SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Demokrat Parti Genel Başkanı Uysal Zeytinburnu kongresine katıldı

KÜLTÜR 28.05.2017 - 23:34, Güncelleme: 28.05.2017 - 23:34
 

Demokrat Parti Genel Başkanı Uysal Zeytinburnu kongresine katıldı

Demokrat Parti Zeytinburnu ilçe başkanlığı 13. genel kurulunu Genel Başkan Gültekin’in katımıyla yaptı. Kongre sonrası Servet Hacıahmetoğlu yeniden ilçe Başkanı seçildi.

Zeytinburnu İlçe Başkanlığı Genel Kurulu’nun Divan Başkanlığı görevini partinin duayenlerinden ve MYK eski üyesi Mimar Süleyman Uluocak yaparken yardımcılığını İhsan Mermercililer Derneği Başkanı Saadettin Sökmen, Katip Üyelik görevlerini ise Sevinç İskurt Ay ve Şükriye Karataş yaptılar. Genel kurula davetli olarak birçok ilçe başkanı katıldı. Atama yönetim kurulu ve İlçe Başkanı Servet Hacıahmetoğlu genel kurul açılış konuşmasını yaptı. Divan heyeti seçildikten sonra saygı duruşu yapılarak ardından İstiklal Marşı okundu. Gündem, Divan Başkanı Mimar Süleyman Uluocak tarafından okundu ve gündem oy birliği ile kabul edildi. Raporlar Mimar Süleyman Uluocak tarafından okundu ve görüş bildiren olmadı, ardından tüm raporlar ayrı ayrı oy birliği ile ibra edildi. Seçimler bölümüne geçilmeden önce protokol konuşmaları yapıldı. Genel Başkan Güntekin Uysal yaptığı konuşmada yeni yönetime başarılar diledi.  Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal 27 Mayıs 1960 askeri darbesinin 54. yıl dönümü dolayısıyla, eski Başbakanlardan Adnan Menderes ve arkadaşlarını bir kez daha Zeytinburnu kongresinde yad etti. DP Genel Başkanı Gültekin Uysal, “Tarihin kalbine saplanmış, yüce Türk milletinin hafızasındaki acının yaşandığı yerdeyiz. DP’li bir ailenin evladı olarak bizler de küçüklüğümüzden itibaren zihnimize nakşedilmiş o hatıraları burada iliklerimize kadar hissediyoruz. Bir yandan hafızalarımızı tazelemek, bir yandan da idraklerimizi tazelemek için vesile olarak milletin huzurunda o yaşanan acılardan bugünün Türkiye’sine hangi tecrübeleri aktarabiliriz diye bakıyoruz dedi. Demokrat Parti Zeytinburnu ilçe kongresine, Demokrat Parti  Genel Başkanı Güntekin Uysal, DP İstanbul il Başkanı Adem İpek, il yönetim kurulu üyeleri Nimet Bulut, TC Tardu Taylan, Burhan Sarıkaya, Hakki Demir, Muharrem Angün, Gülşah Başbuğ, Selim Tankut, Sabri Topaloğlu ile Silivri İlçe Başkanı Halide Avlu, Bakırköy ilçe Başkanı Necmettin Dönmez ,Tuzla İlçe Başkanı Yaşar Taşkiran,Şişli ilçe Başkanı Hüseyin Öztürk, Küçükçekmece ilçe Başkanı Gürkan Akbaba, Kartal ilçe Başkanı Mustafa Güler, Güngören ilçe Başkanı Mehmet Turan, Kadıköy ilçe Başkanı Tunç Yüksek'e ve DP GİK üyesi E.Iğdır milletvekilimiz Dursun Akdemir ve Nursan Ünal ile Bursa İl Başkanımız Ali Biziz ve Osmangazi ilçe Başkanı Çağrı Kaplan, 1984 DYP Belediye Bşk. Adayı İnş. Müh. Zülfikar Aktaş, ANAP E. ilçe Başkanı Niyazi Dindar, E.Meclis üyesi ve imar Komisyonu Başkanı Mimar Saffet Darcan, E.Gençlik Kolları bşk Onur Arslan, E.Milletvekili adayı Mak. Müh. Hasan Dönmez, Anadolu Ajansı spor yazarı Asım Fedai, Murat Akça,İbrahim Akbulut, Zülfü Gökçe ve TRT Sanatçısı Fuat Erenoglu katıldı   ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
Demokrat Parti Zeytinburnu ilçe başkanlığı 13. genel kurulunu Genel Başkan Gültekin’in katımıyla yaptı. Kongre sonrası Servet Hacıahmetoğlu yeniden ilçe Başkanı seçildi.

