SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Dördüncü Fotoğraf Yarışması Başladı

KÜLTÜR 23.05.2014 - 19:02, Güncelleme: 23.05.2014 - 19:02
 

Dördüncü Fotoğraf Yarışması Başladı

Zeytinburnu Belediyesi’nce düzenlenen ‘Zeytinburnu’ konulu fotoğraf yarışmasının dördüncüsü için star verildi

Tarihi, insanı ve konumu ile tek başına bir anlam ifade eden Zeytinburnu’nun yaşamını, doğal ve kültürel değerlerini tanıtmayı, katılımcıların da fotoğraf sanatı yoluyla kabiliyetlerini ortaya çıkartmayı ve geliştirmeyi amaçlayan yarışmaya, amatör ve profesyonel bütün fotoğraf sanatçıları katılabilecek. Yarışmaya katılmak isteyenler Zeytinburnu İlçesi sınırları içinde çekilecek en çok 5 adet renkli veya siyah-beyaz fotoğrafla, 12 Aralık’a kadar Zeytinburnu Kültür ve Sanat Merkezi’ne başvuru yapılabilecek. Dereceye girenlere çeşitli miktarlarda para ödülü verilecek yarışmanın sonuçları, 22 Aralık’ta açıklanacak. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ
Zeytinburnu Belediyesi’nce düzenlenen ‘Zeytinburnu’ konulu fotoğraf yarışmasının dördüncüsü için star verildi

Tarihi, insanı ve konumu ile tek başına bir anlam ifade eden Zeytinburnu’nun yaşamını, doğal ve kültürel değerlerini tanıtmayı, katılımcıların da fotoğraf sanatı yoluyla kabiliyetlerini ortaya çıkartmayı ve geliştirmeyi amaçlayan yarışmaya, amatör ve profesyonel bütün fotoğraf sanatçıları katılabilecek.

Yarışmaya katılmak isteyenler Zeytinburnu İlçesi sınırları içinde çekilecek en çok 5 adet renkli veya siyah-beyaz fotoğrafla, 12 Aralık’a kadar Zeytinburnu Kültür ve Sanat Merkezi’ne başvuru yapılabilecek. Dereceye girenlere çeşitli miktarlarda para ödülü verilecek yarışmanın sonuçları, 22 Aralık’ta açıklanacak.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.