SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Doğu Ve Güneydoğu Derneklerinden Ömer Arsısoy’a tam destek

GÜNDEM 03.02.2019 - 21:13, Güncelleme: 03.02.2019 - 21:13
 

Doğu Ve Güneydoğu Derneklerinden Ömer Arsısoy’a tam destek

Doğu Ve Güneydoğu Derneği Ömer Arısoy'u Ağırladı Ahmet Fuat Bodur'un başkanı olduğu Doğu ve Güneydoğu Kültür Sanat Derneği Ak Parti Zeytinburnu Belediye Başkan adayı Av.Ömer Arısoy onuruna 58 Bulvar Tanrıverdi Kebap'ta STK başkanlarının katıldığı yemekli bir toplantı yaptı. 

Toplantıda Hukukçular Derneği başkanı Av.Mustafa Kuran, 7 renk Tek Yürek Platformu başkanı ve Ak Parti İstanbul 2.Bölge Milletvekili ve Zeytinburnu sakini Av. Abdullah Güler Arısoy lehine bir konuşma yaparak katılımcılardan destek istedi. Bir çok sivil toplum kuruluşu başkanının katıldığı toplantıda Hukukçular dernek başkanı Av. Mustafa Kuran ülkenin son 200 senesini özetledi.  AK Parti idarecilerinin eksikleri kusurları elbette vardır. İnsan kusurdan ve eksikten ayrı düşünülemez. Ancak emperyalistlerin niyetini ve oyunlarını en iyi bilen parti idarecileri de Ak Parti'nin içindedir. 31 Mart 2019'da ülkemiz Mahalli idareler için bir seçime gidecek. Bugün burada destek için toplandığımız Ak Parti Zeytinburnu ilçe belediye başkan adayı Av. Ömer Arısoy Doğu ve Güneydoğulu hemşerilerimize ciddi şekilde yer vereceği Meclis üyeliği listesi iyi ve sağlıklı bir şekilde yapılırsa inşallah Ömer Bey 1 Nisan 2019'da Başkanlık koltuğunda oturacak dedi.   Av. Mustafa Kuran sözlerine şu şekilde devam etti " Ben 35 sene önce Zeytinburnu ilçesinde çok bulundum. Zeytinburnu’nun 20 yıl öncesini de iyi biliriz. Bugün bu caddeye girdim ilçede yaşanan gelişmeye bakınca Belediye Başkanımız Murat Aydın ve Ömer Arısoy'unda içinde bulunduğu ekibinin gayet güzel işler yaptığını gördüm dedi.  Daha sonra Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanı A. Selami Delibalta kısa bir selamlama konuşma yaptı. Akabinde 7 renk tek yürek platformu başkanı Ömer Erdoğan, Ömer Arısoy'un öğrencilik yıllarına dair bir konuşma yaptı. Rabbim keşke her ilçeye Ömer Bey kalitesine bir belediye Başkan Adayı nasip etseydi. Zeytinburnu bu konuda çok şanslı dedi.  Sonrasında Ak Parti 23 .Dönem Mardin Milletvekili Prof.Dr. Cüneyt Yüksel Arısoy lehine bir destek konuşması yaptı. Ak Parti İstanbul 2.Bölge Milletvekili Av.Abdullah Güler 'de Ömer Arısoy'a destek vermeleri için katılımcılardan oy istedi. Ömer Arısoy Çarşamba (6 Şubat 2019) günü hepinizi projelerimizi dinleme davet ediyorum dedi Sonucunun Projelerini anlatmak üzere mikrofonu Ak Parti Belediye başkan adayı Sayın Ömer Arısoy' veriyorum diyerek mikrofonu uzattı. Arısoy değerli söz üstatları gayet güzel konuşmalar yaptılar. Onların güzel sözleri üstüne uzun konuşacak değilim. Bugün burada projelerimi anlatacak değilim hepinizi 6 Şubat 2019'da Kültür merkezinde proje tanıtım toplantımıza bekliyorum dedi. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
Doğu Ve Güneydoğu Derneği Ömer Arısoy'u Ağırladı Ahmet Fuat Bodur'un başkanı olduğu Doğu ve Güneydoğu Kültür Sanat Derneği Ak Parti Zeytinburnu Belediye Başkan adayı Av.Ömer Arısoy onuruna 58 Bulvar Tanrıverdi Kebap'ta STK başkanlarının katıldığı yemekli bir toplantı yaptı. 

Toplantıda Hukukçular Derneği başkanı Av.Mustafa Kuran, 7 renk Tek Yürek Platformu başkanı ve Ak Parti İstanbul 2.Bölge Milletvekili ve Zeytinburnu sakini Av. Abdullah Güler Arısoy lehine bir konuşma yaparak katılımcılardan destek istedi. Bir çok sivil toplum kuruluşu başkanının katıldığı toplantıda Hukukçular dernek başkanı Av. Mustafa Kuran ülkenin son 200 senesini özetledi.  AK Parti idarecilerinin eksikleri kusurları elbette vardır. İnsan kusurdan ve eksikten ayrı düşünülemez. Ancak emperyalistlerin niyetini ve oyunlarını en iyi bilen parti idarecileri de Ak Parti'nin içindedir. 31 Mart 2019'da ülkemiz Mahalli idareler için bir seçime gidecek. Bugün burada destek için toplandığımız Ak Parti Zeytinburnu ilçe belediye başkan adayı Av. Ömer Arısoy Doğu ve Güneydoğulu hemşerilerimize ciddi şekilde yer vereceği Meclis üyeliği listesi iyi ve sağlıklı bir şekilde yapılırsa inşallah Ömer Bey 1 Nisan 2019'da Başkanlık koltuğunda oturacak dedi.  

Av. Mustafa Kuran sözlerine şu şekilde devam etti " Ben 35 sene önce Zeytinburnu ilçesinde çok bulundum. Zeytinburnu’nun 20 yıl öncesini de iyi biliriz. Bugün bu caddeye girdim ilçede yaşanan gelişmeye bakınca Belediye Başkanımız Murat Aydın ve Ömer Arısoy'unda içinde bulunduğu ekibinin gayet güzel işler yaptığını gördüm dedi. 

Daha sonra Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanı A. Selami Delibalta kısa bir selamlama konuşma yaptı. Akabinde 7 renk tek yürek platformu başkanı Ömer Erdoğan, Ömer Arısoy'un öğrencilik yıllarına dair bir konuşma yaptı. Rabbim keşke her ilçeye Ömer Bey kalitesine bir belediye Başkan Adayı nasip etseydi. Zeytinburnu bu konuda çok şanslı dedi. 

Sonrasında Ak Parti 23 .Dönem Mardin Milletvekili Prof.Dr. Cüneyt Yüksel Arısoy lehine bir destek konuşması yaptı. Ak Parti İstanbul 2.Bölge Milletvekili Av.Abdullah Güler 'de Ömer Arısoy'a destek vermeleri için katılımcılardan oy istedi. Ömer Arısoy Çarşamba (6 Şubat 2019) günü hepinizi projelerimizi dinleme davet ediyorum dedi Sonucunun Projelerini anlatmak üzere mikrofonu Ak Parti Belediye başkan adayı Sayın Ömer Arısoy' veriyorum diyerek mikrofonu uzattı. Arısoy değerli söz üstatları gayet güzel konuşmalar yaptılar. Onların güzel sözleri üstüne uzun konuşacak değilim. Bugün burada projelerimi anlatacak değilim hepinizi 6 Şubat 2019'da Kültür merkezinde proje tanıtım toplantımıza bekliyorum dedi.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.