Zeytinburnu İlçe Başkanlığı Genel Kurulu’nun Divan Başkanlığı görevini partinin duayenlerinden ve MYK eski üyesi Mimar Süleyman Uluocak yaparken yardımcılığını İhsan Mermercililer Derneği Başkanı Saadettin Sökmen, Katip Üyelik görevlerini ise Sevinç İskurt Ay ve Şükriye Karataş yaptılar. Genel kurula davetli olarak birçok ilçe başkanı katıldı.
Atama yönetim kurulu ve İlçe Başkanı Servet Hacıahmetoğlu genel kurul açılış konuşmasını yaptı. Divan heyeti seçildikten sonra saygı duruşu yapılarak ardından İstiklal Marşı okundu. Gündem, Divan Başkanı Mimar Süleyman Uluocak tarafından okundu ve gündem oy birliği ile kabul edildi. Raporlar Mimar Süleyman Uluocak tarafından okundu ve görüş bildiren olmadı, ardından tüm raporlar ayrı ayrı oy birliği ile ibra edildi. Seçimler bölümüne geçilmeden önce protokol konuşmaları yapıldı.

Genel Başkan Güntekin Uysal yaptığı konuşmada yeni yönetime başarılar diledi.  Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal 27 Mayıs 1960 askeri darbesinin 54. yıl dönümü dolayısıyla, eski Başbakanlardan Adnan Menderes ve arkadaşlarını bir kez daha Zeytinburnu kongresinde yad etti. DP Genel Başkanı Gültekin Uysal, “Tarihin kalbine saplanmış, yüce Türk milletinin hafızasındaki acının yaşandığı yerdeyiz. DP’li bir ailenin evladı olarak bizler de küçüklüğümüzden itibaren zihnimize nakşedilmiş o hatıraları burada iliklerimize kadar hissediyoruz. Bir yandan hafızalarımızı tazelemek, bir yandan da idraklerimizi tazelemek için vesile olarak milletin huzurunda o yaşanan acılardan bugünün Türkiye’sine hangi tecrübeleri aktarabiliriz diye bakıyoruz dedi.

Demokrat Parti Zeytinburnu ilçe kongresine, Demokrat Parti  Genel Başkanı Güntekin Uysal, DP İstanbul il Başkanı Adem İpek, il yönetim kurulu üyeleri Nimet Bulut, TC Tardu Taylan, Burhan Sarıkaya, Hakki Demir, Muharrem Angün, Gülşah Başbuğ, Selim Tankut, Sabri Topaloğlu ile Silivri İlçe Başkanı Halide Avlu, Bakırköy ilçe Başkanı Necmettin Dönmez ,Tuzla İlçe Başkanı Yaşar Taşkiran,Şişli ilçe Başkanı Hüseyin Öztürk, Küçükçekmece ilçe Başkanı Gürkan Akbaba, Kartal ilçe Başkanı Mustafa Güler, Güngören ilçe Başkanı Mehmet Turan, Kadıköy ilçe Başkanı Tunç Yüksek'e ve DP GİK üyesi E.Iğdır milletvekilimiz Dursun Akdemir ve Nursan Ünal ile Bursa İl Başkanımız Ali Biziz ve Osmangazi ilçe Başkanı Çağrı Kaplan, 1984 DYP Belediye Bşk. Adayı İnş. Müh. Zülfikar Aktaş, ANAP E. ilçe Başkanı Niyazi Dindar, E.Meclis üyesi ve imar Komisyonu Başkanı Mimar Saffet Darcan, E.Gençlik Kolları bşk Onur Arslan, E.Milletvekili adayı Mak. Müh. Hasan Dönmez, Anadolu Ajansı spor yazarı Asım Fedai, Murat Akça,İbrahim Akbulut, Zülfü Gökçe ve TRT Sanatçısı Fuat Erenoglu katıldı

 

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.