirin. Cumhurbaşkanımızın Üç çocuk temennisini unutmayın dedi ve nikâh defterini Gelin hanıma teslim etti.  Nikâh akdinin tamamlanmasının ardından Aile fotoğrafı çekildi daha sonra kokteyle ve takı merasimine geçildi. Aileler adına Damat Beyin Babası Mardin Yeşilli İlçe Belediye Başkanı Hayrettin Demir davetlilere teşekkür etti.  Tunçer ve Demir Ailelerini bu çok özel günlerinde, İçişleri Başkanı Süleyman Soylu, Eski İçişleri Bakanı Muhammer Güler, Çevre ve Şehircilik Bakan Yrd. Mücahit Demirtaş, Mardin Valisi Mustafa Yaman, Zeytinburnu Kaymakamı Mehmet Makas, AK Parti ilçe Başkanı Selami Delibalta, Eski Mardin Milletvekili Cüneyt Yüksel, Zeytinburnu Meclis Üyeleri, İbrahim Cin, Adem Uluocak, Abdulhakim Kaya,Hakan Güler, Cüneyt Tezcan, Rıdvan Durmaz, Zeytinburnu Belediyesi Meclis Başkanı Cemal Merdan, Belediye Başkan Yrd. Hurşit Bekaroğlu, Eski Belediye Başkan Yrd. Gökhan Kasap, ZEYDEF Genel Başkanı Mehmet Çakır ve çok sayıda seçkin davetli katıldı.  ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL  
Zeytinburnu’nun başarılı işadamlarından AK Parti Meclis üyesi Fikret Tuncer’in kızı Ebru ile Mardin Yeşilli İlçe Belediye Başkanı Hayrettin Demir’in oğlu Nurullah görkemli bir nikâh merasimiyle dünyevine girdiler. Genç çiftlerin nikâh akdinde adeta izdiham yaşandı.

Muş ve Mardin’in buluşmasına sahne olan nikâh merasiminde çok renkli anlar yaşandı. Salona erken saatlerden itibaren davetiler akmaya başladı. Davetlileri salon girişinde Gelin Hanımın Babası Fikret Tunçer ile Annesi Gönül Tunçer ve Damat Beyin Babası Hayrettin Demir ile Annesi Hülya Demir karşıladılar. Tüm davetlilerin yerini almasının ardından nikâh akdine geçildi. 

Alkışlar eşliğinde Gelin Hanım ve Damat Bey nikâh masasındaki yerlerin aldılar. Çiftlerini nikâhını Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy kıydı. Genç çiftlerini nikâh şahitliklerini İçişleri Başkanı Süleyman Soylu, Eski İçişleri Bakanı Muhammer Güler, Çevre ve Şehircilik Bakan Yrd. Mücahit Demirtaş, Mardin Valisi Mustafa Yaman yaptı. 

Çiftlerin isteme merasiminde de bulunan Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, biz bu merasimine hiç yabancı değiliz. Acılı kahveler içilirken bizler oradaydık dedi. Şahitlerin huzurunda Başkan nikâhı kıydı ve Evlilik Cüzdanını teslim etmek üzere Bakan Soylu’ya takdim etti. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Gelinimiz Ebru’ya, Şunları söylemek istiyorum. Nurullah’ı çok sev fakat onu severken hem kendi Anneni, Babanı hem Nurullah’ın Annesini, Babasına çok sev. Bu vatan için hayırlı evlatlar yetiştirin. Cumhurbaşkanımızın Üç çocuk temennisini unutmayın dedi ve nikâh defterini Gelin hanıma teslim etti. 

Nikâh akdinin tamamlanmasının ardından Aile fotoğrafı çekildi daha sonra kokteyle ve takı merasimine geçildi. Aileler adına Damat Beyin Babası Mardin Yeşilli İlçe Belediye Başkanı Hayrettin Demir davetlilere teşekkür etti. 
Tunçer ve Demir Ailelerini bu çok özel günlerinde, İçişleri Başkanı Süleyman Soylu, Eski İçişleri Bakanı Muhammer Güler, Çevre ve Şehircilik Bakan Yrd. Mücahit Demirtaş, Mardin Valisi Mustafa Yaman, Zeytinburnu Kaymakamı Mehmet Makas, AK Parti ilçe Başkanı Selami Delibalta, Eski Mardin Milletvekili Cüneyt Yüksel, Zeytinburnu Meclis Üyeleri, İbrahim Cin, Adem Uluocak, Abdulhakim Kaya,Hakan Güler, Cüneyt Tezcan, Rıdvan Durmaz, Zeytinburnu Belediyesi Meclis Başkanı Cemal Merdan, Belediye Başkan Yrd. Hurşit Bekaroğlu, Eski Belediye Başkan Yrd. Gökhan Kasap, ZEYDEF Genel Başkanı Mehmet Çakır ve çok sayıda seçkin davetli katıldı. 

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL


 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.