SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Demokrat Parti Zeytinburnu İftarda buluştu

GÜNDEM 19.08.2011 - 09:03, Güncelleme: 19.08.2011 - 09:03
 

Demokrat Parti Zeytinburnu İftarda buluştu

Demokrat Parti Geleneksel iftar yemeklerinden biri daha dün akşam Zeytinburnu’nda verildi

Demokrat Parti Zeytinburnu Kadın Kollarının organizasyonunda gerçekleşen iftar yemeği kusursuz gerçekleştirdiler. Demokrat Parti Zeytinburnu İlçe Başkanı Av. Temel Yavuz Kotaloğlu’nun katılmadığı iftar yemeğine Zeytinburnu’nda Demokrat Partiye gönül vermiş çok sayıda kişi katıldı. Uluocak: Ramazan Hoşgörü ayıdır Demokrat Parti MKK üyesi Mimar Süleyman Uluocak hoş geldin konuşması yaptı. “Ramazan ayı insanları birbirine yaklaştıran, kırgınlıkların giderildiği, hoşgörünün hakim olduğu kutsal bir aydır. Zeytinburnu’muzda Ramazanda düzenlenmekte olan iftar yemekleri de bu yakınlaşmaya vesile olmaktadır. Başta Demokrat Partiye uzun yıllardır gönül vermiş büyüklerimiz olmak üzere tüm partili arkadaşlarıma davetimize katıldıkları için çok teşekkür ediyorum.” Dedi. Partililer kapıda karşılandı İftar Yemeğinde partililere oldukça geniş bir menü sunuldu. Kadın Kolları Yöneticileri ve Demokrat Partinin İstanbul’daki amiral gemisi MKK Üyesi Mimar Süleyman Uluocak partilileri kapıda karşıladı. Kadın kolları yöneticileri Demokrat Partililere masalarına kadar eşlik etti. İftarların açılmasının ardından tatlı ve çay servisi yapıldı. İftar programının sonunda bereket duası da unutmadı. Yoğun bir katılım vardı Zeytinburnu İnegöl Et Lokantasındaki iftar programına, Demokrat Parti MKK Üyesi Süleyman Uluocak, Zeytinburnu İlçe Başkan Vekili Ercan Ergül, Eski İlçe Başkanları Mustafa Ali Koç, Mustafa Karagöz, Ömer Hayırlıoğlu, İbrahim İşcan, Harun Altunbaş, Zeytinburnu Kültür Der. Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Yalçın, Demokrat Partinin Zeytinburnu’ndaki duayenleri Necdet Sabay, Ayhan Özdemir, Hüseyin Enür, A. Nedim Turanlar, Veli Duman, Ali Rıza Yılmaz, Kadın Kolları Başkanı Melek Terlemez ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Zeytinburnu Huzurevi Derneği Başkanı Perihan Akgül, Demokrat Parti’nin Zeytinburnu Teşkilatı katıldı. İnegöl Et Lokantasındaki Demokrat Parti iftarına 300’ü aşkın kişi katıldı. Kadın Kolları evsahipliği yaptı Demokrat Parti Zeytinburnu Kadın Kolları Başkanı Melek Terlemez, MKK Üyeleri Süleyman Uluocak önderliğinde düzenledikleri böyle güzel bir iftar yemeğine katılmaktan büyük onur ve mutluluk duyuyorum diyerek söze başladı. Terlemez Demokrat Parti’ye gönül vermiş kişileri bir arada görmekten duyduğumu mutluluğa vurgu yaptı. ZEYTİNBURNUHABER.ORG-ÖZEL-TAYLAN DEMİRELLİ-MEHMET ALPAY
Demokrat Parti Geleneksel iftar yemeklerinden biri daha dün akşam Zeytinburnu’nda verildi
Demokrat Parti Zeytinburnu Kadın Kollarının organizasyonunda gerçekleşen iftar yemeği kusursuz gerçekleştirdiler. Demokrat Parti Zeytinburnu İlçe Başkanı Av. Temel Yavuz Kotaloğlu’nun katılmadığı iftar yemeğine Zeytinburnu’nda Demokrat Partiye gönül vermiş çok sayıda kişi katıldı.

Uluocak: Ramazan Hoşgörü ayıdır

Demokrat Parti MKK üyesi Mimar Süleyman Uluocak hoş geldin konuşması yaptı. “Ramazan ayı insanları birbirine yaklaştıran, kırgınlıkların giderildiği, hoşgörünün hakim olduğu kutsal bir aydır. Zeytinburnu’muzda Ramazanda düzenlenmekte olan iftar yemekleri de bu yakınlaşmaya vesile olmaktadır. Başta Demokrat Partiye uzun yıllardır gönül vermiş büyüklerimiz olmak üzere tüm partili arkadaşlarıma davetimize katıldıkları için çok teşekkür ediyorum.” Dedi.

Partililer kapıda karşılandı

İftar Yemeğinde partililere oldukça geniş bir menü sunuldu. Kadın Kolları Yöneticileri ve Demokrat Partinin İstanbul’daki amiral gemisi MKK Üyesi Mimar Süleyman Uluocak partilileri kapıda karşıladı. Kadın kolları yöneticileri Demokrat Partililere masalarına kadar eşlik etti. İftarların açılmasının ardından tatlı ve çay servisi yapıldı. İftar programının sonunda bereket duası da unutmadı.

Yoğun bir katılım vardı

Zeytinburnu İnegöl Et Lokantasındaki iftar programına, Demokrat Parti MKK Üyesi Süleyman Uluocak, Zeytinburnu İlçe Başkan Vekili Ercan Ergül, Eski İlçe Başkanları Mustafa Ali Koç, Mustafa Karagöz, Ömer Hayırlıoğlu, İbrahim İşcan, Harun Altunbaş, Zeytinburnu Kültür Der. Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Yalçın, Demokrat Partinin Zeytinburnu’ndaki duayenleri Necdet Sabay, Ayhan Özdemir, Hüseyin Enür, A. Nedim Turanlar, Veli Duman, Ali Rıza Yılmaz, Kadın Kolları Başkanı Melek Terlemez ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Zeytinburnu Huzurevi Derneği Başkanı Perihan Akgül, Demokrat Parti’nin Zeytinburnu Teşkilatı katıldı. İnegöl Et Lokantasındaki Demokrat Parti iftarına 300’ü aşkın kişi katıldı.

Kadın Kolları evsahipliği yaptı

Demokrat Parti Zeytinburnu Kadın Kolları Başkanı Melek Terlemez, MKK Üyeleri Süleyman Uluocak önderliğinde düzenledikleri böyle güzel bir iftar yemeğine katılmaktan büyük onur ve mutluluk duyuyorum diyerek söze başladı. Terlemez Demokrat Parti’ye gönül vermiş kişileri bir arada görmekten duyduğumu mutluluğa vurgu yaptı. ZEYTİNBURNUHABER.ORG-ÖZEL-TAYLAN DEMİRELLİ-MEHMET ALPAY

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.