SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Dervişan Sofrası Meclis Üyelerini ağırladı

KÜLTÜR 09.05.2017 - 11:31, Güncelleme: 09.05.2017 - 11:31
 

Dervişan Sofrası Meclis Üyelerini ağırladı

Zeytinburnu Belediye Meclis Üyesi başarılı İş adamı Hacı Fikret Tuncer Meclis üyelerini, Belediye başkanı Murat Aydın’ı ve başkan yardımcılarını, KİPTAŞ genel müdürü başta olmak üzere çok sayıda dostunu Dervişan sofrasında ağırladı.

Meclis Üyesi Fikret Tuncer mekanı çok beğendiğini, Meclis üyesi arkadaşım işadamı Cüneyt Tezcan arkadaşımın açmış olduğu Dervişan Sofrasında dostlarımı yemekte bir araya getirmeyi düşündüm. Sağ olsunlar meclis üyelerimiz, belediye başkanımız, KİPTAŞ genel müdürümüz başta olmak üzere çok sayıda dostum beni yalnız bırakmadı. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ederken Cüneyt beye’de mekanının hayırlı olmasını dilerim” dedi. DERVİŞAN SOFRASI  ‘Hakikat ve mahiyet ateşi’ Dervişhan Sofrası,  ‘Hakikat ve mahiyet ateşi’ sloganıyla İstanbul’un fethi sırasında Osmanlı Ordusu’nun üzerinde konuşlandığı ve daha sonra çeşitli tarihsel olayların cereyan ettiği ve bunların günümüze kadar kalıntılarının yer aldığıZeytinburnu Kültür vadisi içerisinde İstanbul’un lezzet durağı olarak açıldı. Merkezefendi Efendi Hazretleri, Merkezefendi Cami, Yenikapı Mevlihanesi, Meryemana Balıklı Rum Kilisesi ve Balıklı Ayazması, Seyitnizam Cami ve bütün bunların buluşma noktasında açılan Dervişhan Sofrası’nın sahibi işadamı Cüneyt Tezcan, Köftesiyle anılan Merkezefendi artık Geleneksel kebap lezzetini, klasik kebapçılardan çok daha farklı bir konseptle sunacağız. Tıpkı etleri kadar damaklarda eşsiz tatlar bırakan, mevsimine göre malzemeler kullanılarak hazırlanan mezelerinin dışında dekorasyonu ve atmosferi ile de keyifli bir deneyim sunacak olan Dervişhan Sofrası’nda unutulmaz anlar geçirmek isteyen bütün dostlarımızı bekliyoruz dedi. Dervişhan Sofrası, her zaman sağlıklı, kaliteli ve taze ürünlerden, hijyenik bir ortamda lezzetler sunmak ve sunulan bu lezzetlere görsel itina ve yeteneklerimizi de katarak misafirlerimize kaliteli ve leziz ürünler sunmaktır.  ‘Hakikat ve mahiyet ateşi’ sloganıyla yola çıkan Dervişhan Sofrası, en üst düzeyde müşteri memnuniyeti oluşturmak her konuda en yüksek kalitede hizmet sunmak, güven ve dostluğu kazanmayı başarmak,en önemlisi etik değerler doğrultusunda hizmet anlayışımızdan ödün vermeden Hayatınıza lezzet ve mutluluk katmak için siz değerli müşterilerini ağırlamaktan onur duyacaktır.  İLETİŞİM: Merkezefendi Mahallesi Mevlevihane Caddesi  A Blok 23/3E Zeytinburnu-İstanbul - TEL: 0 212 582 40 00 ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ
Zeytinburnu Belediye Meclis Üyesi başarılı İş adamı Hacı Fikret Tuncer Meclis üyelerini, Belediye başkanı Murat Aydın’ı ve başkan yardımcılarını, KİPTAŞ genel müdürü başta olmak üzere çok sayıda dostunu Dervişan sofrasında ağırladı.

Meclis Üyesi Fikret Tuncer mekanı çok beğendiğini, Meclis üyesi arkadaşım işadamı Cüneyt Tezcan arkadaşımın açmış olduğu Dervişan Sofrasında dostlarımı yemekte bir araya getirmeyi düşündüm. Sağ olsunlar meclis üyelerimiz, belediye başkanımız, KİPTAŞ genel müdürümüz başta olmak üzere çok sayıda dostum beni yalnız bırakmadı. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ederken Cüneyt beye’de mekanının hayırlı olmasını dilerim” dedi.

DERVİŞAN SOFRASI  ‘Hakikat ve mahiyet ateşi’

Dervişhan Sofrası,  ‘Hakikat ve mahiyet ateşi’ sloganıyla İstanbul’un fethi sırasında Osmanlı Ordusu’nun üzerinde konuşlandığı ve daha sonra çeşitli tarihsel olayların cereyan ettiği ve bunların günümüze kadar kalıntılarının yer aldığıZeytinburnu Kültür vadisi içerisinde İstanbul’un lezzet durağı olarak açıldı. Merkezefendi Efendi Hazretleri, Merkezefendi Cami, Yenikapı Mevlihanesi, Meryemana Balıklı Rum Kilisesi ve Balıklı Ayazması, Seyitnizam Cami ve bütün bunların buluşma noktasında açılan Dervişhan Sofrası’nın sahibi işadamı Cüneyt Tezcan, Köftesiyle anılan Merkezefendi artık Geleneksel kebap lezzetini, klasik kebapçılardan çok daha farklı bir konseptle sunacağız. Tıpkı etleri kadar damaklarda eşsiz tatlar bırakan, mevsimine göre malzemeler kullanılarak hazırlanan mezelerinin dışında dekorasyonu ve atmosferi ile de keyifli bir deneyim sunacak olan Dervişhan Sofrası’nda unutulmaz anlar geçirmek isteyen bütün dostlarımızı bekliyoruz dedi.

Dervişhan Sofrası, her zaman sağlıklı, kaliteli ve taze ürünlerden, hijyenik bir ortamda lezzetler sunmak ve sunulan bu lezzetlere görsel itina ve yeteneklerimizi de katarak misafirlerimize kaliteli ve leziz ürünler sunmaktır.
 ‘Hakikat ve mahiyet ateşi’ sloganıyla yola çıkan Dervişhan Sofrası, en üst düzeyde müşteri memnuniyeti oluşturmak her konuda en yüksek kalitede hizmet sunmak, güven ve dostluğu kazanmayı başarmak,en önemlisi etik değerler doğrultusunda hizmet anlayışımızdan ödün vermeden Hayatınıza lezzet ve mutluluk katmak için siz değerli müşterilerini ağırlamaktan onur duyacaktır.  İLETİŞİM: Merkezefendi Mahallesi Mevlevihane Caddesi  A Blok 23/3E Zeytinburnu-İstanbul - TEL: 0 212 582 40 00

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.