SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Dur ihtarına uymadı sonrası ise facia...

KÜLTÜR 16.12.2019 - 19:56, Güncelleme: 16.12.2019 - 19:56
 

Dur ihtarına uymadı sonrası ise facia...

Zeytinburnu'nda polis, 'dur' ihtarına uymayarak kaçan aracı kovalarken kaza yaptı. Kazada iki vatandaş yaralanırken, kazaya karışan polisler yara almadan kurtuldu. Polis ekipleri, kazaya neden olan şüpheli aracı yakalamak için geniş çaplı çalışma başlatırken, olay ile ilgili inceleme başlattı.

Kaza, saat 02.00 sularında Fatih 10. Yıl Caddesi Yedikule Kavşağı'nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Fatih Yedikule'de uygulama yapan polis, henüz sürücü kimliği belirlenemeyen 34 VU 4598 plakalı otomobili durdurmak istedi. Ancak 'dur' ihtarına uymayan araç, 10. Yıl Caddesinden Zeytinburnu istikametine doğru kaçmaya başladı. Polis ekipleri de aracın yakalanması için aracı kovalamaya başladı. Bu sırada kaçan şüpheli aracı kovalayan polis aracına Yedikule Kavşağı'nda, Topkapı istikametine giden Osman E., idaresindeki 34 HT 1693 plakalı otomobil, çarptı. Çarpmanın etkisiyle Osman E'nin kullandığı araç takla atarken, polis aracı da refüje çıkıp demirlere çarparak durabildi. Kazada sürücü Osman E., ile Ali H, yaralanırken, araçta bulunan Furkan K., ve kazaya karışan polisler ise kazayı yara almadan atlattı. Kazanın haber verilmesiyle sağlık, itfaiye ve çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Yaralı Osman E, ile Ali H., ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Takla atan araç ile polis aracın çekici yardımıyla kaldırılırken, belediyenin temizlik ekipleri yola savrulan araç parçalarını temizlemesiyle kapanan yol trafiğe açıldı. Polis ekipleri, kazaya neden olan şüpheli aracı yakalamak için geniş çaplı çalışma başlatırken, kaza ile ilgili inceleme başlatıldı. Yaralıların ise hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.
Zeytinburnu'nda polis, 'dur' ihtarına uymayarak kaçan aracı kovalarken kaza yaptı. Kazada iki vatandaş yaralanırken, kazaya karışan polisler yara almadan kurtuldu. Polis ekipleri, kazaya neden olan şüpheli aracı yakalamak için geniş çaplı çalışma başlatırken, olay ile ilgili inceleme başlattı.

Kaza, saat 02.00 sularında Fatih 10. Yıl Caddesi Yedikule Kavşağı'nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Fatih Yedikule'de uygulama yapan polis, henüz sürücü kimliği belirlenemeyen 34 VU 4598 plakalı otomobili durdurmak istedi. Ancak 'dur' ihtarına uymayan araç, 10. Yıl Caddesinden Zeytinburnu istikametine doğru kaçmaya başladı. Polis ekipleri de aracın yakalanması için aracı kovalamaya başladı.

Bu sırada kaçan şüpheli aracı kovalayan polis aracına Yedikule Kavşağı'nda, Topkapı istikametine giden Osman E., idaresindeki 34 HT 1693 plakalı otomobil, çarptı. Çarpmanın etkisiyle Osman E'nin kullandığı araç takla atarken, polis aracı da refüje çıkıp demirlere çarparak durabildi.

Kazada sürücü Osman E., ile Ali H, yaralanırken, araçta bulunan Furkan K., ve kazaya karışan polisler ise kazayı yara almadan atlattı. Kazanın haber verilmesiyle sağlık, itfaiye ve çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Yaralı Osman E, ile Ali H., ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.

Takla atan araç ile polis aracın çekici yardımıyla kaldırılırken, belediyenin temizlik ekipleri yola savrulan araç parçalarını temizlemesiyle kapanan yol trafiğe açıldı. Polis ekipleri, kazaya neden olan şüpheli aracı yakalamak için geniş çaplı çalışma başlatırken, kaza ile ilgili inceleme başlatıldı. Yaralıların ise hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.