SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Diyarbakırlılar 2.kez Metin Gönültaş dedi

KÜLTÜR 23.12.2019 - 19:48, Güncelleme: 23.12.2019 - 19:48
 

Diyarbakırlılar 2.kez Metin Gönültaş dedi

Zeytinburnu'nda yaptığı çalışmalarda Diyarbakır kültürünü en güzel şekilde yaşatan “Diyarbakır İli Çermik Çüngüş İlçeleri ve Çevre Köyleri Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Kültür ve Sivil Toplumu Destekleme Derneğinin” 22.12.2019 tarihinde gerçekleştirdiği 3. Olağan Genel Kurulunda mevcut başkan Metin Gönültaş yeniden başkan seçildi. 

Delegelerden Metin Gönültaş’a tam destek Bir çok dernek başkanının da katıldığı kongre Derneğin Zeytinburnu’ndaki merkezinde gerçekleştirildi. Genel kurulda yönetim kurulunun ve dernek başkanın belirlenmesi için seçim yapıldı. Kongre divanına sunulan tek liste ile mevcut başkan Metin Gönültaş bütün delegelerin oyunu alarak yeniden başkan seçildi. Gönültaş Verdikleri Destek İçin Delegelere ve STK başkanlarına teşekkür etti  Yeniden bütün delegelerin oyunu alarak dernek başkanı seçilen Metin Gönültaş yaptığı konuşmasında şunları söyledi; “2011 yılında kurulan derneğimiz bugün 9. yılını daha geride bırakmış oldu. Zeytinburnu İlçesinde ikamet eden hemşerilerimizin derneklerine sahip çıkması bizi çok mutlu ediyor. Dernek üyelerimizin tarafıma vermiş olduğu destekten ötürü çok teşekkür ederim. Yaptığımız kongremizde bizleri yalnız bırakmayan Zeytinburnu Sivil Toplum kuruluşu temsilcilerine de teşekkür ederim. Birlik ve beraberlik çatısı altında yaptığımız genel kurulumuz derneğimiz adına hayırlı olsun.  Bir önceki başkan İş adamı Emin Yüce’de şunları söyledi Metin Gönültaş başkanımıza teşekkür ederim. Bizlerin doğduğu Diyarbakır kadim ve güzel bir şehirdir. Zeytinburnu ilçesinde hatırı sayılır Diyarbakırlı hemşerimiz yaşıyor. Bizler de 2011 yılında daha organizeli bir şekilde çalışabilmek adına derneğimizi kurduk. O günden bu yana birçok çalışmaya imza attık. Bugüne kadar yönetimde yer alan ve üye olarak bize katkı sunan bütün hemşerilerimize teşekkür ederim dedi.  İşte Yeni Yönetim Kurulu: Metin Gönültaş (Başkan), Mustafa Sav, Resul Kaya, Emin Yüce, Hüseyin Kocakaplan, Zülküf Yeşilbudak, Saim Durmuş, Şener Demir, Yılmaz Demirkıran, Aziz Demir, Emre Can Arslan. İstanbul Times ve Zeytinburnu Times Gazeteleri olarak biz de kongrenin hayırlı ve uğurlu olmasını dileriz. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ
Zeytinburnu'nda yaptığı çalışmalarda Diyarbakır kültürünü en güzel şekilde yaşatan “Diyarbakır İli Çermik Çüngüş İlçeleri ve Çevre Köyleri Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Kültür ve Sivil Toplumu Destekleme Derneğinin” 22.12.2019 tarihinde gerçekleştirdiği 3. Olağan Genel Kurulunda mevcut başkan Metin Gönültaş yeniden başkan seçildi. 

Delegelerden Metin Gönültaş’a tam destek Bir çok dernek başkanının da katıldığı kongre Derneğin Zeytinburnu’ndaki merkezinde gerçekleştirildi. Genel kurulda yönetim kurulunun ve dernek başkanın belirlenmesi için seçim yapıldı. Kongre divanına sunulan tek liste ile mevcut başkan Metin Gönültaş bütün delegelerin oyunu alarak yeniden başkan seçildi. Gönültaş Verdikleri Destek İçin Delegelere ve STK başkanlarına teşekkür etti 

Yeniden bütün delegelerin oyunu alarak dernek başkanı seçilen Metin Gönültaş yaptığı konuşmasında şunları söyledi; “2011 yılında kurulan derneğimiz bugün 9. yılını daha geride bırakmış oldu. Zeytinburnu İlçesinde ikamet eden hemşerilerimizin derneklerine sahip çıkması bizi çok mutlu ediyor. Dernek üyelerimizin tarafıma vermiş olduğu destekten ötürü çok teşekkür ederim. Yaptığımız kongremizde bizleri yalnız bırakmayan Zeytinburnu Sivil Toplum kuruluşu temsilcilerine de teşekkür ederim. Birlik ve beraberlik çatısı altında yaptığımız genel kurulumuz derneğimiz adına hayırlı olsun. 

Bir önceki başkan İş adamı Emin Yüce’de şunları söyledi Metin Gönültaş başkanımıza teşekkür ederim. Bizlerin doğduğu Diyarbakır kadim ve güzel bir şehirdir. Zeytinburnu ilçesinde hatırı sayılır Diyarbakırlı hemşerimiz yaşıyor. Bizler de 2011 yılında daha organizeli bir şekilde çalışabilmek adına derneğimizi kurduk. O günden bu yana birçok çalışmaya imza attık. Bugüne kadar yönetimde yer alan ve üye olarak bize katkı sunan bütün hemşerilerimize teşekkür ederim dedi. 

İşte Yeni Yönetim Kurulu: Metin Gönültaş (Başkan), Mustafa Sav, Resul Kaya, Emin Yüce, Hüseyin Kocakaplan, Zülküf Yeşilbudak, Saim Durmuş, Şener Demir, Yılmaz Demirkıran, Aziz Demir, Emre Can Arslan. İstanbul Times ve Zeytinburnu Times Gazeteleri olarak biz de kongrenin hayırlı ve uğurlu olmasını dileriz.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.