SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Dört kaçak maske atölyesi mühürlendi

KÜLTÜR 07.04.2020 - 20:28, Güncelleme: 07.04.2020 - 20:28
 

Dört kaçak maske atölyesi mühürlendi

Zeytinburnu’nda yasa dışı olarak maske üreten dört iş yerine polis ve zabıta ekiplerince yapılan baskında 10 bin 500 kaçak maske ele geçirildi. Kayıt dışı olarak faaliyet gösteren 4 atölye ise zabıta ekipleri tarafından mühürlendi.

 Zeytinburnu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Covid- 19 tedbirleri ile ilgili yapılan denetimler kapsamında dün ilçeye bağlı Beştelsiz, Telsiz ve Veliefendi mahallerinde bulunan 4 ayrı atölyede kaçak maske imalatı yapıldığını tespit etti. Yürütülen soruşturma kapsamında dün öğleden sonra belirlenen iş yerlerine İlçe Zabıta ekipleri ile birlikte baskın düzenlendi. Atölyelerde yapılan denetimlerde çok sayıda dikiş makinesi ve satışa hazır halde 6 bin 500 adet, dikime hazır halde ise 4 bin olmak üzere toplam 10 bin 500 maske ele geçirildi. İşletme sahipleri hakkında yasal işlem yapılarak “Sağlık İçin Tehlikeli Madde Üretimi Yapmak” suçundan ceza kesildi. Kayıt dışı olarak faaliyet gösteren 4 atölye ise zabıta ekipleri tarafından mühürlendi. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ
Zeytinburnu’nda yasa dışı olarak maske üreten dört iş yerine polis ve zabıta ekiplerince yapılan baskında 10 bin 500 kaçak maske ele geçirildi. Kayıt dışı olarak faaliyet gösteren 4 atölye ise zabıta ekipleri tarafından mühürlendi.

 Zeytinburnu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Covid- 19 tedbirleri ile ilgili yapılan denetimler kapsamında dün ilçeye bağlı Beştelsiz, Telsiz ve Veliefendi mahallerinde bulunan 4 ayrı atölyede kaçak maske imalatı yapıldığını tespit etti. Yürütülen soruşturma kapsamında dün öğleden sonra belirlenen iş yerlerine İlçe Zabıta ekipleri ile birlikte baskın düzenlendi. Atölyelerde yapılan denetimlerde çok sayıda dikiş makinesi ve satışa hazır halde 6 bin 500 adet, dikime hazır halde ise 4 bin olmak üzere toplam 10 bin 500 maske ele geçirildi. İşletme sahipleri hakkında yasal işlem yapılarak “Sağlık İçin Tehlikeli Madde Üretimi Yapmak” suçundan ceza kesildi. Kayıt dışı olarak faaliyet gösteren 4 atölye ise zabıta ekipleri tarafından mühürlendi.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.